• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımdan gidenler...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Evlilik sürecimden bu yana küs olmadan konuştuğum ama aramızdaki mesafenin artık dağlar kadar olduğu insanlar var ve bunlar gerçekten sevdiğim insanlardı.

Nişanlılığım zor geçti hep huzursuzdum ağlıyordum sadece 3,5 ay sürdü ama bana 3-5 yıl gibi geldi gerçekten.Resmen ruh sağlığımı bozdular.Eskiden daha düşünmeden sorumsuzca davranır karşımdaki kişi kırılır mı diye düşünmezken şimdi dikkat ettiğim kırılmasın diye uğraştığım insanlar bana alınır oldu böyle bir dönemden geçen var mı?

Eşimin ailesiyle beraber şuan toplam 5 kişiyle aramda problem var.Ailesi dışında abim yengem,kuzenim ve arkadaşım gerçekten değer verdiğim insanlardı üzülüyorum sorunun bende olduğunu düşünüyorum.

Hiç böyle bir dönemden geçen var mı ben mi abartıyorum?...

Eşinle ve evliliğinde mutlu değilsin.
Diğer insanlarla da bu yüzden sorun yaşıyorsun sanıyorum. Olaylara, kişilere sabrın yok.

Seni pesimist olarak tanımlayabilirim. Sürekli insanlarin sana karşı hareketlerini analiz etme halindesin. Hatta niyet okuyorsun, gard alıyorsun, olayların gelişme durumuna göre yapacaklarini planliyorsun.

Eşinle ve evliliğinde mutlu değilsin.
Diğer insanlarla da bu yüzden sorun yaşıyorsun sanıyorum. Olaylara, kişilere sabrın yok.

Seni pesimist olarak tanımlayabilirim. Sürekli insanlarin sana karşı hareketlerini analiz etme halindesin. Hatta niyet okuyorsun, gard alıyorsun, olayların gelişme durumuna göre yapacaklarini planliyorsun.
Mutlu olmasam bunu söylerim neden söylemeyeyim dürüst bir şekilde yazıyorum içimden geçenleri.İnanın evlilikle beraber daha sabırlı bir insan oldum.
Plan program benim işim değil malesef ama burası sanal beni tanımıyorsunuz böyle düşünmeniz çok normal.

Sanırım tüm konularını okumusumdur. Yani senin hakkındaki fikrim bununla oluştu zaten.

Neyse diyeceğim o ki, evlilikle daha sabırlı olmaya başladım diyorsun ya, sabrını gücünü oraya aktardığın için başkalarına sabrın kalmıyor. Ama tersini düşün, evliliğinde yada ilişkinde mutlu ve mutmain olsan, diğer insanlara karşı da daha hoşgörülü olursun.
(Bak bu şarkıyı animsadim şimdi :) Sözlerini bı dinle

)

Her insanın kusuru olabilir, herkesle de anlaşmak durumunda değiliz. Ama bahsettiğin insanlar, senin en yakınların. Sende yeri, kredisi en bol insanlar. Cok yakın, samimi olmasan da ilişkilerin iyi olmalı. Düşün bakalım onlara neden kırılıyorsun??

Back
X