bu yazılanları okuyunca aklıma geldi benimde bi arkadaşım vardı ben ergenken o benden 2 yaş falan büyükdü arkadaşım biriyle tanıştı çıkmaya başladılar adam gemide kaptan olduğunu söylemişti uzun yurt dışı neyse bunlar 4 yıl çıktılar ayda bir gelebiliyordu görüşüyolardı vs arkadaşım deli gibi aşık tabi iş ciddiye biniyo falan bende zamanla samimi oldum adamla bi gün arkadaşımda hep birlikde yemek yerken tabi kızın ailesiylede tanıştı çocuk bi ara masa hazırlanırken bunun cebine telefon koyduğunu gördüm bi an böle kaçamak bişi gibi geldi üstünde durmadım ama içimede kurt düştü sonra dedim amaan boşver aradan zaman geçti adam ailesini getirdi tanıştırdı ya düşün annesini abisini getirdi söz günü aldırlar kız arkadaşım Avrupa yakasında adam Anadolu yakasında evi bu arada kız arkadaşımın bi tanıdığı bunu karşıda bi çocukla görüyor sölüyo ama inanmıyolar bile adam kaptan ailesini getirmiş anam bi aksilikle çıktıki ortaya adamın 2 çocuğu var Anadolu yakasında belediyede temizlik işçisiymiş evliymiş annnesiyle abisinide ikna etmiş kendimi öldürürüm eşimden ayrlıp onla evlenecem diye onlarda yalana ortak olmuşlar ben kaç hafta şokdan çıkamamışdım sürekli sölediği yalanlarla ilgili arkadaşıma 29 yaşındayım demişti o damı yalanmış vaybe evi yokmuymuş evim var demişti vaybe diye kızı delirtmişdim valla konu sahibi insanlar öle ruhmanyağı oluyorki buda olabilir dikkat et sen emin gibi görünüyorsun ama yaşananlar ortada işte arkadaşım 4 yıl uyanamadı duruma