haklısınız öyle yapmaya çalışıyorum istem dışı aklına geliyor engel olamıyorsunSen boş versene yaşıtlarını. Başka yaşıtların da evleniyor kimi yaşıtın da fabrikada işçi olarak çalışıyor.
Bırak sen yaşıtlarını. Kendine odaklan.
bunu yazdığınız iyi oldu her moralim bozulduğunda okuyup toparlanacağıma eminim ::)Yaşinız daha cok kücük, kendinize haksizlik ediyorsunuz. Ben 33 yasindayim, hala acaba baska bir bölüm okuyup başka bir iş mi yapsam diye düsünüyorum. 35 inden sonra meslek degistirmis arkadaslarim var, cok mutlular.
fen lisesi çıkışlıyım lisede çok utangaç, özgüvensiz biriydim haliyle çok zorbalandım bir de ortaokula okula gitmeden tek başıma evde çalışıp fen lisesini kazandığım için okula adapte olamadım yurtta kalınca da çok sıkıntı yaşadım.
sonra psikolojim bozulup depresyona girip mezun olduktan sonra üniversite sınavına hiç hazırlanmadım.
kendimi tükenmiş hissedip üzerimde dehşet bir özgüvensizlik vardı.
yaş oldu 23 çok geç toparlandım hayatıma yeniden başlamak istiyorum ama geç kalmış hissediyorum hayalim tıp okumak başladım da çalışmalara ama o geç kalmışlık hissi sinirimi bozup ağlatıyor beni.
arkadaşlarım neredeyse mezun olacak ama ben iğrenç bir yaşama sahip oldum çok çok üzülüyorum bunları düşününce.
çevrem de bunları anlatacağım kimsem yok içimi döktüm.
Tamam üzüldün,üzülebilirsin ama gözyaşını silip hemen tekrar çalışmaya başlıyorsun. Haydi haydi çalışmayana ekmek yokhaklısınız öyle yapmaya çalışıyorum istem dışı aklına geliyor engel olamıyorsun
Kesinlikle katılıyorum. Evli olabilir, fabrikada çalışabilir; önemli olan mutlu hissetmesi değil miSen boş versene yaşıtlarını. Başka yaşıtların da evleniyor kimi yaşıtın da fabrikada işçi olarak çalışıyor.
Bırak sen yaşıtlarını. Kendine odaklan.
Kesinlikle öyle. Kimisi onu ideal alır kendine,kimisi şartlar gereği o yolu seçer ama yaş olarak kimseyle kıyaslayıp hayatımıza yön vermemek lazımKesinlikle katılıyorum. Evli olabilir, fabrikada çalışabilir; önemli olan mutlu hissetmesi değil mi
Kimler kimler neler okuyor da kazanıyor sen neden yapamayasin ? Sen de 30 yaşında mesleginin başına gecersin ne var bunda ? Geçmişe saplanmak sana hiç bir şey getirmeyecek ,dersini aldiysan hırsına odaklan ve hayatı yakala yoksa 23 de geçiyor...fen lisesi çıkışlıyım lisede çok utangaç, özgüvensiz biriydim haliyle çok zorbalandım bir de ortaokula okula gitmeden tek başıma evde çalışıp fen lisesini kazandığım için okula adapte olamadım yurtta kalınca da çok sıkıntı yaşadım.
sonra psikolojim bozulup depresyona girip mezun olduktan sonra üniversite sınavına hiç hazırlanmadım.
kendimi tükenmiş hissedip üzerimde dehşet bir özgüvensizlik vardı.
yaş oldu 23 çok geç toparlandım hayatıma yeniden başlamak istiyorum ama geç kalmış hissediyorum hayalim tıp okumak başladım da çalışmalara ama o geç kalmışlık hissi sinirimi bozup ağlatıyor beni.
arkadaşlarım neredeyse mezun olacak ama ben iğrenç bir yaşama sahip oldum çok çok üzülüyorum bunları düşününce.
çevrem de bunları anlatacağım kimsem yok içimi döktüm.
Yorumlarınızı ve burdaki kişiliğinizi çok beğeniyorumKesinlikle öyle. Kimisi onu ideal alır kendine,kimisi şartlar gereği o yolu seçer ama yaş olarak kimseyle kıyaslayıp hayatımıza yön vermemek lazım
Aaaa ilk kez duydum bak bunu kız genelde beni sevmezler burada millete ters düşüyorum diyeYorumlarınızı ve burdaki kişiliğinizi çok beğeniyorum
Aaaa ilk kez duydum bak bunu kız genelde beni sevmezler burada millete ters düşüyorum diyeal sana o zaman benden bir kalp