Canım yaşıtlarından sanane ? Boşver başkalarını gerçekten bu seni ileriye götürmez olduğun yerde sayıklarsın ! Ben 20 yaşında evlendim aptal gibi bişeyler yapmadım kendim için ve inan bana hiç kolay bir hayatım olmadı gerek ailemle yaşarken gerek evliliğimde hatta evliliğimde daha iyi olur dedim ama orda da bi kaç sıkıntılar yaşadım .. bir çıkış olarak gördüm çok acele ettim.. seviyormuyuz birbirimizi evet şükür iyi de birisi çokta destek ama benim içimde Ükte kalan şeyler varmış :) şuan 27 yaşındayım ve yeniden kariyer yapmaya başladım hiç bir şey için geç değil 23 yaşındasın ehliyetini yap güzel kariyer yap kendine herşey adım adım yavaş yavaş tırmanarak basamak çıka çıka ilerleyeceksin. Kimse bugünden yarına harikalar yaratamaz ama adım atarsan ilerlersin. Bende kendi yaşıma takılıyordum 27 oldum evlendim ne çocuk meydana getirebildim ne meslek diyordum bi baktım eşim destek oldu bana hop hadi iş buldum:) sonra başka şeyler de yapcam inşallah bi baktım kariyer yerime benden büyük koca koca kadınlar var 45-50 hatta 60+ yaş hayatta hiç bir şey geç değil seminerlere katıldığımda şok geçirmiştim yaş aralığı 23-30 ken bi baktım seminere 60 yaşında kadın geldi benden başarılı hayatında ilk defa seminer ve eğitimlere katılmış.. hayran kaldım biliyormusun imrendim bende özendim yapcam dedim
sende hayatında güzel ilerleyeceksin hiç birşey den korkma ve içinden gelen hayalinde olan herşeyin peşinde koş