• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın aşkı evimde kollarımda....

Maşallah Atatanem çoook yakışıklı bir oğlun var. Allah onu sana ve babasına bağışlasın. Her şeyin yolunda gitmesine de sevindim. Yalnız heöşirelerin dediği gibi 4 saat bırakma canım bebeği. En geç 3 saatte bir emzir.

canım arkadaşım gözün aydın..maşşallah batuya çok güzel ..allah mutluluğunuzu daim etsin..

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün...batu beyde maşallah pek bi yakışıklı allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:

canım gözün aydın batu beye de kocaman bir maşallah
Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin
sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah paşan

canım tebrikler çok şükür batu bebekte sağsağlim geldi dünyamıza allahım hayırlı uzun ömürler nasip etsin güzel odasında güzel güzel uyusunda büyüsün inşallah öpüyorum ikinizide

desenize hepimiz kocalarımızı ağlattık ameliyata giderken benim babamda aynı şekilde gözler kırmızı kırmızıydı insanın moralini bozuyorlar değil mi:)

canlarım hepinize güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum hepimiz de bukadar güzel bir mtluluğu paylaşıyoruz Allah acılarını göstermesin muhteşem varlıklar hepsi de.

atatanem masallah bebısın cok guzelmıs:nazar:Allah analı babalı buyutsun
dogumun da cok rahat olmus:nazar:ben epidural sezaryan istiyorum sen de izmirdesin hangi hastanede dogum yaptın ne kadara maloldu yazarsan cok sevinirim.
tekrar tebriklera.s.

canım çınarlı kadın doğum da yaptım doğumumu.hastanedeki ilgi muhteşemdi herşey kusursuzdu.okadar memnunumki orda doğum yaptığıma başka biyerde yapmayı asla düşünmem.tabii benim bukadar sağlıklı ve iyi olmamdaki enbüyük sebep doktorum çünkü inanılmaz profesyonel bir insan.dünya tatlısı da bir insan.ama sezeryandan sonra düşün ne gaz sancısı ne kum torbası ne dikiş sancısı gördüm.hatta dün dışarı çıktık polikliniğe gittim gayet iyiyim.doktor gerçekten çok önemli bu aklında bulunsun.eğer istersen doktorumun bilgilerini verebilirim söylemen yeterli canım.buarada toplam 2.200ytl tuttu herşey içinde ayrıca suit odada kaldım kocaman bir odaydı ve yanımda 2 refakatçim vardı kimsede hiçbirşeye karışmıyor çok rahattı

Maşallah Atatanem çoook yakışıklı bir oğlun var. Allah onu sana ve babasına bağışlasın. Her şeyin yolunda gitmesine de sevindim. Yalnız heöşirelerin dediği gibi 4 saat bırakma canım bebeği. En geç 3 saatte bir emzir.

julicim walla haklıymışsın dün gece bebişim mahvetti annesini habire emdi habire sıçtı.neden çünkü gündüz uzun uyuduğu için çok emmedi gece acısını çıkardı.walla doktorumun dediğini yapıcam gündüz her 2 saatte bir emzircem uyandırıp gece ellemiycem uyusun.bunu yaparsan geceyi gündüzü ayırır hem sende rahat edersin dedi.bugün tatbik etmeye başladık bakalım şimdilik iyi gidiyoz ama sonucu gece görücez:)))şuraya bak sanki deney yapıyoz deneme yanılma yöntemiyle :roflol:

Son düzenleme:
nedense en cok senin dogum hikayeni merak ediyordum dogum yapacagın günde bol bol dua ettim...ne güzel anlatmıssın dogum hikayeni hersey harika yolunda gitmiş masallah ...umarım bundan sonra ki günlerinde harika devam eder...batu bebek cok sirin annesi maviler beyazlar cok yakısmıs tam bir denizci gibi odası da zaten öyleydi bir ömür boyu eşinle batuşunla mutluluklar size....

walla canım hepinizin duaları benimleydi bunu hissettim çok çok teşekkür ediyorum da herkese bende sizler için dua ettim inşallah doğuranların evlatları sağlıklı hayırlı olur doğurmayanların doğumu da kolaycacık olur evlatlarını sağlıkla kucağına alırlar diye.allah kabul etsin inşallah

kocamaaaaan bir maşallah ikinize de.....
Allah herkese böyle sorunsuz bir doğum ve bebiş nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün....

canımcım tebrikler.gözünüz aydın.allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluna..
maşallah çok tatlı ya..
ben yine okurken ağladım..:(
of ya benim oğlumda artık gelir inş.
bende kuzumu çok özledim..

Back