hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gweny chopstick

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
322
765
23
öncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.

yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.

gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.

3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?

Ay bu ne drama queenlik ne arabesklik böyle ya? Hiçbir şey yaşamadığın adama 10 yıllık kocan gibi bağlanmışsın. Yok neşem kalmadı yok ders dinleyemiyorum. Hayatımda ilk defa erkek görmedim demişsin ama hayatında ilk defa erkek görmüş gibisin.

Ayrıca adamın alyansını 2.gün görmüşsün bir günde mi köpek gibi bağlandın?

Açıkçası bu konularda büyük konuşmamak gerek, gönlünüz kaymış, gönül işlerinde bazen elden bir şey gelmez;ama evli bir herif sonuçta, evli olduğunu fark edip bir yerde kendinizi durdurmuşsunuz sanırım. Sizi motive eden şu olsun mesela, evli olduğu hâlde ayan beyan benle flörtleşen adamla olsam ne olacak, kaç yıllık karısını aldatan adamın bana ne hayrı olacak şeklinde kendinizi soğutun.

İletişiminiz devam ediyor mu? Daha doğrusu telefonlar verildi ve sürekli bir iletişim var mıydı?

ne diyelim bacım ya bu ne saçma konu, farkındaysan sıkıntı yok, sen bi hata yapmıyosun, kendine yüklenme falan mı dememizi bekliyorsun?
çok beklersin, evet yaptığın şerefsizlik, ama konuşmuyorsan görüşmüyorsan eğer - ki ben burasına inanmıyorum - o zaman sıkıntı yok. İçinde yaşa işte öyle napcan başka

olabilir başta tamam evli olduğunu bildikten sonra buz kesip hislerinin yok olması lazımdı demek ki sağlıklı bir durumda ve düşüncelerde değilsin. akıllı insansın belli ama bir aptallık edip okul dışı asla görüşme konuşma okulda da gerekirse gerektiği kadar konuş zamanla zaten aptal halinden kurtulursun. ayrıca adamı başkası kaptığı için sana daha çekici geliyor

Bir tatile çıksan, bir kaç hafta ara versen?
Ya da zaten her yer avcı dolu, bir kaçını yara bandı olarak kullansan?
Yanlış hiçbir şey yapmamışsin, kimse için kariyerini tehlikeye atma.

ara veremem ne yazık ki katılım zorunluluğu var. işin kötü yanı eşli gruplar oluşturuldu ve üç derste bu adamla beni grup yaptılar. değiştirmek için itiraz ediyorum hocayla ben kötü oluyorum ne yapacağım hakkında fikrim yok. 4 sene nasıl dayanacağım?

kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. adam alyansını saklamamış yani aleni bi şekilde evli olduğu belli. böyle bir amacı yok belki de
ya da belki siz kur yapınca alyansı olduğundan onu davet ettiğinizi düşünüp cinsellik yaşamayı düşündü. yani eşini aldatmayı düşündü. zaten evli olduğu belli olduğundan sizin de amacınızın kaçamak olduğunu düşündü.
benim aklıma bu iki ihtimal geliyor açıkçası. ikisinde de siz zararlısınız maalesef
acilen kendinize gelip gerçek hayata dönmeniz hayrınıza olur

Üf ya gerçekten nasıl dayanacaksin

Hayır bişey bile yaşamamışsın ne aşkı. Aşk değil o fazla beğenmişsin adamı o sadece. Sadece gördüğün biri için herşeyden vazgeçeceksende sen bilirsin.

Mevcut durumuzdan kurtulmaya değecek bir durum göremiyorum.Adam nişanlı veya evli.Belki de formaliteden yüzük takmıştır. Sohbet ortamı oldu mu hiç, sordunuz mu mesela medeni halini?
Bağlanmak için cok kısa süre.Belki de tanıdıkça soğuyup, uzaklaşırsınız.Acele karar vermeyin bence.İlk görüşte aşka benziyor sizinkisi.Ama bu kadar kısa sürede bukadar duygu yoğunluğu oluşması biraz tuhaf açıkçası.

Ben konuya inanmadım. Hiç kimse 1 gün-de aşık olmaz. Konuda eksiklikler var. Bence bu adamla bir ilişkiniz var ama burda itiraf edemiyorsunuz. Biriyle de paylaşmak istiyorsunuz o yüzden bazı şeylerin üzerini kapatıp anlatmışsınız.

Ama kocası tarafından aldatılmış aptal yerine konmuş ve terkedilmiş bir kadın olarak söylüyorum, eski eşimin suanki eşinin kan kusmasını , eski eşime acılan kollarının kara toprakla dolmasını istiyorum. Hayatımı mahvetmek istediler çünkü.

Empati öyle değil böyle kurulur hanımefendi.

Alyansı görmüşün adam saklammais kendi kendine gelin güve olmuşun

Doktora bırakıcam uykusuz geceler öldüm bittim

Kendimi dağlara çöllere vurdum lililililililiililili

Işine bak görevine bak evli adamı bırak bekara bak

Bide düşün evliye böyle asiksan bekara kimbilir ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…