• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın hatasını yaptım.

Bu konuyu açan kişi kocam bir kadınla 2 hafta telde konuşmuş sonra evine gitmiş ve opusmusler diye açsaydi vay utanmaz adam vay hayvan pislik vs....cümleleri havada uçusurdu değil mi

Kadin ya da erkek fark etmez eşini aldatan kim olursa olsun bence de vicdan azabı cekmeli bu konuda pozitif ayrımcılık yapamiycam

O insanı sosyal hesaplarından sil hala ekli diyorsun ve bir daha görüşme. Asla.

Burda konu açmanın sebebi ne
Zehir zemberek duyacakların içinimi rahatlatacak
Kocanı bile isteye aldatmışsın işte
Biz ne yapabiliriz

fakesin falan demeyin!!!
böyle dediğimizi biliyorsun demekki buraya takip eden birisin, bence resmen fakesin.
bunun dışında, evli olduğu halde bekar bir erkeğin evine gidebilen bir kadın sadece bir öpüşmeyle asla bu boyutta pişmanlık yaşamaz.
komik olmayın yaaa.

Sizin bencilliğiniz ilginç doğrusu. Hala pismanligim nasil geçer kafasi.. 3 kere takla at 7 kere zıpla geçer.

Umarim fakesinizdir umarim bunu yapan bir kadin daha yoktur. Ne denir ki? Allah affetsin kocaniz affetsin ama bu günahın affı da kolay degil. Bunu yazmak istemiyorum ama günahın boyutunu belirlemek amacıyla bu günahın şeriattaki cezasi recm. Recmin ne olduğunu ise bilmek bile istemezsiniz.
Pisman olup af dileyin yapacak birsey yok

Eger gercekten pismansaniz birdaha asla ayni hataya dusmemeye yemin edin. Ama lutfen daha bundan sonra gorusmeyin yazik olur size pismanligini bi ömür cekersiniz.

eşinizi bir adamla "arkadaşça" konuşurken aldatmışsınız zaten. sonra evine giderekte... sonra öpüşerekte.. eminimkii yine yaparsınız. aldatmak sadece yatakta olmuyor. yazık adama, boşanında kendisine sadık bir kadınla bir hayat yaşama şansı olsun.

yani ben karının tanıgına kocanın tanıdıgına kardeşine akrabasına bakabilen zihniyetten tiksiniyorum açıkçası.
neyle karşılaşıcanı bildiğine göre sanırım kazen babadan da haberin vardır.
İnşallah yalan yanlış konu açıp kendini rezil ettirmezsin buralarda.

Bazi hatalar vardir ki affi olmaz...sen kendini affetsende esin affetsede affiolmaz....

Cocugunuzun yuzune nasil bakmayi dusunuyorsunuz peki?
En azindan durust olun ve o herseyden habersiz esinize yaptiginizi anlatin...hayat arkadasinin ve dostum dedigi adamin yaptigi..........

" Ben şimdi nparrim da unuturum içimden atarım vicdan azabı çekiyorum çok ama aklımdan da çıkmıyo. "

neyi unutamıyorsun anlamadım ki; pişmanlığını mı unutamıyorsun, adamımı unutamıyosun.

Sen görüşme teklif etmişsin adama o da seni çagırmış :)

Gitmişsin evladını bırakıp öpüşüp gelmişsin..

Hem de eşinin tanıdıgı biriyle .)

Hayırlı olsun ne diyelim :P

Erken yaşta evlenip yetmiyormuş gibi hemen çocuk yapılıyor; ondan sonrada böyle gönül kaymaları,heyecan arayışları yüzünden dönüşü olmayan hatalara bulaşıyorsunuz....Bir an önce o kişiyle görüşmeyi kesin, sosyal paylaşım sitelerinden de o kişiyi silin. Konuya yorum yapanlarda lütfen biraz yumuşak olsunlar...Tamam onaylanacak bir durum yok ortada ama bu kadar nefret dolu söylemleri yapacağınıza hiç yorum yapmadan konudan çıkarsınız olur biter...

kınamıcam kesinlikle. ama insan bebeğini düşünür biraz. Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyebilirim

Back
X