Den Guru Kayıtlı Üye 22 Ekim 2010 1.519 1.069 333 26 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Den #61 ntprt .!.: Adamdan size ne ki her sözünü kafaya takmalar, gereksiz muhabbetler kendini kıyaslamalar. Bence psikolojik yardım almalısınız. Genişletmek için tıkla... Bence siz de almalısınız: D
ntprt .!.: Adamdan size ne ki her sözünü kafaya takmalar, gereksiz muhabbetler kendini kıyaslamalar. Bence psikolojik yardım almalısınız. Genişletmek için tıkla... Bence siz de almalısınız: D
N ntprt Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2012 2.069 2.490 333 26 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Den #62 Den .!.: Bence siz de almalısınız: D Genişletmek için tıkla... Buradaki konu ben değilim hanımefendi :)Böyle bir sorunum olsaydı buraya yazmaz psikoloğa giderdim zaten bilinçsiz biri değilim. Eleştiri ya da öneri kaldıramıyorsanız burada konu açmanız da mantıksız oluyor.
Den .!.: Bence siz de almalısınız: D Genişletmek için tıkla... Buradaki konu ben değilim hanımefendi :)Böyle bir sorunum olsaydı buraya yazmaz psikoloğa giderdim zaten bilinçsiz biri değilim. Eleştiri ya da öneri kaldıramıyorsanız burada konu açmanız da mantıksız oluyor.