• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı adım adım nasıl mahvettim

Pinokyoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
12
3
36
Herkese merhabalar
Ben de daha önce ki üyeler gibi burayı sürekli olarak takip ediyordum. Ve artık kendi derdimi de yazmaya karar verdim.
Şuan 24 yaşındayım 19 yaşında üniversite de tanıştığım kişiyle 4 yıl sevgili olduk çok fazla inişli çıkışlı bi ilişkiydi Yani kişiliklerimiz çok farklı olmasına rağmen seviyiyoruz diyip sabrettik daha doğrusu sabrettim. Çok fazla gitgel yaşayan bi insandı. Yani en ufak sıkıldım diyip ayrılıyodu ve 1 2 hafta sonra tekrar geri dönüyordu. Burda bende de çok büyük hata var ne zaman dönse sevdiğim için kabul ediyodum. Yine saçma sapan bi konudan sonra ayrılmıştık ve tekrar geri dönmüştü. Bu sefer kararlıydım kabul etmeyecektim. Ama evlenmek istediğini söyledi ciddi bişeyler olursa değişeceğini söyledi ve bende saf gibi inandım. Yine kabul ettim. Bu arada biz ünideyken babası vefat etti. Annesine aşırı düşkün biriydi. Evlendikten sonra annesi ve annesinin babası yani dedesiyle birlikte yaşayacaktım. Çünkü asla annesinden ayrılmazdı. Annesi de başta çok iyi olmasına rağmen iki aile arasında düğündü alışverişti derken kavgalar çıktı ve kadın bi anda şeytan oldu. Ha bu sürede ben 5 yıldır çalıştığım şirketten tazminat alabilmek için resmi nikah yaptım. Sorunlar olunca defalarca ayrıldık ama resmiyette evli olduğumuz İçin yine kopmadık. Ama görümcem ve kaynanam bu sürede boş durmadı hem aileme hem bana hakaretler ettiler ayırmak İçin elinden geleni yaptılar. Hatta ablası bi keresinde nikahına güvenme aynı eve girseniz bile ben sizi ayıracam dedi. Buna rağmen katlandım. Ve nişanlım olacak kişi ailesi ne söylerse söylesin asla onları haksız görmedi hep beni suçladı. 1 ay arayıp sormazdı sonra salya sümük geri dönerdi. Bu Arada ben ailenin tek kızıyım yaşam koşullarım onunkine göre çok daha iyi. Yani istediğim zaman arkadaşlarımla tatile gidip gezip tozan biriyim. Oda tam tersi biridir. Bu olaylardan sonra ailem hep yanımda oldu nikahı dert etmediklerini kağıt üzerinde bişey olduğunu söyleyip durdular. İşten de çıktığım İçin istersem bana bi dükkan açabileceklerini yada istersem tekrar üniversite okuyabileceğimi söylediler. Yani böyle bi aileyi bırakıp anne dede ve anlayışsız bi eşle gurbete gitmeyi düşünmek gibi salaklık ettim. Şuan kendisi askerde ve resmî nikahla olduğum İçin hala onun soyadını taşıyorum. En kısa sürede bu durumdan kurtulmak İçin elimden geleni yapıcam. Ama keşke diyorum şu nikahı yapmasaydım da bitti diyince bitip gitseydi. En son ki kavgamızı da anlatayım. İnstagramdan tanımadığı kızları ekliyo neden diyorum takipçi sayım artsın diye diyo. Gizli gizli Twitter açıyı. 15 yaşında ki çocukların yapmayacağı şeyleri yapıp duruyo. Anlayacağınız beni çok fazla yıprattı. Evet çok uzun oldu ama demem o ki 24 yaşında olmama rağmen 40 yaşında gibi hissediyorum.

Evet kötü bir deneyim olmuş ama hala artılarınız çok fazla. Aileniz arkanızda, yaşınız çok genç, çocuğunuz yok. Tüm bu faktörleri düşününce daha rahat toparlayabileceğinizi düşünüyorum. En kısa zamanda resmiyette de bitirin, kendinizi onarmaya çalışın ve bu değerli tecrübelerle yeni bir sayfa açın.

Hatayı, onu her döndüğünde kabul ederek yapmışsınız. Bunun da farkındasınız. Seviyordunuz, umutlarınız vardı. Ama gördünüz ki o adamdan bir cacık olmazmış. Aileniz madem arkanızda, çok şanslınız. :) Sabredin. Ayrılın ve sonra okuyacaksınız okuyun ya da iş kurmak istiyorsanız işinizi kurup hayatınıza bakın.

Kaybolan yıllarınıza üzüldüm ama yaşınız genç ve gençken yaşanan her olumsuzluk yaş ilerledikçe bir tecrübedir

Hatanizin farkindasiniz. Aslinda hata bile degil isin bir tecrube diyelim.
Bu sartlara ragmen ayni evin icine girerseniz hata yapmış olursunuz.
Sizin kaybedeceginiz bir sey yok, Allah bundan sonra yüzünüzü guldursun insallah.

Geçmişe dönüp keşke dememek için bu adamdan ayrılıyorsun şuan

Şimdi de keşke deme, bilemezsin adam belki nikahı kıydıktan sonra sana karşı böyle oldu

Lütfen aileni bırakma ne kadar güzelki yanındalar sana destekler

Hiçbir şey için geç değil, boşan kurtul bu yükten, işe git çalış, hayatını yaşa

Ve seni çok seven biri hayatına çıkınca onunla evlen

Böyle ana kuzuları düzelmiyor,

Yaşın daha çok genç, insanlar neler neler anlatıyor, sen şanslısın ki ailen var çok şükür

İnşallah geri dönmezsin o adama

Keşke deme. Her bir keşke seni uçuruma doğru iter. Önüne bak. Hiçbir zaman geç değildir ve her zaman umut vardır

Hepinize çok teşekkür ederim evet şuan ailemle yaşıyorum ve en büyük şansım onlar. her ne kadar bi daha asla bu işlere kalkışamam desem de hayatın ne getireceğini bilemiyoruz. Umarım herkes bi gün hakettiği hayatı yaşar.

Ayrıl gitsin zaten gerçek bi evlilik değilmiş...bundan sonrası için umarim her şey yolunda gider..

Daha hayatın başındasın bosversene. Boşan yeniden üniversiteye başla hayata yeni bi sayfa ac en kısa sürede. Geçen yıllarının pişmanlığını yaşama önündeki yılların değerini anladın böylelikle öyle düşün

Hemen nikah iptali için başvur hala ailenle yaşadığını ispat et ergenler yapmaz bunun yaptığını onu sevdiğinin farkında ve sonuna kadar kullanıp şımarıyor.

Herkese merhabalar
Ben de daha önce ki üyeler gibi burayı sürekli olarak takip ediyordum. Ve artık kendi derdimi de yazmaya karar verdim.
Şuan 24 yaşındayım 19 yaşında üniversite de tanıştığım kişiyle 4 yıl sevgili olduk çok fazla inişli çıkışlı bi ilişkiydi Yani kişiliklerimiz çok farklı olmasına rağmen seviyiyoruz diyip sabrettik daha doğrusu sabrettim. Çok fazla gitgel yaşayan bi insandı. Yani en ufak sıkıldım diyip ayrılıyodu ve 1 2 hafta sonra tekrar geri dönüyordu. Burda bende de çok büyük hata var ne zaman dönse sevdiğim için kabul ediyodum. Yine saçma sapan bi konudan sonra ayrılmıştık ve tekrar geri dönmüştü. Bu sefer kararlıydım kabul etmeyecektim. Ama evlenmek istediğini söyledi ciddi bişeyler olursa değişeceğini söyledi ve bende saf gibi inandım. Yine kabul ettim. Bu arada biz ünideyken babası vefat etti. Annesine aşırı düşkün biriydi. Evlendikten sonra annesi ve annesinin babası yani dedesiyle birlikte yaşayacaktım. Çünkü asla annesinden ayrılmazdı. Annesi de başta çok iyi olmasına rağmen iki aile arasında düğündü alışverişti derken kavgalar çıktı ve kadın bi anda şeytan oldu. Ha bu sürede ben 5 yıldır çalıştığım şirketten tazminat alabilmek için resmi nikah yaptım. Sorunlar olunca defalarca ayrıldık ama resmiyette evli olduğumuz İçin yine kopmadık. Ama görümcem ve kaynanam bu sürede boş durmadı hem aileme hem bana hakaretler ettiler ayırmak İçin elinden geleni yaptılar. Hatta ablası bi keresinde nikahına güvenme aynı eve girseniz bile ben sizi ayıracam dedi. Buna rağmen katlandım. Ve nişanlım olacak kişi ailesi ne söylerse söylesin asla onları haksız görmedi hep beni suçladı. 1 ay arayıp sormazdı sonra salya sümük geri dönerdi. Bu Arada ben ailenin tek kızıyım yaşam koşullarım onunkine göre çok daha iyi. Yani istediğim zaman arkadaşlarımla tatile gidip gezip tozan biriyim. Oda tam tersi biridir. Bu olaylardan sonra ailem hep yanımda oldu nikahı dert etmediklerini kağıt üzerinde bişey olduğunu söyleyip durdular. İşten de çıktığım İçin istersem bana bi dükkan açabileceklerini yada istersem tekrar üniversite okuyabileceğimi söylediler. Yani böyle bi aileyi bırakıp anne dede ve anlayışsız bi eşle gurbete gitmeyi düşünmek gibi salaklık ettim. Şuan kendisi askerde ve resmî nikahla olduğum İçin hala onun soyadını taşıyorum. En kısa sürede bu durumdan kurtulmak İçin elimden geleni yapıcam. Ama keşke diyorum şu nikahı yapmasaydım da bitti diyince bitip gitseydi. En son ki kavgamızı da anlatayım. İnstagramdan tanımadığı kızları ekliyo neden diyorum takipçi sayım artsın diye diyo. Gizli gizli Twitter açıyı. 15 yaşında ki çocukların yapmayacağı şeyleri yapıp duruyo. Anlayacağınız beni çok fazla yıprattı. Evet çok uzun oldu ama demem o ki 24 yaşında olmama rağmen 40 yaşında gibi hissediyorum.
Unlu bi hikaye vardir. Adamin birinin sehrini sel basar ve evi su altinda kalir kendi de catiya cikar. Ve dua etmeye baslar ‘ tanrim ne olur beni kurtar. Sana guveniyorum vs vs’ derken bi bot gelir ve adami almak ister. Der ki beni tanrim kurtaracak onu bekliyorum size ihtiyacim yok. Sonra bi kayik gelir ona da ayni cevabi verir beklemeye baslar. Artik sular iyice yukselmistir. Bir helikopter gelir ve ona da ayni cevabi verir ve binmez. Sonra evin catisi da su altinda kalir ve adam olur. Oteki dunyada tanriya sitem eder. Ben seni bekledim beni kurtarmadin diye. Tanri da ‘ o botu, kayigi vr helikopteri kim gonderdi sana ‘ der.
Demem o ki Allah hep isaret gondermis size ama kulaklarinizi tikayip gormezden gelmis bunun adina da ask demissiniz. Ask bu kadar ucuz mu? Hep bu diziler yuzunden oluyor. Neden cunku cike cekmeden aci cekmeden ask olmaz diye zihnimize kaziyor medya. Bir an once kurtulun. Hic bi seyi de beklemeyin. Burada hayati tehlikesi oldugu icin ayrilamayan kadinlardan olmadiginiz icin sukredin ve kapiyi cekip gelin. Ya da kendinize acimaya devam edin.

Unlu bi hikaye vardir. Adamin birinin sehrini sel basar ve evi su altinda kalir kendi de catiya cikar. Ve dua etmeye baslar ‘ tanrim ne olur beni kurtar. Sana guveniyorum vs vs’ derken bi bot gelir ve adami almak ister. Der ki beni tanrim kurtaracak onu bekliyorum size ihtiyacim yok. Sonra bi kayik gelir ona da ayni cevabi verir beklemeye baslar. Artik sular iyice yukselmistir. Bir helikopter gelir ve ona da ayni cevabi verir ve binmez. Sonra evin catisi da su altinda kalir ve adam olur. Oteki dunyada tanriya sitem eder. Ben seni bekledim beni kurtarmadin diye. Tanri da ‘ o botu, kayigi vr helikopteri kim gonderdi sana ‘ der.
Demem o ki Allah hep isaret gondermis size ama kulaklarinizi tikayip gormezden gelmis bunun adina da ask demissiniz. Ask bu kadar ucuz mu? Hep bu diziler yuzunden oluyor. Neden cunku cike cekmeden aci cekmeden ask olmaz diye zihnimize kaziyor medya. Bir an once kurtulun. Hic bi seyi de beklemeyin. Burada hayati tehlikesi oldugu icin ayrilamayan kadinlardan olmadiginiz icin sukredin ve kapiyi cekip gelin. Ya da kendinize acimaya devam edin.
Çok haklısınız. Hep hayırlısını istedim ama adına aşk dediğim şeyden de vazgeçmedim. Ama artık gözüm açıldı. Sanırım o aşk dediğim şeyde bitti.

Herkese merhabalar
5 senelik tazminat için geleceğinizi maf etmişsiniz paranın canı cehenneme 6 sene çalıştığım yerden istifa ettim tazminat için istesem kendimi cikarttirirdim ona bile tenezzül etmedim yani ne diyim kii şimdi o aldığınız tazminat size kendi soy adınızı bir anda geri vermeyecek işte ve malesef turkiye de çoğu kesimde bu algi var evlenip ayrılmak elbette kötü birşey değil ama gereksiz yere evlenip ayrilmis durumuna düşeceksiniz 5 senelik tazminat için yazık...

5 senelik tazminat için geleceğinizi maf etmişsiniz paranın canı cehenneme 6 sene çalıştığım yerden istifa ettim tazminat için istesem kendimi cikarttirirdim ona bile tenezzül etmedim yani ne diyim kii şimdi o aldığınız tazminat size kendi soy adınızı bir anda geri vermeyecek işte ve malesef burasi turkiye evlenip ayrılmak elbette kötü birşey değil ama gereksiz yere evlenip ayrilmis durumuna düştünüz 5 senelik tazminat için yazık...
O anlarda insan bunları düşünmüyo işte zaten evleneceğimi zannettiğim İçin ha 2 ay önce ha 5 ay önce farketmez diyip yaptım. Ama hem ailesi hemde kendisi bu nikaha çok fazla güvendikleri için bu kadar rahat oldular. Ki gerçek anlamda bi evlilikte olabilirdi kim ister ki yolun sonunda vazgeçmeyi..

Back
X