Hayatımın en mutsuz dönemi

canım az önce senin konunu okuyordum. yıllardır bu platformu takip ediyorum. inanki beni etkileyen sayılı konulardan biri de senin konun. bende boşandım. ikinci evliliğimi yaptım. bir yaşında ki çocuğumu aldılar. 1,5 yıl ayrı kaldım. daha öncede almışlardı benden, o dönemde anne sütü alıyordu çocuğum. göğüslerim sızladı günlerce, kalbim sızladı, günlerce ağladım. uzun uğraşlar, sonucu aldım. çocuğumu. bu süreçte sürekli tehdit edildim. hakaret, şiddet herşeye maruz kaldım. şimdi çoçuğum büyüdü ve sonuç bana asi, aynen konunda yazdığım gibi, internet için, telefon için bitmeyen kavgalar, yemek beğenmeme, daha neler neler. Allah seninde kalbine ferahlık, serinlik versin.
Şimdi yeniden yuva kurup mutlu olduğunuza sevindim sizin adınıza...inşallah bu çocuklarımız büyüyünce anlarlar anne kıymetini kadir kıymet değer bilirler . ben 41 yaşındayım annemi on bir yıl önce kaybettim hala ağlar üzülürüm annesizimn diye .rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtihan etmesin

Herkez ömürlük deyip giriyor o kapıdan canım.Ama bazen imtihanlarımız farklı oluyor sen bu yönden başkası diğer bi dertten.
Kalk silkelen öyle biri çıkarki bütün yaşadıklarını unutturur.
İyi düşün,güzel düşün ki hayat sana hep güzellikler sunsun💐
İnsallah canim

canım az önce senin konunu okuyordum. yıllardır bu platformu takip ediyorum. inanki beni etkileyen sayılı konulardan biri de senin konun. bende boşandım. ikinci evliliğimi yaptım. bir yaşında ki çocuğumu aldılar. 1,5 yıl ayrı kaldım. daha öncede almışlardı benden, o dönemde anne sütü alıyordu çocuğum. göğüslerim sızladı günlerce, kalbim sızladı, günlerce ağladım. uzun uğraşlar, sonucu aldım. çocuğumu. bu süreçte sürekli tehdit edildim. hakaret, şiddet herşeye maruz kaldım. şimdi çoçuğum büyüdü ve sonuç bana asi, aynen konunda yazdığım gibi, internet için, telefon için bitmeyen kavgalar, yemek beğenmeme, daha neler neler. Allah seninde kalbine ferahlık, serinlik versin.
Amin insallah canim seninde kalbine ferahlik versin insallah. Hepimiz sinaniyoruz sanirim simdi mutlu musunuz esinizle

Diğer konularını bilmiyorum ama daha çok yeni olduğu için böyle hissetmen normal.
26 yaşındaydım boşandığımda. Ailem bana o kadar kötü davrandi o kadar çok hakaret etti ki eski huzursuz evliliğimi keşke bitirmeseydim dediğim zamanlar bile oldu. Kolum kanadım kırılmıştı. Gururum onurum zedelenmişti. tam hayatım bitti Artık belim doğrulmaz diye düşünürken başkalarına göre küçük bana göre büyük değişimler oldu hayatımda. Ama hiçbirini birden unutamıyor insan. Psikiyatristler, ilaçlar derken aşık oldum. Hem de çok. tekrar evlendim. Şimdi doğum için gün sayıyorum.
geriye bakınca diyorum ki çok zordu. Ama ben aştım. Bu hayata sahip olabildim deyip şükrediyorum.
hepsi geçecek. Sadece zaman lazım … zor günler evet ama geçecek…
Hem eski evliliğimden hem de çevremden biliyorum ki o kusursuz görünen çiftlerin bazıları aslında çift değil. Her biri ayrı dünyalarda kendi hayatını yaşıyor. Arada bir göstermelik pozlar…
Sabır ve dua gerek… Gönlüne göre olsun her şey🙏
Amin insallah cok tesekkur ederim.Allah size guzel bir firsat cikarmis. Bende yasiyorum ama sanki oylesine

Bu adamdan boşanmakla çok doğru karar veriiyorsun..
Şuna takıldım çok ilgisiz bir evlilik süreci olmuş ev işine kadar karışan bir adam. İlgisiz sevgisiz bir çomarla evlenmişsin.. bundan sonrasında ilgi ve güzel sözle sana yaklaşanla hemen evlenme olur mu iyi ölç tart sanki bu pskolojyle kandırılman kolay gibi geldi. Dikkatli ol. Mutluluklar dilerim bundan snrası için.
Kimseye guvenim kalmadi. Evlilige inancimi yitirdim acikcasi. Hayatimda birinin olabilcegine pek inanmiyorum aslinda. Cunku artik benim basima guzel bideyler gelebilirmis gibi gelmiyor icimden. Ben zaten duygusal yapidayim etrafimdaki arkadaslarimda soyler kotu anlamda degil ama ic temizligi acisindan safsin diye. Kandirilmaktan aldatilmaktan tum kotu seylerden korkuyorum acikcasi

daha hayatınızın başındasınız... Ben 39 yaşında eşimle tanıştım, 42 yaşında evlendim, ve şimdi 43 yaşımda da hamileyim.
Bunlar olmayabilirdi de, eşimle hiç tanışmayabilirdim, ama yalnız da güzel bir hayat kurabilmiştim, esas mühim olan da bu bence. Siz işinizi, arkadaşlarınızı, hobilerinizi oluşturun, hayat arkadaşı olursa güzel olur, ama olmazsa da güzel bir hayatınız olsun.
Bunun icin caba gostericem.İs icin hala caba gosteriyorum yoruldumda acikcasi biseyler icin ugrasmaktan ama belki biseyler yoluna girer

Ben üye olduğumdan beri hep aynı tema üzerinde başlık açıyorsunuz. Hayatınızdaki tek gündeminiz biten evliliğiniz. Saplanıp kalmışsınız. Aşamıyorsunuz.
Profosyonel destek alın.

Mevlana der ki: Herşey üst üste gelip seni dayanamayacağın noktaya getirdiginde, sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin degişecegi yerdir. Kendinizden vazgeçmeyin. Şu hayatta bu yaşıma kadar öğrendigim en iyi şey;SEN KENDİNİ SEVMEZSEN KİMSE SENİ SEVMEZ, SEN KENDİNE DEGER VERMEZSEN KİMSE DEGER VERMEZ. İNSANLARIN GÖZÜNDEKİ DEGERİ. SEN BELİRLERSİN. Acınj yaşa üzül, kolay degil evliliğin bitmesi. Ne umutlarla insan evleniyor, sonra hüsrana ugratıyor. Ama yaşın çok genç. İnşallah karşına gerçekten deger veren iyi insanlar çıkacaktır. Sadece umudunu kaybetme 🤗
İnsallah cok tesekkur ederim

Ne kadar zamandır evlisiniz bilemiyorum, bazı evlilikler hemen oturmuyor, zaman istiyor, gel git istiyor, gerçekten değişime girip zamanla iyileşebilir. Her evliliğin tamam bitti denilen bazı dönemleri oluyor maalesef.
Eğer boşanmakta kararlı değilseniz hala kafanız karışıksa, acele etmeyin bir şans daha verin. Bu süreç içinde yine babanızın evinde olun, flört edercesine vakit geçirin, beklentilerinizi düşük tutun, çift ya da evlilik terapisine başlayın.. Çünkü bir hayli çevre etkisinde ve bunalımda gördüm sizi. Bu durumda sağlıklı bir karar veremeyebilirsiniz

:KK43: İkinci evliliğinden olan çocuğunuzu mu aldılar şuan çok üzüldüm ya bir anneye bu nasıl yapılır 😔

Etrafima anlatamiyorum hislerimi cunku bir dedikodu malzemesi olmak istemiyorum.

Sanki hayatima tepeden bakiyorum. Herseyin alt ust olmasi ve hayatimda yolunda giden hic bisey olmamasi beni cok uzuyor.Disari mutluymusum gibi yansitiyorum. 10 gun sonra anlasmali olan surec doluyor. Bosanma durumu harici is mevzusunda hala cabalamam yetmezmis gibi stresten yiyip 10 kilo almam. Bu arada esimin bana kac aydir ozur dilemesi ve barismaya calismasi,gelecek kaygisi hepsi beni resmen asiri bunaltti. Bu surecte mecburi gittigim dugun kina vs el ele gezen mutlu ciftler esiyle pazar programlarinda gezinenler icimdeki ukteyle kiskanclik duygusu olmasada resmen kabullenmis bir sekilde ne kadar eksikmisim gibi hissettirdi.

Bosanmis tum guclu kadinlari inanin icten helal olsun diyorum ama ben basarisiz evliligim yuzundende kendimden utaniyorum. 28 yasindayim ama gelecekten hic umidim yok. Tutuncak bisey bulamiyorum hayatimda. Belki istedigim ilgiyi goremedigim icin cok fevriydim ama ben esim tarafindan sadece ozen istedim. Bir film izlemek biraz sohbet etmek biraz yaninda uzanmak biraz sarilmak balkon sohbetleri iki guzel bisey duymak bazen ne bileyim istediklerim bunlardi. Ve esim simdi bana diyor bak hersey degiscek sana bunlari hatta daha guzellerini yasaricam hatalarimin farkina vardim diye. Ama icim buruk cunku ben yeni evliyken 5 aylik evliyken bunlarin aksini gormustum konularimi en iyi bilen sizlersiniz. Simdi ben baba evinde gelmiyorum lafini kullandiktan sonra denilmesinin ne anlami var. Gerci buna bile gec kalinmislik diye uzuluyorum.

Herkes diyor yasin genc. Ben kimi sevebilirimki boyle bir donemde kime guvenebilirim. Evliligin omurluk olcagina inanirdim oldum olasi.

Nasibim buymus diyorum bu kadarmis bi kere hayatimda bir kez olsun gercekten mutlu bi yola girdim sanmistim.Evliligimin bu sekilde ben ve onun tarafindan berbat hale gelmesinden utaniyorum. Nasip.

İyi geceler.
Konularınızi biliyorum ama çok fazla takılı kaldınız :/ tam olarak ne istiyorsunuz anlayamadım , sanırım bosanirsam bir daha birini bulamam istediğim gibi bu mu korkunuz ?

Sürekli aynı konu açıyorsunuz. Bende yeni boşandım ve İnan ki hiç iyi durumda değilim. Beni de boşanmaktan çok aile evine geri dönmek mahvetti. Zaten evlenmemin önemli bir sebebi buydu aile evinden çıkmak. Boşanıp geri dönmek İnan ki çok zor geldi. Çünkü kalabalık bir ailem var ve çok geçinemem kız kardeşlerimle. Her lafımız batar. Şimdi daha alıngan oldum ve ailemde bu konuda anlayış göstermiyorlar bana göre. Ama ne yapayım oldu bir kere. Sürekli dua edip bugünlerin geçeceği umuduyla yaşıyorum. Elbet vardır bir hayır diyorum. Benimde yalnızlık korkum var, bir daha aşık olmam sanıyorum yani imkansız geliyor. Sürekli ben ömür boyu yalnız kalıcam eski eşim çoluk çocuk sahibi olucak falan diye kötü senaryolar kurup kendimi dolduruyorum. Dokunsan ağlayacak bir şekilde geçiriyorum günleri ki boşanalı 5 ay oldu nerdeyse. Yani bi bu durumda olan sen değilsin. Senin gibi çook insan var. Belki bu düşünce rahatlatır biraz seni…

Sürekli aynı konu açıyorsunuz. Bende yeni boşandım ve İnan ki hiç iyi durumda değilim. Beni de boşanmaktan çok aile evine geri dönmek mahvetti. Zaten evlenmemin önemli bir sebebi buydu aile evinden çıkmak. Boşanıp geri dönmek İnan ki çok zor geldi. Çünkü kalabalık bir ailem var ve çok geçinemem kız kardeşlerimle. Her lafımız batar. Şimdi daha alıngan oldum ve ailemde bu konuda anlayış göstermiyorlar bana göre. Ama ne yapayım oldu bir kere. Sürekli dua edip bugünlerin geçeceği umuduyla yaşıyorum. Elbet vardır bir hayır diyorum. Benimde yalnızlık korkum var, bir daha aşık olmam sanıyorum yani imkansız geliyor. Sürekli ben ömür boyu yalnız kalıcam eski eşim çoluk çocuk sahibi olucak falan diye kötü senaryolar kurup kendimi dolduruyorum. Dokunsan ağlayacak bir şekilde geçiriyorum günleri ki boşanalı 5 ay oldu nerdeyse. Yani bi bu durumda olan sen değilsin. Senin gibi çook insan var. Belki bu düşünce rahatlatır biraz seni…
Sizin gibi ne hikayeler okuduk burda ve hepsinde sonu çok güzel bak göreceksiniz sizin de çok daha güzel günleriniz olacak dua edin 🙏🙏🙏

Hayatim alt ust oldu demissiniz, nerden biliyorsunuz belki alti ustunden iyidir hayatinizin. Bence gecmis bitmis, unutun artik. Yeniden asik olmak sevmek var. agaclara bakin sikildikca. Sonbaharda dokulen yapraklara, kisin nasil yalniz kuru ve usumus olduklarin, baharda bembeyaz dallarina yazin yeseren yapraklarina meyvelerine…. 😇

Eşinize bir şans daha verin .Ama sizde kendinizi bı degerlendirin.Neden bu sevgiye bu kadar ihtiyaç duyuyuyorum diye .İnşallah hakkinizda hayırlısı olsun .

19 yıl sonra boşandım. Mutluyum. Iki çocuk sahibiyim. Gençsin yolun başındasın. Iyi düşün taşın karar ver ve geriye dönüp bakma. Evli olmadan da mutlu olabilirsin. Evliyken de dünyanın en mutsuz insani. Bu çerçeveden çık. Hersey nasip.

19 yıl sonra boşandım. Mutluyum. Iki çocuk sahibiyim. Gençsin yolun başındasın. Iyi düşün taşın karar ver ve geriye dönüp bakma. Evli olmadan da mutlu olabilirsin. Evliyken de dünyanın en mutsuz insani. Bu çerçeveden çık. Hersey nasip.
Oyle tabi ki. Ama bu cok yalniz hissetttiriyor. Biri demis baskasini bulamam diye mi boyle takili kaldin.Mesela bunun ne alakasi var. Ben zaten artik kimseye guvenmiyorum baskasininistedigim icinde bosanmiyorum.Ben guzel duygularimdan mecbur vazgecmek zorunda kaldim cunku karsimdan bekledigimi goremedim yine sevdigim gercegini degistirmiyor ama eksik kalmis gibi hissediyorum. Hafi diyorum toparlan kalk ama yinede bazen asiri yorgun ve hayattan keyif alamaz hale geliyorum. Bogazimda dugum varmis gibi.Aslinda aksine ben genc oldugumu bir tek burdan duyuyorum ayrica 😔

Bu arada mutlu olmaniza sevindim

Oyle tabi ki. Ama bu cok yalniz hissetttiriyor. Biri demis baskasini bulamam diye mi boyle takili kaldin.Mesela bunun ne alakasi var. Ben zaten artik kimseye guvenmiyorum baskasininistedigim icinde bosanmiyorum.Ben guzel duygularimdan mecbur vazgecmek zorunda kaldim cunku karsimdan bekledigimi goremedim yine sevdigim gercegini degistirmiyor ama eksik kalmis gibi hissediyorum. Hafi diyorum toparlan kalk ama yinede bazen asiri yorgun ve hayattan keyif alamaz hale geliyorum. Bogazimda dugum varmis gibi.Aslinda aksine ben genc oldugumu bir tek burdan duyuyorum ayrica 😔
Yaşınız kac bilmem de. Insanlar 40 yasinda 50 yasinda yeni hayat kuruyor. Siz neden kuramayacaksiniz.

28 yaş cok genç bir yaş. Mutlu olmak hakkın. Hayat senin karar senin ama yaşadıkların bir son degil. Süreci yönetmek senin elinde.

X