• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda ilk kez kilo sorunu yaşıyorum yardım edin :(

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
mrb hanımlar ;
10 ay önce evlendim evlenmeden önce 50 kiloydum gün geçtikçe kilo almaya başladım minyon tipliyim boyum 1.60 şuan 55 kiloyum ...
5 kilo fazlalık minyon tipli olduğum için hemen belli etmeye basladı.. göbek ve kollarımda var kilo üst tarafımda yani bacaklarım aynı duruyo .. evim iş yerime yürüyerek yarım saat uzaklıkta yürüyerek işe gidiyorum havalar ısındığından beri ama bi faydası yok zaten çalışıyorum çalıştığım iş masa başı işi ama dışarı işlerimizde çok oluyor . günlük yediklerim sabah kahvaltı olarak bi poaça çay yada bisküvi çayla geçiştiririm... öğlen yemek çok az (1 kase çorba yada ne yemek çıktıysa )yerim ekmek yemem ... akşam yemeğimi çok az ekmek le yerim ama gün içerisinde yediğimden daha fazla yemek yiyorum akşamları çünkü zevkime göre yapıyorum ya hani canım ne isterse o yüzdende doydumu hissediyorum akşamları .. agzı hiç durmayan bi eşim var sürekli abur cubur yiyo bende onla takılıyodum baktım kilo iice belli oldu yememeye çalışıyorummm ...
bekarken o kadar yemek yerdimki ekmeksiz makarna yiymezdim düşünün artık hiç kilo almazdım evlenince ne değişti anlamadım ki hemde daha az yememe ragmenn..

kızlar lütfen yardım edin bi an önce göbek ve şu kalın kollardan kurtuluyum kendimi mutsuz hissediyorummm :14::14:

mrb hanımlar ;
10 ay önce evlendim evlenmeden önce 50 kiloydum gün geçtikçe kilo almaya başladım minyon tipliyim boyum 1.60 şuan 55 kiloyum ...
5 kilo fazlalık minyon tipli olduğum için hemen belli etmeye basladı.. göbek ve kollarımda var kilo üst tarafımda yani bacaklarım aynı duruyo .. evim iş yerime yürüyerek yarım saat uzaklıkta yürüyerek işe gidiyorum havalar ısındığından beri ama bi faydası yok zaten çalışıyorum çalıştığım iş masa başı işi ama dışarı işlerimizde çok oluyor . günlük yediklerim sabah kahvaltı olarak bi poaça çay yada bisküvi çayla geçiştiririm... öğlen yemek çok az (1 kase çorba yada ne yemek çıktıysa )yerim ekmek yemem ... akşam yemeğimi çok az ekmek le yerim ama gün içerisinde yediğimden daha fazla yemek yiyorum akşamları çünkü zevkime göre yapıyorum ya hani canım ne isterse o yüzdende doydumu hissediyorum akşamları .. agzı hiç durmayan bi eşim var sürekli abur cubur yiyo bende onla takılıyodum baktım kilo iice belli oldu yememeye çalışıyorummm ...
bekarken o kadar yemek yerdimki ekmeksiz makarna yiymezdim düşünün artık hiç kilo almazdım evlenince ne değişti anlamadım ki hemde daha az yememe ragmenn..

kızlar lütfen yardım edin bi an önce göbek ve şu kalın kollardan kurtuluyum kendimi mutsuz hissediyorummm :14::14:

bendede aynı sorun var. :18: :32:

Boyum 160 kilom 65.yurtdışı geziye çıkmıştım.Az yiyipi bol yürümekten 3 kilo vermişim.Bunu korumam 60 sonra da 58 e düşmem lazım.Akşam yemeği yersem kilo alırıyorum.sabah da yemiyorum şimdi ,öğlen yiyorum.Akşam dondurma ,meyve bazen de fıstık yiyorum.Çünkü yemek yesem de canım bunları zaten istiyor,bunlar tok turmaya yetiyor..Bol yürüyüş,az yeme,öğünleri geçistirme..Spor yaptığımda bile veremedim sadece sıkılaştım tabi az gitmiştim.

bi an önce bi şekilde vermem lazım vaktim olsa spora gitcem ama vakit yokki ne yapsam acaba akşamları mekik mi çeksem kollardaki kilo nasıl giderki yaa galiba yavaştan yavaştan eşimimn gözüne de batmaya başladım :14:

bence öğünlerini bir düzene sokmalısın,mesela sabahları geçiştirmemeye çalış.
evde domates peynirle kahvaltı etme şansın yok mu? poğaça türü şeyler yeme.yersen de ara sıra ye.
bir de kendine ara öğün mantığı oluştur.
metabolizman hep çalışsın.fındık,badem tarzı şeyler tüketebilirsin.

evlilik bana da yaramadı kilo yönünden :) 50 ile evlendim ben de,şu an 53 falanım.rahatsız ediyor mu ediyor :)

bence öğünlerini bir düzene sokmalısın,mesela sabahları geçiştirmemeye çalış.
evde domates peynirle kahvaltı etme şansın yok mu? poğaça türü şeyler yeme.yersen de ara sıra ye.
bir de kendine ara öğün mantığı oluştur.
metabolizman hep çalışsın.fındık,badem tarzı şeyler tüketebilirsin.

evlilik bana da yaramadı kilo yönünden :) 50 ile evlendim ben de,şu an 53 falanım.rahatsız ediyor mu ediyor :)

sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum da hiç yiyesim gelmiyo o zamn sabahları bide kahvaltı etmeyi deneyim ara öğün hiç yemiyorum sanki bişeyler atıştırsam daha çok kilo alacakmışım gibi geliyo badem yiyim atıştırıyım bakalım tok tutar galiba üff ne köötü bişeymiş evlilik mi yaptı böyle anlamadım ki her evlenen niye kilo alıyo hormonlarımız mı değişiyo metobolizma mı az çalışıyo anlamadım ki

sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum da hiç yiyesim gelmiyo o zamn sabahları bide kahvaltı etmeyi deneyim ara öğün hiç yemiyorum sanki bişeyler atıştırsam daha çok kilo alacakmışım gibi geliyo badem yiyim atıştırıyım bakalım tok tutar galiba üff ne köötü bişeymiş evlilik mi yaptı böyle anlamadım ki her evlenen niye kilo alıyo hormonlarımız mı değişiyo metobolizma mı az çalışıyo anlamadım ki

ben de eşime hazırlıyorum onla beraber de yiyorum çok yiyemesem de idare eder..
ara öğünler yüzünden kilo almazsın ama tabi bu ne yediğine de bağlı :) ana öğünlerde de ne yediğine de dikkat et tabi.
her evlenen alıyor mu acaba? bazıları almıyor yahu,bizim bünye müsait herhalde ondan :1:

geçen hafta tartıldığım da 55.6 çıkmıştım moral filn kalmadı çok kötüydüm dün tartıldımm 54.2 çıktım hanımlarrr çok mutluyum :21::21:
4 gündür 2 2.5 ltre su içiyorum akşamları ekmek hiç yemiyorum gerisi aynı normal ne yiyosam aynısını yedim bi de akşamları mekik çekiyorum göbeğim için bazı hareketler yaptım dün yemekten sonra bi tartıldım 54,2 :1: ayy demekki biraz dikkat dince gidiyomuş 2 3 kilo versem tmmdır benim için su içmeye devam :1:

Back
X