Yöresel Tarif hayatımda ilk defa içli köfte yaptım olmuş mu?

Yöresel Yemekler

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
hayatımda ilk defa içli köfte yaptım interntten falan baktım yapılışını falanda görmedim osmaniyeye gelin gideceğim mustakbel eşimde çok seviyo bi deneyeyim dedim olmuş mu?

hiç güzel omamış fatma:dilcikar:
sen onları bana gönder tam ağzıma layıklar:roflol:cokacimcoook

ohhhhhh, ellerinize sağlık hemde mis gibi olmuş...
birde kalın olmamışlarsa dıştan görünüş ilk için harika....

fatmaaa açtın topiği nerelere gittin sırrını vermedin daha
ilk defa köfte yapmışsın ama maşallah ilk defa gibi durmuyolar
süper olmuş alnının akıyla çıkmışsın yani
yukarıda ki yazımda hiç güzel olmamış dedim ya kıskandığım için dedim çaktın demi manzarayı
ne bileyim açıklayayım dedim datluum

ayyy canım anladım ne demek hepsi sana feda olsun kaydirigubbakcemile3 canımcım bi sırrıda yokki internetten baktım baktım yaptım guclubacismile

açtım başlığı yattım valla bugün mesai vardı çünkü

Elinize sağlık...
İlk defa yapmanıza rağmen çok başarılı görünüyor..

Elinize sağlık...
İlk defa yapmanıza rağmen çok başarılı görünüyor..

Ay ay ay ay çok mutlu oldum aferim bana yapmışım demekki kaydirigubbakcemile3 begenmenize sevindim guclubacismile

böyle bakıpta anlaşılmaz ki, yemekteyiz programı gibi izlemekle olmaaaazz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor

böyle bakıpta anlaşılmaz ki, yemekteyiz programı gibi izlemekle olmaaaazz. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor

alkisalkisalkis evet haklısın ama şekil olarak olmuşmu bari:):):)kaydirigubbakcemile2

çok güzel yapmışsın canım ellerine sağlık. benim ilk denememde yarısından çoğu patlamıştı ama eşim yinedne beğendi ben karadenizliyim eşim urfalı. sağolsun kayınvalidem püf noktalarını öğretti bana eşim şimdi ondan güzel yaptığımı söylüyor. doğrumu yalan mı bilemem:)

ayyyy ne güzelkaydirigubbakcemile3 ellerine sağlıkcokacimcoook

ayyy ellrine sağlık çok güzel görünüyolar vala olsada yesek vala bende de iş yok ya bzm burda çok yapılıo ama bi türlü beceremedm

Tarıfını ve nasıl yaptıĞınızı maddeler halınde anlatsanıza bende Çok severım sayesnızde Ögreneyım

Bi ben mi beceremiyom bu köfteyi yoksa :dilcikar:

Aman ne var ki herkes yapar bunu dicem ama herkes de yapamıyor ,marifetlisin işte :dilcikar:

İnce oldumu mu bari...

Görüntüsü iştah açıcı eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…