Hayatımı elimden alıyor

Allah şifa versin,yaşadığım şehirde biri var ona şikayetlerinizi anlatayım eğer tedavi edebilirse size özelden yazarım.

EMDR mi? EMDR travma tedavisidir. Hayatınızda travmalar olan birisi miydiniz ki?

Oglum da alerji var gözlerini çapaktan açamazdu.hitrizin şurup kullanfı ve sıkıntımız geçti. Bu şurup en hafif oldugu için yazıyorum. Çocuk doktorumuz yazmıştı. Tabi siz yinede hekiminize danışın

Çok teşekkür ederim. 3 aydır diyet ve takviyelerle sistem desteklenmeye çalışılıyor yani tuhaf ama keşke virüs olsa diyeceğim onun çaresi var gerçekten alerjinin gerçekten yok galiba

Alerji ise haziran temmuz gibi geçer bahar ayları tetiklemiştir..ama hala geçmedi ise virüstür...onu da vucut yener bu da aylar alabiliyor ama geçer üzülmeyin...göz doktoruna gittiniz mi.hiç

Ah, o kadar iyi anlıyorum ki... Ah canım benimmm... Kızınıza benim için sarılın lütfen.

Benpapatya'ya katılıyorum. Ben de bir aydır psikolojik destek alıyorum henüz fayda göremedim ama eminim en azından daha rahat biri olmamı sağlayacaktır. Çünkü dediğiniz gibi ben de çok detaycı sürekli düşünen mükemmeliyetçi ve içe kapanık biriyim biraz.

İmkanlarınız elveriyorsa, İstanbul'da Amerikan veya Florence /İstanbul şubesine bir gidebilirsiniz. Kızılay/Altıntepe'de göz doktoru Atilla Bey çok iyidir. Bir de alerji alanında uzman göğüs hst. dr Ahmet Rasim Küçükusta var. Gerçi bu adam bilimselliği tartışılan, aykırı bir prof. Bir araştırın doktorları ve en iyilerine gitmeye çalışın olabildiğince.

Inşallah, Allah beterinden korusun neler neler var çok şükür kimseye muhtaç değilsiniz birde bu acıdan bakmak lazım

EMDR mi? EMDR travma tedavisidir. Hayatınızda travmalar olan birisi miydiniz ki?

Hayır açıkçası Allaha şükür travmatik bir geçmişim yok. Sevgi dolu bir ailede büyüdüm ha keza sevgi dolu bir ailenin oğluyla evliyim yuvamda da sevgi saygı esastır şükürler olsun.

Ama psikoloğum çocukluktan yerleşmiş bazı yanlış ve olumsuz kalıplarımın olabileceğini ve emdr ın etkili olduğunu söyledi bu yüzden emdr çalışıyoruz.

Önce bedensel bir sıkıntınız olup olmadığının kesinleştirilmesi daha iyi olmaz mıydı? Tamam, en azından mükemmelliyetçilik gibi durumlar için psikoterapi alınabilir ama bu sanki sonraki iş gibi geliyor bana.
Ben EMDR almıştım. Belki karşımdaki uzman iyi değildi, pek bilemiyorum ama hiç bir fayda sağlamadım. Ayrıca 1 ay? Bu kadar uzun sürecek ne var acaba, anlayamadım. Benim EMDR, ark arkaya günlerde ve yaklaşık 10 seansta filan bitmişti (Ki travmaları çok çok bol bir insanımdır)

EMDR tedavinize kuşkuyla yaklaştım doğrusu. İsterseniz bir sorgulayın aldığınız terapiyi.

EMDR tedavinize kuşkuyla yaklaştım doğrusu. İsterseniz bir sorgulayın aldığınız terapiyi.
valla çok haklısınız... Ben de eşime diyorum sürekli 1 ay oldu hiç mi değişme olmaz diye. Psikoloğuma da sordum ama hep zaman lazım zamanla hepsi çözülecek diyor. Seans başına ütopik rakamlar alan biri için işine geliyor olsa gerek.

Bedensel açıdan tedavi zaten sürüyor, ben umutsuzluğa kapılıp eşime bırak istersen beni dediğim için sürekli bir nevi destek amaçlı başladım psikoloğa ama işte...

Önce galiba gerçekten alerji

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Bari psikolojik destek de aldırın kızınıza.
Cok teşekkür ederim.Ben rehberlik ogretmeniyim. Kızımin yaşınin küçüklüğü nedeniyle (6 yaşında başladı gözündeki problem şimdi 9 yaşında ) meskuliyet terapisinin, yani dikkatini probleminden cok hayatın normal seyrine çekmenin ve onun yapmaktan mutluluk duydugu faaliyetleri deneyimleyerek bir kendini ifade ediş dili gelistirmesine yardimci olmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş için de bunu tavsiye ederim. Bos bembeyaz bir kağıdı size gostersem ve gözünüzün önünde bu kağıdin bir köşesine tükenmez kalemle bir çarpı koysam bir yerden sonra odaginizin o çarpı isaretinde olduğunu ve kağıdın geri kalanının hala beyaz olduğunu artik goremediginizi farkedersiniz. Hayata tekrar karışmak ve kendini bu şekilde de kabullenmek ama "gerçekten " kabullenmek pek çok hastalıkta ilaç oluyor.

Inşallah, Allah beterinden korusun neler neler var çok şükür kimseye muhtaç değilsiniz birde bu acıdan bakmak lazım
Haklısınız ben de bir yandan iyi şeyleri görüp şükretmeye çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor.
Anneler gününde hele çok ağladım karşıda parkta anneleriyle oynayan çocukları pencereden izlerken.

Allah tüm hastalara şifa versin

çok teşekkür ederim doktoruma soracağım mutlaka

Bende Polen alerjisi var. Ceterizin kullanıyorum ve iyiyim.
İsterzeniz özelden yazin bana

Çok teşekkür ederim ilginiz için bu ilacı da doktoruma sorarım ama antihistaminik ilaçların çoğu hatta çok daha yüksek dozajları denendi. Neden bilmiyorum ama bu tarz alerji ilaçları sorunu daha da kötü hale getiriyor.

Yalova'da işletmesini sağlık bakanlığının yaptığı Atatürk tarafından da övülen bir termal tesis var.Orada göz suyu diye,göz hastalıkları tedavisi için ayrı kullanılan bir bölüm varmış.Araştırıp gitmenizde fayda olabilir.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…