bazı arkadaşlar bilir bugüne kadar yazdığım konulardan ne tür sıkıntılarım olduğunu... şu an bu başlığı açmam belki içimde bastırdığım duyguların, belkide bi anlık eksikliğin yankısı.. 1,5 yıllık evliyim.nerdeyse 2 yıl oluyor. artık çevremde herkes bebek soruyor. ama kimsenin ne dediği umrumda değil. evliliğimin ilk gününden beri en çok istediğim şeydi bi bebeğimin olması. bugüne kadar hep erteledim. çünkü benim hayallerim vardı. memurluk için kpss ye hazırlanıyorum. ve şu an maddi durumumuz iyi değil. eşim asgari ücretle çalışıyor. bende aynı sayılır ve ben çalışmasam eşimin tek başına evi geçindirmesi imkansız.aslında yapabilir ek iş falan ama sanırım bana güveniyor.. kirada oturuyoruz. yaklaşık 7 aylık bi kredi borcumuz var.ve extra bi de benim ünide aldığım öğrenim kredisi başlıyor bu ay itibariyle.. tüm bu olumsuzlukların yanında bi çoğunuz bana kızacak ama ben istiyorum bi bebeğim olsun.. belki haksızlık bu.böyle düşünmem haksızlık yavruma çünkü ona istediğim hayatı veremeyeceğim şu durumda. zaten hep bu yüzden erteleyişlerim. ama korkuyorum bi taraftanda ya herşey tamam dediğimizde de çocuğumuz olmassa.. şu an sadece ben ertelediğim için ilerde eğer sorun yaşarsak bu konuda hep benim yüzümden olmuş olacak. zamanında sen erteledin diyecekler(anne-kayınvalide ve eşim..). yinede onların dedikleri çok önemli değil belki ama bende böyle düşünür oldum. oof bilmiyorum kafam çok karışık. hala korunmaya devam ediyorum. ama çok istiyorum. ben artık anne olmak istiyorum. bi bebek gördüğümde içim gidiyor.burda bazı arkadaşlar konu açmış. anneliğe hazır değilim diye. ben hazırım ama koşullar yüzünden cesaret edemiyorum işte..aslında bi çok örnek var bizden kat kat fazla borcu olup tek maaşla çoluk çocuk sahibi.ama ben korkuyorum.. çünkü ben çocuğumun hiçbi eksiği olmasın isterim..anne-kayınvalide gelip bakamz..yani şu durumda çıkmazda bu durum..
ama işte...yaş olmuş 25. belki bi kaç yıl olmayacak çocuğumuz. şimdi başlasak çocuk olana kadar belki 27-28 olcam. ki ben bi kaç yıl daha ertelesem istediğim koşullar oluşacak mı? bakın 2 yılda hep yeni borçlar çıktı karşımıza. bi türlü iki yakamız bi araya gelmiyor.. şu an burda bunları yazmam bebek yapacaımdan değil ama ne bilim içimdekileri döküp rahatlamak istedim biraz..
ama işte...yaş olmuş 25. belki bi kaç yıl olmayacak çocuğumuz. şimdi başlasak çocuk olana kadar belki 27-28 olcam. ki ben bi kaç yıl daha ertelesem istediğim koşullar oluşacak mı? bakın 2 yılda hep yeni borçlar çıktı karşımıza. bi türlü iki yakamız bi araya gelmiyor.. şu an burda bunları yazmam bebek yapacaımdan değil ama ne bilim içimdekileri döküp rahatlamak istedim biraz..