• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın aşkı evimde kollarımda....

ata_tanem24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.729
4
0
İzmir
kızlar dün öğlen 3 gibi evimize döndük bende merak ettirmeden hikayemi yazayım dedim arkadaşlarıma oğluşum da uyuyoken

salı sabah 10 da hastanedeydik cümbür cemaat hastaneye gidene kadar tef gibi gergindim kimseyle konuşmak bile istemiyordum sadece susmak istiyordum ama hastaneye girip odaya çıktım önlüğü giyince acayip derecede rahatladım.sanki o gerilen ben değildim.neyse saat yarım gibi beni ameliyathaneye aldılar giderken gözleim doldu ağlıycak gibiydim ama tuttum kendimi sarıldım eşime öptüm asansöre bindik sonra.ameliyathaneye girdikten sonra katater falan takıldı hiçbişyi yokmuş gerçekten sıfır acı yaa nekadar kolay bişey o öyle.muhabbet ediyodu zaten herkes benle.yatırdılar batikon sürdüler perdeyi çektiler elime serum bağladılar kollarımı da yanlara bağladılar.ama hiç de öyle korktuğum gibi kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmedim çok rahattım beni kameraya çekip güldürüyodu hemşireler.derken doktorum geldi espriler havada uçuşuyordu müzik falan açtılar gülüyoruz falan azıcık sarsıldım gibi ama öyle abartılı bişey değildi.sadece bebeği çıkarırlarken kaburgalarıma çok bastırdılar ozaman acıdı ama okadar da olsun katlanılmıycak bişey değildi.bebeğim çıktı hemen temizlemeye aldılar bende başladı bir ağlama.durmuyo ilk ellerini gördüm aynı benim ellerimdi.bebek çıktığında da doktorum da hemşirelerde hayret ettiler nekadar temiz diye bi gram kir ypktu çocukta suyum inanılmaz temizmiş.benim batum viyaklarken getiriverdiler yanıma öp annesi diye dudağını tuttular ağlaya ağlaya öptüm canımın içini hemencecik susuverdi nasıl şaşırdım anlatamam.okadar güzeldi ki işte dedim aşk bu olmalı.sonra yukarı götürdüler onu.doktorum da beni dikmeye başladı sanırım bi 15 dk alan sürdü sonra beni yukarı taşıdılar.tabii ne ağrı ne sızı hiçbişeyim yoktu turp gibiydim dama çıkınca hemen batuya mememi verdi hemşire bi 5 dk uğraştık sonra bi yapıştı.allahıma çok şükür duamı kabul etti sütüm hemen geldi.emzirdim ama yok böyle bişey o duygular anlatılamaz.ameliyattan taaa akşama kadar durmadan ağladım okadar güzeldiki herşey.çok yolunda gitmişti.gece de 2.30 gibi uyudu taa sabah 6ya kadar zorla uyandırdık aşayı emzirelim diye.ama hemşire gece sakın uyandırmayın gündüz fırsat buldukça emzir ama 3-4 saat falan uyursa sakın bölme emzirmek için uykusunu dedi.acıkınca zaten o uyanıcak dedi.ertesi gün biraz gaz sancısı çekti ama çıkarınca rahatlayıveriyordu.şimdi bi damla aldık süper bişey şiddetle tavsiye ediyorum adı SAB SİMPLEX yanlız eczanelerde satılmıyor burda amerikan pasajı diye biyer var yurtdışı ürünleri satılıyo sadece ordan aldık heryerde bulunmuyomuş dün akşam bikere verdik paşam maşallah çok rahat.uyku düzeni emmesi herşeyi şimdilik çok iyi gece 2.30 da uyandı sonra emzirdim gazını çıkarttım 4 de uyuttum taa 7.30 da uyandı şimdi hala uyuyo.inşallah hep böyle gider hiç eziyeti yok.yanlız hiç korkmayın gerçekten o annelik içgüsüyle herşeyi yapabiliyosunuz yapamıycam diye korkmayın.
çok hafif dikiş ağrım var ama lafı edilcek kadar değil yani.doğumdan 3 saat sonra hiç zorlanmadan hemen kalktım yürüdüm tuvalete girdim idrar yaptım hemşirelerin ağzı açık kaldı bende ne göbek ne şişlik var inanamadılar sen hamilemiydin lohusamısın hiç alakan yok diye.şuan da hiç göbeğim yok 4 kilo vermişim hemen doğum çıkışında.rahat yürüyorum şükür ama doktorum 1 hafta hiç yürüme sadece lavaboya git dikişlerin iyice kaynasın dedi.buarada kızlar neye şok oldum biliyomusunuz doktor hastaneden çıkmadan pansuman yapıcaktı açtı yara izime bi baktım ne yara izi ne bişey kızarıklık bile yok olamaz dedik hepimiz şok olduk.doktorum herhalde kızım dedi benim farkım bu değişik bi dikiş yapmış ne iz var ne bişey.hala daha şoktayız sanki 2 sene önce doğum yapmışım orda incecik bi çizgi var gibi.herşeyim okadar mükemmel ve okadar sorunsuz gitti ki allahım hepinize böyle doğumlar nasip etsin inşallah maşallah deyin bol bol.oğluşumun fotosunu da koyayım da bol bol maşallah deyin babasının kopyası resmen.sarışın ve masmavi gözleri var şimdilik.:nazar::nazar::nazar:buarada yazmayı unuttum oğlum saat 13.10 da 3.100gr ve 50 cm doğdu
fotoraf0170cb9.jpg

w640.png

Son düzenleme:
kırk bir kere maşallah bebeğine...
Allah analı babalı büyütsün.....
böyle kolay doğum herkesin başına inşallah........
güle güle büyüt bebişi........

Maşallah subanallah bebeğine ve sana :nazar:
Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar güzel bir doğum geçirmişsin. Benim hala sıkıntılarım var. Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

cnm 41bin kere masallah:nazar:Allah anali babali buyutsun insallah.bende dayanamiyorum artik bir an once gelsin istiyorum oglusum.normal istedigim icin bekliyorum hala.insallah bende senin kadar rahat ederim cnm.

atacım;
maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişini de seni de, Herşeyin sorunsuz gitmesi, bebeiğinin ve senin sağlıkla doğumu atlatmış olmanız çok güzel.
inşallah hayat boyu hep böyle mutl olursunuz..

maşllah :nazar:SÜPHANALLAH allah size bağışlasın onu .
allah analı babalı büyütsün darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere inş :)

masallah bebisine rabbim nazarlardan korusun isallah allah analı babalı büyütsün cnma.s.

maşallah oğlusumaaa maşallah.allahım onu size bağıslasın.uzun sağlıklı mutlu ve basarı dolu bir ömrü olsun...

maşallah...
allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat etsin.birlikte güzel günler görün inşallah...
benim kızım gibi 3.100 kg ve 50 cm :))

Amanın amanın, bu nasıl bebiş böyleeeeeeeeee...

Maşallah, maşallah!!

Dogum hikayeni de pek begendim. Allah hepimize böyle dogum nasip etsin..

İnşallah kaderiniz de hep böyle güzel gitsin..

Allah analı bablı büyütsün kuzunu...

Yerim ben, yerim onu yaaaa!!!

Ben de oğluma kavuşmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..

Dua edin arkadaşlar...

ay canim benim seninle günümüz ayniydi hatirlarsan ama ben daha dogurmadim allah anali babali büyütsün 41 kere masallah allahim nazarladan korusun minik batuyu:emir_bebek:

Back