• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımdaki Cıkmaz Nokta ...

mesleği neden söylemediğini anlamadım. madem çok çok gizli bişey internette o kadar bilgi var diyorsun :44:

Neden sölemedim evet belki söleseydim daha iyi olucaktı ama cok sacma belki ama sonucta buraya yazdıgımız seyler istenildiğinde acılıp okunabilir.Kaldı ki onun tarafından okunması ona büyük bir saygısızlık olucaktır.Çünkü ben sadece içimi dökmek istemiştim konu tamamen farklı bir yone kaydı.

Boylesine stratejik gorevde calisan adam 5 aylik tanidigi kiza yaptigi isi anlatir mi? Bu kadar mi safsin? Oyle adamin telefonlari saniye saniye dinleniyodur, adamdan kan alirlar, kan..

%200 katiliyorum, ben de aynen bunu dusundum. Evli erkeklerin saf kizlari kandirmak icin yeni icadi bu tur bir yalan sanirim, acikcasi pes dedim okurken.

Arkadaşlar lütfen konuyu kapatalım bu tarz yorumlar hoş değil uyarınızı yaptınız bitti kırıcı olmayın lütfen tahminler üzerinden insanları aynı kefeye koymayın

Yorum yapan herkese çok tsk ederim.Kirilmiyorum elbette anlamaya da çalışıyorum.Aklına takilanlar bna özel mesajla sordular ben de aydinlattim.Ortada bir yalan olmadığına onlar da kanaat getirdiler.Kaldı ki oladabilir hepimiz ne yaşayacağımızı bilmiyoruz.Ben sadece sürecin zor geçtiğinden bahsedip rahatlamak istemistim.Bunun üzerine az da olsa gerildim.Beni uyarmak niyetinde olduğunuzu bildiğim için de çok tsk ederim.

Yorum yapan herkese çok tsk ederim.Kirilmiyorum elbette anlamaya da çalışıyorum.Aklına takilanlar bna özel mesajla sordular ben de aydinlattim.Ortada bir yalan olmadığına onlar da kanaat getirdiler.Kaldı ki oladabilir hepimiz ne yaşayacağımızı bilmiyoruz.Ben sadece sürecin zor geçtiğinden bahsedip rahatlamak istemistim.Bunun üzerine az da olsa gerildim.Beni uyarmak niyetinde olduğunuzu bildiğim için de çok tsk ederim.

Su ana kadar yazilan her seyi okudum.Benim icin cok önemli bir nokta var.Demissiniz ki halk arasinda bu göreve ölüm makinasi diyorlar.Iste bu dediginizle birlikte her sey degisiyor.Ben ne olursa olsun icinde baska insanlarin canina kast etmek olan bir görevi asla ama asla kabüllenemezdim.Özellikle devletin bu pis islerini yapan insanlardan uzak dururdum.

Bu yorumumla kesinlikle sizi incitmek istemiyorum.Sadece bana göre iyi ki böyle bir insanla biraraya gelmeniz mümkün degil.Baska insanlarin ahini almaktan kurtuldunuz.

devlette mi calisiyor?
sakin kurtlar vadisi olmasin?
ben kucukken bi oglan vardi babasini kaybetmisti tum mahalla adamin ne is yaptigini anlamaya calismisti.
adam gorunuste postaciydi, oglan da babasinin nisanci oldugundan bahsedip duruyordu postacidan nisanci olmaz diyorduk hatta alay konusu olmustu...
ta ki cocugun babasinin uzun namlulu kocaman susturuculu silahini( ben gormedim) gorduklarini soyleyinceye kadar.

Cikmaz noktalik bi durum yok, ortada zaten iliski yokmus, adam da kariyeri icin seninle iletisimi sifirlamis. Bu ozellikli pozisyona seni tanidiktan sonra gecmis. Yani sana harbi hisleri olsaydi yapmazdi. Oylesine takilmis iste. Her sey cok net

Son düzenleme:
Konunuzu okudum ve yazma geregi duydum.size bahsettigi isi sizinde arastircaginizi dusunerek olan biseyi soylemis olabilir.fakat devletin hicbir gorevi onuc yasinda ailesinin yanindan goturulup yapilamaz bu cok sacma.illaki bilmedigimiz devletin icinde meslekler olsada ikinci sahislarla paylasmalari mumkun degilldir ki zira ailesinin yanindan alinan biriyse..bana biraz sizofreni rahatsizligi olan biri olabilir gibi geldi.kotu niyetli olabilir.once kendini sevdirip sonra vazgecmeliyiz imaji yaratip senden bi beklentide bulunabilir.dikkat et canim ben hic inanmadim acikcasi.hayal dunyasinda yasayan biri gibi geldi.evli bile olabilir.evli olmasindan ziyade hasta bi kisilik olabilir.cok bilgili olmasi bunu hissettirdi nedense.diyelimki gercekse bunlar bian once gorusmeyi kes bosa zaman harcama.

mit müsteşarının bile evli olduğunu düşünürsek arkadaşın evlenmemesi aile kurmaması gibi bir neden görülmüyor ortada polat bile evlendi bir kere :)

Belki de haklısınız ama değer verdiğiniz bir insan hakkında ölüm korkusu duyuyorsanız şu an ole düşünmek çok da mümkün olmuyor ...
hayatta hıcbırseyden bu kadar emın olmamak gerektgıne ınanıyorum ben

bence adam YENİÇERİ onlarda evlenemiyordu snuçta dikkatleri sağılmasın savasa gıdınce aklı hanımda kalmasın dıye..nur topu gibi bir yeniçeriniz var hayırlı olsun

Milli istihbaratta çalışıyor, devlet ajanı ya da özel birliklerde deseniz olurdu kısaca.
gücendirmeyeceğimi umarak aklıma "kurtlar vadisi" geldiğini söylemeden geçemeyeceğim (bkz:polat alemdaroğlu)

şayet işi bu tarz zorunluluklar getiriyorduysa iki seçeneği vardı bu adamın
1- bu işi kabul etmeyip yuvasını kuracaktı
2- işi kabul edip sizinle irtibatı kesecekti
görünen o ki işi ağır basmış

o ayrılamamalar, aramalar vs çok sinir bozucu cidden.
olayın önüne taş koyan kendisi iken, sanki olay kontrolü dışında ve istemeden olmuş gibi davranıyor.

şayet söylediğiniz gibi psikoloji, sosyoloji vs vs konularında eğitim almış biri varsa bu konuda O'nunla baş etmeniz çok zor.
istediği sürece sizi hayatında tutacaktır.

bence kendi yolunuzu çizin, olmayacak bir ilişki için yıllar harcamaya değmez.

Merhabalar ;
Konu acıp acmama konusunda cok tereddüt ettim.Belki anlatırsam üç aydır cektiğim azap biraz olsun hafifler diye düşünüyorum.Tesadüf eseri onu tanıdıgımda uzun bir ilişkiden cıkmıstım dört bes ay olmustu biteli yani.(İlk ilişkimdi ve sadece güzel bir dostluktu benim için)Dolayısıyla sadece iki kez görüştük ve fazla anlam yüklememeye calıstım.İlişkim yeni bittiği için aklıma getirmiyordum bu tarz birseyleri.Zaten kendisi görev için benden yaklasık 1000 km uzaga gitti ve hersey bundan sonra basladı.Aramızdaki iletişim gün gectikce gelişti.Güven vermeye basladık birbirimize.Güvenden öte cok baska birseyler hissediyorduk.Aslında görüştüğümüzde de vardı bu heyecan ama ikimizde saklamaya calısıyordukİlk zamanlar Ben yaptıgı iş hakkında tek bir fikre bile sahip değildim.Hala da bu konu cok hassas.O yüzden tam olarak anlatamayacagım ona zarar vermemek adına.Ama cok kısa sekilde anlatmam gerekirse kendisi ülke toprak ve bütünlüğü için yetiştirilmiş psikolojik ve fiziksel eğitimler almıs,ceşitli bölümler okumus,sosyoloji ve psikoloji alanlarında yükseklisans ve doktora yapmıs işinde oldukca iyi bir insan.Evden ayrıldıgında 13 yasındaymıs.Sürekli eğitilen ve eğiten bir insan düşünün.İşini para ya da ego tatmını için yapmadıgına eminim.Gönülden baglı.Ben buna bir türlü anlam veremesem de böyle :( Su an kendisinin bir aile kurmasına devlet tarafından izin verilmiyor ve kendi ailesiyle dahil ilişkiler cok kısıtlı.Ben onu tanıdıgımda bu pozisyonda değildi ve üc ay öncesinde gelen teklifi kabul etmesi üzerine artık bizim ortak bir gelecek kurmamız da hayalden ibaret oldu.
Şimdi asıl problem su ki ben kendi kafamda belki ileride işi bırakabilir diye düşünürken o kendine göre dogru oldugunu karar verip tüm hayatını sildi ve kimliksiz olmayı secti.Bu kararı alırken beni cok düşündüğünün de farkındayım o kesinlikle zarar görmesin ,yası cok genc istediği gibi bir hayat kursun sürekli beni beklemeyle bir ömür gecirmesin,tedirgin olmasın...(Evet gercekten cok tedirgin oluyordum,göreve gittiğinde yarım yamalak uyuyabiliyordum ne zaman nerede oldugunu bilmek zaten imkansızdı.Bunları yansıtmıyorum dersem yalan söylemiş olurum.Ne düşünüyorsam direkt olarak söyleyen bir insanım)
Ben evlilik kaygısı güden bir insan değilim ama söle bir durum var ki aile olabilmeyi cok önemserim ve hayatımda ilk kez dogru insan bu diye düşünmüştüm.Karsılıklı birbirimize düşkünlüğümüz,zaafımız,tutkumuz.Simdi ne yasadınız bu sürede diyeceksiniz.Hiçbirsey ama ben onu hissettim hala da hissediyorum.Olacaksa bu adam olmalı düşüncesini ilk kez kurdum ve yürekten hissediyorum.Onun da hislerinden eminim.Belki su yorumu yapabilsem benimle bir hayat yerine mesleğini secti hersey cok daha kolay olur.Ama yapamıyorum,aldıgı karardan dolayı üzgün oldugunu hatta vicdan azabı duydugunu da biliyorum.İşinde mutlu oldugunu düşünüyor ve kendi ülküsüne de baglı kalmıs oldu bu durumda.Aldıgı karardan sonra kısıtlı sürelerle de olsa (görevlerden sonra)görüsmeye devam ettik kendini ifade etmesi için buna ihtiyacı vardı cünkü ilk zamanlar duydugum acıyla onu anlayamayabilirdim,ve kendimi cok üzüyordum.O da yanımda oluyor saatlerce anlatıyordu,terapiler bile yaptık telefonda kısıtlı sartlarda yanı ben üzülmeyeyim diye.Ben üzüldükce o benden daha cok üzülüyordu.Biliyorum ki onun canı benden daha cok yanıyor,biliyorum ki yasadıgı sartlar itibariyle onun asması benden cok daha zor kendisi de söyledi zaten bunu.Benim ondan daha güçlü oldugumu düşünüyor ki yeri geldiğinden mantıklı bir insanımdır.Bır sekikde normallestirdik olayı böyle olması gerekiyordu da oldu gibi davranmaya basladık.İletişimi sonlandrıcak olan da benim o yapamaz ama işin kötüsü yapamıyoruz da.Zaten görevlerden dolayı cok görüşemiyoruz ama benim onu merak ettiğimi bildiği için o da beni özlediği için aramamazlık etmiyor.Biliyoruz ki böyle gitmez.Buna son vereceğiz benim güçlü hissettiğim anda sanırım.O gücü bulabilir miyim onu da bilmiyorum.Kpssye giricem bu yıl,odaklanabilmem için elinden geleni yapıyor ama aklım hep ona kayıyor.
En kötüsü de bazen onun cesaretsiz oldugunu düşünmem sanırım.Konusma esnasında ona da aktardım bunu.Bildiğin yasamı sectin senin için kolay olanı sectim dedim gayet sakin bir sekilde.O da bana sevdiklerine dokunamamak,gorememek mı kolay olan diye bir cevap verdi.Evden ayrıldıgı zamanlar da bile bu pozisyonu istediğinden bahsetmişti.Bana kalırsa tüm bu zorluklar için değmez gercekten onu bu konuda anlayamıyorum yani neden en uc nokta.Oysa ben diğer riskli pozisyonlarda bile yanında olmaya hazırdım hersey yolunda gitseydi eger yani karsılıklı illişkimiz ilerseydi.Neden, neden ,neden sorusu içimi yedi bitirdi.Aklım ve mantıgım alıyor bazı seyleri ki yakın cevrem annem dahil en dogru kararı verdiğini düşünüyorlar ama yüreğim almıyor...

arkadaşım valla içime kandırılıyorsun hissi doğdu. çünkü 2 yıl önce benzer bir ilişkim oldu o da tarif ettiğin gibi görevlerde olan biriydi.. kendisiyle aramızda çok farklı bağ olduğuna öyle bir inandırdı ki gözüm ondan başka birşey görmüyordu. ilişki artık ciddileşince bir görevi kabul ettiğini ve 4 yıl süreyle belirli dönemlerde yurtdışı görevlerinin olduğu gemi görevlerinin olduğunu söyledi ve o süreçte bir adım atamayacağımızı geleceğimizi askıya almamız gerektiğini söyledi. sonra ne mi oldu terketti beni adam beni aldatıyormuş bee!
yıllarına yazık derim boşver.

öyle bir çocugu 13 yaşından itibaren alıp gizli gizli yetiştiren bir iş oldugunu zannetmiyorum. gizli örgütler falan olsa neyse de, devlete ait kurumlarda öbu çagda bu şekilde çocuk yaştan itibaren adam egitme işinin kaldıgını hiç zannetmem.

Türkiye'de buna benzer şeyler yapan bi cemaat var benim bildigim. küçük yaştan itibaren kendisi için yetiştirip okutan. o da zaten devlet kurumu degil, gizli bir kurum kendi içinde. onlarda da bazı görevlerde evlenmek yasak diye biliyorum. belki de cemaattendir ama devletle ilgisi yoktur. eger devletle ilgisi varsa, '13 yaşından beri beni yetiştiriyorlar gizli gizli' hikayesi yalandır büyük ihtimalle.

Ben sadece ona ulaşamadığın için gizemli olduğu için seni etkilediği ve etkisinden kurtulamıyorsun die düşünüyorum. Çok aşk duyuyorsun sanıyorsun ama kendini kandırıyorsun bencee

Adam profesyonel yalancı veya görevinin idrakinde değil...
bence profesyonel yalancı..

Su ana kadar yazilan her seyi okudum.Benim icin cok önemli bir nokta var.Demissiniz ki halk arasinda bu göreve ölüm makinasi diyorlar.Iste bu dediginizle birlikte her sey degisiyor.Ben ne olursa olsun icinde baska insanlarin canina kast etmek olan bir görevi asla ama asla kabüllenemezdim.Özellikle devletin bu pis islerini yapan insanlardan uzak dururdum.

Bu yorumumla kesinlikle sizi incitmek istemiyorum.Sadece bana göre iyi ki böyle bir insanla biraraya gelmeniz mümkün degil.Baska insanlarin ahini almaktan kurtuldunuz.

Bu yorumlara birebir katiliyorum.
Eger gercekse aldigi egitimi de tahmin ediyorum fakat belli bir zorlugu atlattiktan sonra cogu evleniyor zaten.
Hem mossaddakilerin bile evlenip emekli olabildiklerini dusunursek...

Size tsk da okudugunu ve gorevlerinden oturu vs uzakta kalmanin zor olacagini soyleyip kisa yoldan ayrilmak varken uzatmis. Muhtemelen evlilik icin su an kesin kararini veremediginden oturu arada kalmis.
Madem oyle bu kadar bilgi vermeyecekti.
Ayrica suan konusmasiyla davranislari tutarsiz...

Oldurmeye savasa programlanmis birinden soguyamiyor iseniz evlenmek icin emin olamadigindan oturu sizi gozden cikarmaya hazir olan biri oldugunu gorup duygusal olarak da soguyabilirsiniz.

Mitomani olup hikayesini gercek verileri kullanarak anlatan ve askeri bir okulda okumus biri ise asil gercegi cikarmaniz zor zaten.

arkadaşım bak burda birsürüü insanız. daha hiç birimiz ne böyle bir şey duyduk ne de gördük..
bu arkadaş ya şizofren ya evli ya da polat alemdarcılık oynuyor.
hemen kaç uzaklaş bu manyaktan..

Eşime ölüm makinası denilen şey ne dedim. .oda ozel eğitimli asker dedi sanırım bordo bereli filan olanlardan lise askeri okula gittiyse onu demek istiyordur ama tabi 13 yaşında polat Alemdar gibi alıp hadi yetiştirmiyorlar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Konu acilipta bazi seylerin sonra gizli kapakli olup paylasilmamasi cok sinir bozucu..
Sonucta siz insanlarin goruslerini tavsiyelerini onemseyip merak ediyorsaniz biz de merak ediyoruz bazi ayrintilari..
Kaldi ki okursa uzulur saygisizlik olur fln diyosunuz..
Adam sozde gizli gorevde sanki pc kucaginda cit cit nette takiliyor..
13 yasinda aileden koparilacak devlet egitecek kisacasi olum makinasi olacaksin diyeceklerde sosyal bir hayati olacak.. Cok ucuk geldi.

Diyelim ki var oyle birsey zaten kendisi secmis bu yolu duygu somurusu yapip yok seni dusunuyorum yok sevdiklerden uzakta kalmak cokmu kolay gibi cumleler kurmasin bir zahmet.. Sizi oynatmasina izin vermeyin.

Back