- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan düzenli kullanıyorsa hayatını kısıtlayamıyor her zaman.Tamamda yani ilaclarin prospektusunde araba bile
Kullanmayin yaziyor..icki kullanmayin yaziyor.. bile bile icmekte ne bilim
Valla sevişmenin garip karşılanmadığı ortamlarda , kadınlar özellikle barlarda gözlerine hoş gelen adamlarla iki sohbet edip ( tanımadan, etmeden, geleceği düşünmeden), sonra gidip sevişiyorlar. Ki bu alkollüyken çok çok daha kolay ve sık oluyor.
Ayrıca ben patronun konu sahibi kadar sarhoş olduğunu düşünmüyorum. O baktı bu kadın, abarttı. Belki burdan bana iş çıkar dedi ve kadını eve bırakmayı teklif etti.
Black-out da şöyle birşey. Siz gece o anı yaşarken kendinizdesiniz. Yani öyle baygın filan değilsiniz. Ağzınız kayarak da olsa sohbet ediyorsunuz, sallanarak da olsa dans ediyorsunuz, gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama bilinç devre dışı. Sonra yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ve gecenin belli bir saaten sonrası yok. Ne konuştum, ne yaptım belli değil. Mesela gece evin adresini tarif edebilirken, sabah ben bu eve nasıl geldim diyorsunuz.
Evli olduğuna göre adamın evi olamaz. Patronu nerede oturduğunu biliyordur herhalde.Ev kiminmis..hatirlamayan evide bulamaz hazaar.....
Him . Bnm patron evimi bilmezdi.Evli olduğuna göre adamın evi olamaz. Patronu nerede oturduğunu biliyordur herhalde.
İş yerinde kayıtlar olur. Adamda bilgiler vardır diye düşünüyorum.Him . Bnm patron evimi bilmezdi.
Oooo evli erkek alırız bir dal
Konu feyk bence de feyk değilse bile hiç banlanamam yorum yok ne halt yerseniz yiyinönceki konuya da yazdım artık g.vat ve metres duolarıba yorum yazmıyorum sonra geliyor 2 hafta ban
2 hafta mıOooo evli erkek alırız bir dal
Konu feyk bence de feyk değilse bile hiç banlanamam yorum yok ne halt yerseniz yiyinönceki konuya da yazdım artık g.vat ve metres duolarına yorum yazmıyorum sonra geliyor 2 hafta ban
Banlanma sıklığına göre süre belirlenir. İlk kez banlanacaksan bir gün sonraki banlanmada iki öyle gidiyor. Cherry biraz dobradir bu yüzden sık sık banlanıyor2 hafta mı
Hiç acımaları yok valla
Değmez o zaman.
2 hafta mı
Hiç acımaları yok valla
Değmez o zaman.
Ne zaman baksam banlısın bir sefere mahsus gibi konuşmaBir keresinde banlanmışım tarihe bir baktım 3 haftao günden beri çok usluyum, metresli gvatlı ekşınlı konulara yaklaşmıyorum asla
![]()
Harikasın Cherry sana bayılıyorumOooo evli erkek alırız bir dal
Konu feyk bence de feyk değilse bile hiç banlanamam yorum yok ne halt yerseniz yiyinönceki konuya da yazdım artık g.vat ve metres duolarına yorum yazmıyorum sonra geliyor 2 hafta ban