Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maşallah
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.
Gözyaşlarımı tutamadım.Hastanedekilerin ilgisi de çok güzelmiş.Hangi hastanede doğum yaptın merak ettim.
özel çınarlı kadın doğum da yaptım canım gerçekten herkes çok ilgili ve şefkatliydi doktorundan kat görevlilerine pansumancılara kadar hepsi inanılmaz güleryüzlü ve sevgi doluydu
ay ayy ay ne kadar tatliyaa masallah masallah .canimm dogum hikayenii okudumm hep gozumde canlandirdimm . eee esinn nasil ne yaptinizz bir birinizinn duygularini da alatirmisinn.cok merakliyim deme canimmyaa hatirliyonmuu ilk tanistigimizda nelerr yazisiyodukk simdi ne .. allahimm sen herseyee kadirsinn .canimm saglikla huzurla bebegini buyutt optummŞeniz
maşallahhhh süphanallahhh allahım sana ve babacığına bağışlasınn bebişinizi sağ salim büyümeyi nasip etsin rabbimm darısı tüm bebek isteyenlerin başınaa inşallahhh