- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
Merhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.