• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kendinizi kaybedecek kadar niye içersiniz?
Bence burda evli bir adamla ilişkiye girmekten daha ciddi bir sorun var. Ağzınızla içemiyorsunuz. Bunun için tedavi olmalısınız.
Hayatta asla istemeyeceğim bir şeydir. Ha uyandığımda kendimi çıplak bulmuşum, ha tecavüze uğramışım. Benim iradem devre dışı.
 
Screenshot_20211229_194828.webp
Konuyu açtıktan 1 dk sonra yine alkol alıp sızdınız galiba, Velovis Velovis
 
Tüh kaçırdım ama bayagı iyi iş yemegi olmuş ilaçlı içki içmiş :KK53: iş yemeğinde de aşırı alkol de ne bileyim anlamadım gitti aslında anladım da yanlış şey etmek istemiyorum:KK45::KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK8::KK8::KK8:
gazozcu olarak bak sen bile bulamazsın bu ortamı.patron senden hızlı çıktı hapipte :KK45:
 
İş yemeğinde 1 bilemedin 2 kadeh bir şey içersin nasıl bir iş yemeğiymiş bu bilemedim. Sabah bir kalkcam kendimi patronun koynunda bulucam sonra ölü taklidi yapcam! Sormaz mı insan benim burda ne işim var ne yaptın sen bana diye? Konu doğruysa senin işten çıkma korkundan suskunluğun adamı daha da cezbeder. Patron sana kancayı takar bu mevzu uzar gider.
 
İş yemeğinde 1 bilemedin 2 kadeh bir şey içersin nasıl bir iş yemeğiymiş bu bilemedim. Sabah bir kalkcam kendimi patronun koynunda bulucam sonra ölü taklidi yapcam! Sormaz mı insan benim burda ne işim var ne yaptın sen bana diye? Konu doğruysa senin işten çıkma korkundan suskunluğun adamı daha da cezbeder. Patron sana kancayı takar bu mevzu uzar gider.
Hesabı patron ödüyor, içkiler sınırsız olabilir belki hshshssh
 
Alkol alırım ama ağzıyla içilmesi taraftarıyım. Benim eski şirkette de bir departman böyle içkinin su gibi aktığı eğlencelere çıkıyor sürekli ve bana çok garip geliyor iş arkadaşıyla bu kadar içmek. Yapacağınız en doğru şey işten ayrılmak hanımefendi lamı cimi yok.
 
Konu gerçekse. ( kusura bakmayın biraz şüpheye düştüm. )
tam bilinciniz yerinde değilmiş. O yüzden kendinizi suçlamayın.
Bir de adamın durumu neydi. Siz ne durumdaydınız hatırlamadığınız için tam bişey diyemiyorum. Eğer tamamen baygın falansanız size yapılan suç bile olabilir.
Ama olmayadabilir de tabi. Yani hatırlamadığınız için. Kesin konuşamayız.
Borcunuz bitince yeni iş bakabilirsiniz.
Öyle bir adam kaç kere başkasıyla birlikte olmuştur.evliyken yani.
Adamın Eşinin tek sorunu siz değilsinizdir emin olun.
insanın başına hayatta herşey gelebilir. Toparlanıp devam etmeye çalışın.
 
İşten ayrılın gerekirse garsonluk yapın ama o işte durmayın. Gerçekten hata olarak görüyorsanız yapmanız gereken tek şey ordan uzaklaşmak..
 
Back
X