• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Tamamda yani ilaclarin prospektusunde araba bile
Kullanmayin yaziyor..icki kullanmayin yaziyor.. bile bile icmekte ne bilim
İnsan düzenli kullanıyorsa hayatını kısıtlayamıyor her zaman.
Kaldı ki ben uyku bozukluğu için 2 seneden fazla kullandım, ardından ara verildi birkaç sene sonra farklı bir kombinle başlandı , sonunda kendi kararımla bıraktım tam da aktif her gün şehir içi yoğun trafikte araç süreceğim için.
Diğer türlü her gün sabah akşam trafiğinde olmasam ya da kısa mesafede olsam bırakmazdım, bu ilaçlar nurofen değil ki ay ilaç içtim de alkol almayayım araba sürmeyeyim 2 gün diyebilesiniz.
Çoğu zaman aldığınızı bile unutuyorsunuz, su içmek gibi rutin bir eylem.

Son pişmanlıkk neye yaraaarr..
Herşeyin bir bedeli vaaarr..
İnşallah hap falan almışsınızdir da bu bedeli ödemezsiniz tabi onuda unutmadiysaniz

Şu hayatta hiçbir şey kınamaya gelmez. Ama şu bir gerçek; insan belli bir yaştan sonra alkolden etkilenmeye başladığını hissediyor. İlaç sizi her zamanki alkol sınırınızdan daha erken etkilemiş olabilir ancak ikinci hadi bilemedin üçüncü dublede anlamış olmanız gerekiyordu etkilendiğinizi. İş yemeği gibi bir ortamda neden bu kadar çok veya hızlı içtiniz? 5 duble + shot diyorsunuz. Etkilenmemeniz mucize olurdu zaten. Bunları düşünüp kendinizi objektif eleştirin ki bir daha aynı durumla karşılaşmayın. Bir de bu olaydan pişmansanız ve etik kurallar çerçevesinde hayatınızı idame ettirme arzusundaysanız (ki buraya yazdığınıza göre öylesiniz) bence o işi bırakmalı ve o kişi ile bir daha asla aynı ortamda bulunmamalısınız. Hatta bana kalsa, eşini de durumdan haberdar etmelisiniz ama bu vermesi çok zor bir karar tabi ki.

Son düzenleme:
Ben geçmişte çok içmediğim için bu şekilde sarhoş olunuyor mu bilmiyorum. Çakırkeyif olduğum zamanlar olmuştu sadece. Ama bu şekilde sarhoş olsam ve böyle bir gece yatakta son bulsa aklıma gelecek ilk şey adamın evli ve patron olduğu değil; gebe kalıp kalmadığım olur. İlk yapacağım şey de ertesi gün hapı almak olurdu. Bu derece sarhoşsanız büyük ihtimalle korunmamışsınızdır.

Valla sevişmenin garip karşılanmadığı ortamlarda , kadınlar özellikle barlarda gözlerine hoş gelen adamlarla iki sohbet edip ( tanımadan, etmeden, geleceği düşünmeden), sonra gidip sevişiyorlar. Ki bu alkollüyken çok çok daha kolay ve sık oluyor.

Ayrıca ben patronun konu sahibi kadar sarhoş olduğunu düşünmüyorum. O baktı bu kadın, abarttı. Belki burdan bana iş çıkar dedi ve kadını eve bırakmayı teklif etti.

Black-out da şöyle birşey. Siz gece o anı yaşarken kendinizdesiniz. Yani öyle baygın filan değilsiniz. Ağzınız kayarak da olsa sohbet ediyorsunuz, sallanarak da olsa dans ediyorsunuz, gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama bilinç devre dışı. Sonra yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ve gecenin belli bir saaten sonrası yok. Ne konuştum, ne yaptım belli değil. Mesela gece evin adresini tarif edebilirken, sabah ben bu eve nasıl geldim diyorsunuz.

Sonraki yorumları okumadım ama konu sahibi baştan beri iş yemeği yazıyor.
Patronun araç kullanabilecek kadar ayık olduğu bir "iş yemeği"nde çalışanların 5 duble rakı içip üstüne shot atacak kadar rahat olması normal mi?
İlaç insanı çarpabilir ama çarptığını anlayacak seviyeye 5. dublede gelinmez. Oraya gelene kadar 50 defa anlardı.
Bence ikisi zaten birbirinden hoşlanıyordu ve bu da işin bahanesi oldu.
Alkol kiminle seviştiğini bilmeyecek kadar libidoyu coşturup kafayı kapatan bir şey olsa herkes ertesi güne eve gitmek için çağırdığı taksiciyle uyanır.

Yapacak birşey yok
Olan olmuş
Önünüze bakın unutun

Patronun eşi ne dusunuyor peki bu hicbir sey.hatirlamadiginiz sevisme hakkinda?
Ne bileyim eskiden coookkkk alkol almisligim vardir esimle de cocuklar olmadan baya icerdik ama hic oyle hatirlamadigim bir sevisme gecmedi aramizda her seyi hatirliyorum net bir sekilde..
Eş bilmeli bence..

Bir keresinde banlanmışım tarihe bir baktım 3 hafta😶 o günden beri çok usluyum, metresli gvatlı ekşınlı konulara yaklaşmıyorum asla🙈
Ne zaman baksam banlısın bir sefere mahsus gibi konuşma 😅 yorumunu görünce vay cherry mahpustan ne zaman çıktı diyorum 😅

Back
X