Hayatımı anlatmak istedim. Insallah okursunuz.💔

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
662
252
103
31
Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama sanırım küçükken babamın batmasından başlayayım. Küçükken babam batti. Aslinda çokta zekiydim . Liseye kazandığım anadolu lisesine gidemedim...
Bizim ilçedeki ticaret mesleğe gittim. Bilgisayar bölümüne gittim. Günde 1 tlyle okula gidiyorum 30 dk yürüyerek. 2010 yılı civarı bu.Babamın hala durumu çok kötü. Dersler için lazım olan bilgisayarı bile garsonluk yaparak almıştım.
Cok iyi bi yerde staj yaptım. Tabiki orda kalamadım. Üniversiteyede gidemedim. Kaldım işsiz ailemin durumu cok kotu. Girdim basit bi işe market sektörü. Ordaykende çalışırken birden karaciğerimden tedavi gördüm ssaçlarım döküldü. Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
4 yıl süren iliskimiz oldu benim zaman zaman o kisiye duydugum hissin ask olmadığını anladim . Ilk isim isten cikmak oldu. Defalarca ayrilmak istedim her zaman tehditler etti. Zamanla kurtuldum. 10 bin ortak hesabımizda param vardi onu da vermedi....
Artik ben neyse.kurtulayim yeter dedim.
Su an cagri merkezinde çalışıyorum. Yeni birisi var ailemin onayladigi ailemin tanıştırdığı ve universite okuyorum atamasi olan bir bölüm. 😘 2022de de sınava girecegim.1 yila da evlilik sanki Allah beni yeni bir hayata kavuşturmuş gibi hissediyorum. Sizce de ben güçlü bir kadin miyim ?

Bir derdim var bölümün adı derdiniz güçlü bir kadın olup olmadığınızı öğrenmek mi nedir hani?
İnsanlara bir dokunuşta bulunmaksa dokunuş göremedim kötü şartlarda yaşamışsınız bu umarım daha iyi olur

anneme söyleyeyim de ortaokula babası göndermezken kaydını yaptırıp nasıl okula gittiğini anlatsın bdv de

sadece şartlara uyum sağlanmış bu bence ben farklı bir şey beklerdim

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama sanırım küçükken babamın batmasından başlayayım. Küçükken babam batti. Aslinda çokta zekiydim . Liseye kazandığım anadolu lisesine gidemedim...
Bizim ilçedeki ticaret mesleğe gittim. Bilgisayar bölümüne gittim. Günde 1 tlyle okula gidiyorum 30 dk yürüyerek. 2010 yılı civarı bu.Babamın hala durumu çok kötü. Dersler için lazım olan bilgisayarı bile garsonluk yaparak almıştım.
Cok iyi bi yerde staj yaptım. Tabiki orda kalamadım. Üniversiteyede gidemedim. Kaldım işsiz ailemin durumu cok kotu. Girdim basit bi işe market sektörü. Ordaykende çalışırken birden karaciğerimden tedavi gördüm ssaçlarım döküldü. Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
4 yıl süren iliskimiz oldu benim zaman zaman o kisiye duydugum hissin ask olmadığını anladim . Ilk isim isten cikmak oldu. Defalarca ayrilmak istedim her zaman tehditler etti. Zamanla kurtuldum. 10 bin ortak hesabımizda param vardi onu da vermedi....
Su an cagri merkezinde çalışıyorum. Yeni birisi var ailemin onayladigi ailemin tanıştırdığı ve universite okuyorum atamasi olan bir bölüm. 😘 2022de de sınava girecegim.1 yila da evlilik sanki Allah beni yeni bir hayata kavuşturmuş gibi hissediyorum. Sizce de ben güçlü bir kadin miyim ?
Guclu bir kadin ornegim boyle olmazdi

Anadolu lisesine neden gidemediniz? Devlet okulu neticede yani babanizin batmasiyla alakasini kuramadim
Muhtemelen mesafe olarak uzakta bir Anadolu Lisesi kazanmıştır, yol parası dolayısıyla gidememiştir; mahallesindeki bir liseye gitmiştir.

Güçlü müsünüz değil misiniz orayı bu anlattiklarinizla anlayamayiz .

Mücadele etmek kendi ayaklari üzerinde durmak kendi kararlarınızı kendiniz almanız gibi özelliklerinin varsa güçlü kadınsiniz

güçlü kadın denilince bu tarz bir öykü canlanmıyor gözümde bilemedim... daha çok bazı hatalar yaşayıp sonra doğrusunu görmüş bir kadın gördüm.
Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
yani burada sanki biraz mağdur edilmiş gibi yazmışsınız ama aranızda ciddi bir birlikteliğin olmadığı adamla ortak hesap açmak da ne bileyim... biraz kendim ettim kendim buldum gibi olmuş. neyse toymuşsunuz ve bazı dersler almışsınız.

hakkınızda hayırlısı olsun

Linç spor iş başında.

Aslinda ben linc oldugunu dusunmuyorum. Aizinle ayni fikirde olmayan insanlarin size kotu davrandigini dusunmek kolaya kacmak olur.
Yasadiginiz hayat belki zor sayilabilir ama siz de asiri caba gostererek asiri basarilara imza atmamissiniz, en kolay yollari secmissiniz hep. Neticede sans biraz yuzunuze gulmus, normal bir hayata gecis yapmissiniz ama bence de guclu degilsiniz, kolaycisiniz

Aslinda ben linc oldugunu dusunmuyorum. Aizinle ayni fikirde olmayan insanlarin size kotu davrandigini dusunmek kolaya kacmak olur.
Yasadiginiz hayat belki zor sayilabilir ama siz de asiri caba gostererek asiri basarilara imza atmamissiniz, en kolay yollari secmissiniz hep. Neticede sans biraz yuzunuze gulmus, normal bir hayata gecis yapmissiniz ama bence de guclu degilsiniz, kolaycisiniz
Kolaycı neden?

Güçlü bir kadın olmasaydın 10 yaş büyük o toksik adamla evlenir üç çocuğum var diye açardın konuyu. Kendine yeni bir yol çizmişsin mesleğin olcak mutlusun da sanırım. Daha ne, yeterli. Kendini buradaki lince hazır tiplerin onayına sunma yani. Güçlü hissediyorsan güçlüsündür kimsenin onayına ihtiyacın yok.

Yalnız başınıza birşeyler yaptınız mı şu hayatta? Gerçekten meraktan soruyorum.

Back