- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi kahve_kokusu
ben de aslında nefret ediyorumn karttan. bi ara 2000 tl ye yakın taksit vardı içinde. şimdi 600 küsürlere indi. ama döngü öyle bi içine almış ki bizi kart kesilince market alışverişi yapılıyor mazot alınıyor. bazı şeyler için kartın kesilmesi bekletiliyor.Bende aynı durumdaydım hatta arkadaşlarım dalga geçerdi facekolik sen satılsa nefesi bile internetten alırsın diyeAma ekstreler canımı yakınca radikal kararımın yaklaşık 10 aydır ne kadar doğru olduğunu anladım bu arada araba değiştirdik onun kredisi var faturalar derken elde zaten birşey kalmıyor ama çok şükür hala karta bulaşmadık umarım bulaşmayızda... Sizde inşallah en yakın zamanda kurtulur sunuz. Ben internetten alınacak birşey için görümcemin kartını kullanıyorum saolsun o hem taksitli ödüyor bende karta bulaşmıyorum büyük şeyler için zaten küçük şeylerde kart kullanmamak en iyisi onlar bizi batırıyor...
bu hafta kart sırf çocuğuın okul masrafına çalıştı. elde para olmayınca karta yükleniliyor.
ocak ayında 1800 tl olan ev kredimiz bitiyor. belki o ay bu 1800 tl elde nakit kalırsa kartla harcama yapmazsak bizde kurtulabiliriz.