konu sahıbı hem panık atak ıcın hem de uyku ıcın ılac kullanıyormus ılacla +5 rakı+shot ıcmıs
sozde ıs yemegıymıs...
hıc bırsey hatırlamıyorum dıyor , hatırlamadıgı kendınde olmadıgı yerden normal yuruyerek cıkamaz dıye dusunuyorum ,
patronu almıs bunu haftasonu esıyle kafa dınlemeye gıttıklerı eve goturmus orada ılıskıye gırmısler
adam ayık yanı ... trafıge cıkabılıyor sarhos kadını tasıyabılıyorsa ayık olmalı
herkesın ıctıgı bır ortamda ıcmeye gıdılen bır ortamda patron ıcmemıs cok sasılası bır durum.
uyandıklarında adam dusunu musunu almıs
konu sahıbıne sormus dus al ıstersen kahvaltı yapalım mı dıye...
ıse de yakın yerde ındırmıs ayrı ayrı gırmısler ama kadında ust bas aynı tabı...
adam ayıksa kadın kendınde degılse yasanılan sey tecavuzdur kesınlıkle.
kadın ıstıyorum bıle dese adam kendınde degılsın demelı bır otele bırakıp cıkmalıydı.
oncesınde aralarında bır hoslantı olmadıgınıda ıddaa edıyor yanı kadın benden hoslanıyor bırbırımıze ılgı duyuyoruz dusuncesı bıle yokmus.
sakın sakın tıpıs tıpıs uyanıp ıse gıtmıs
hesap nıye sormadın dıyoruz aklım yerınde degıldı dıyor ama ıse gıtmıs o halde...
Uzman değilim ama dediğim gibi o tarz ilaçlarla komaya giren birinin yaşadıklarına bire bir şahit oldum.
Kız gözümüzün önünde ölüyor diye ağladım neredeyse.
Bildiğiniz yoğun bakımda yatan hasta kadar tepkisizdi.
Sarhoşluğu da yaşadım, dengesizdim ama bilincim yerindeydi.
Eşimin kulağına eğilip "hemen eve gidelim, koluna girince beni sıkı tut kimse anlamasın sarhoş olduğumu" dedim.
Eve geldik eşim giyinip yatmama yardımcı oldu. Giyinirken ayakta duramayacak haldeydim kaç defa yatağa oturdum.
O derece de bile yaşadıklarım aklımda.
Tecrübelerime dayanarak bu alkolle ilgili bir şey değil diyorum.
Konu sahibi o an bende istedim, karşı koyamadım diye pişmanlığını anlatsa anlarım.
Yada güçsüzlüğümden faydalandı zorla birlikte olduk diye anlatsa onuda anlarım.
İş yemeklerinin yapıldığı bir kurumda çalışacak kadar eğitimli bir kadın ertesi sabah bu kadar tepkisiz olamaz.
Polise gider, tecavüz yaşayıp yaşamadığının tespiti için hastaneye gider.
Yada patronuna tepki verir, neden bu kadar tepkisiz?
Hadi herşeyin konu sahibinin anlattığı gibi olduğunu varsayalım.
İşyerinde kendine geldiğinde patronun odasına gidip "biz ne yaşadık ben hatırlamıyorum, beni neden otele yada evime bırakmadın" diye neden hesap sormuyor?
Yada niye o iş yerinde duruyor hala daha. Borcunu, maddiyatını düşünecek kadar kafa yerindeyse gitsin o gecenin hesabını da sorsun. Ay bilemedim ama neresinden tutsan elinde kalır.