Evet evet, haklısın.Bir çok kişi hocadan etkilendiğinizi yazmış ama ben yazdıklarınızdan bunu sezmedim.
Siz resmen hocaya bakıp eski eşinizi düşünüp durmuşsunuz. Bence hala etkisindesiniz. (iyi anlamda değil)
O adamı kafanızdan çıkarın. Karşınıza çıkan ve ufacıkta olsa eski eşinizle benzerlik gösteren birileri mutlaka olacaktır.
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim. Çok sağolAdamın haberi bile yoktur belki sen içinde bunları yaşarken..Tamamen seninle alakalı..Hiçbir bağınız yokken kendini basKı altınnda hissetmen kötü..Neticede senin değerin onun seni illa önemsemesiyle ilintili değil..Hocan seni önemsesede önemsemede yollarınız ayrılacak zaten.Seni kabul etmek zorunda olmadığını kendine anlat..Bu tavrının seninle alkalı olmadığını kendine telkin etmelisin..O adamı öyle kabul et..kendinden üstün görme..Kayıtsız al onun ne ve kim olduğuna..
‘Aynı eşin gibi’ olan bir Adamdan nasıl etkilendin?Eski konularımı bilmeyenler için özet geçeyim. Eşimle sorunlarımız vardı, burada konu açan çoğu hanım gibi eşim beni "küçük" görüyordu genel olarak. Eşime dava açtım, neden dava actigimla ilgili fazla ayrıntıya girmiyorum, isteyenler eski konularimdan bakabilirler.
Ailemin yanına yerleştim,davam devam ediyor. ben ise bayağı bir toparladım moral olarak. davam güzel gidiyor, artık kafamda bitirdim çünkü .ayrıca ehliyet kursuna falan da gittim, ehliyet aldım, araba aldım.biraz arkadaş çevresi de edindim, çıkıp geziyoruz; hem bana moral oluyorlar hem de onların da arabası var, bana yardımcı oluyorlar.
Bir de ayrıca kpss kursuna yazıldim, buraya kadar her şey güzel.
Bu arada bir parantez açayım ben 26 yaşındayım ama yaşımı hiç göstermiyorum.ufak tefek bir yapım var, herkes beni küçük sanıyor. Bu yazıldığım kursta bir hocamız var (Erkek), benden 1 yaş büyük ama aramızda 5-6 yaş var gibi duruyor.malum ben küçük gosteriyorum.
üstelik bu hocayla aynı liseden ve aynı ünv den mezunuz. Bolumlerimiz de birbirine çok yakın olan bölümler.neredeyse ayniyiz. Ama bu hocada deyim yerindeyse hava bir milyon :) ben bildimci, çok entelektüel geçinen biri. Aynı eşim gibi.Dershaneye ilk yazılırken konuşmuştuk, aynı yerlerden mezun olduğumuzu biliyor, beni biliyor, ama geçerken selam vermemeler, başını çevirmeler, ben derste konuşunca sen ne bilirsin tarzı konuşmalar, bir tavırlar...aynı eşim gibi.
Gerçekte 4 kez kpss ye girmesine rağmen atanamamis biri. sabahtan akşama kadar dershanelerde çalışıyor.çok yoğun çalıştırıyorlar, hafta içinde farklı farklı şehirlere dershane şubelerine yolluyorlar. Özelde ben de çalıştım şartları ağırdır, ama bununki daha bir ağır. Çaktırmadan eziliyor. Yani kısacası öyle üstün biri değil.Aynı eşim gibi.
Şimdi asıl sorunum aslında hocanın tavrı değil . Bütün bunlar beni geçmişte (evlilikte) yaşadığım üzüntülere götürdü adeta bir kaç gündür.Sinirlerim bozuk. Geçmiş ruh hali içindeyim, üzüntülüyum.
tam her şey güzeldi derken bunları yaşamak beni yoruyor. flashback etkisi yaşıyorum adeta ve nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.derdim işte böyle. Okuduğunuz için de teşekkür ederim.
Bende böyle düşündüm konu sahibi etkilenmiş adamdankabul etmek istemeseniz de bu adamdan aslında etkilenmişsiniz..
ilginçtir hala aynı tarz insanlardan etkileniyorsunuz..
bir yerlerde aşağılık kompleksiniz mi var acaba diye düşündüm, ama ben uzman değilim tabi ki..
bu kadar anlam yüklemenizi açıklayamıyorum başka türlü..
Etkilenmedim ki?‘Aynı eşin gibi’ olan bir Adamdan nasıl etkilendin?
Aahh evet o kadar iyi tespit yapmışsın ki :)Seni hor görse ne olur görmese ne olur. Adam çaktırmadan eziliyor demişsin ya. Adam bunu fark etse ulan ne zor şartlar altında canım çıkıyor yazık bana, enayimiyim dese orada çalışamaz zaten. Eee para da lazım. İş de yok. Ne yapacak böyle takılacak.
Beynimizde bir kere yer edince hep benzer adamlara bakılıyor demek ki. Ama benimki farklı.hoş duygular hissetmiyorum. Sinirlenip geriliyorum eski yaşadıklarım aklıma geliyor.Şöyle bir şey söyleyeceğim
Benim bir arkadaşım sürekli erkek arkadaşları tarafindan aldatildi
Kiz ağlayıp duruyordu bu benim kaderim mi niye sürekli aldatiliyorum diye
Ama geçen bir ortama gittiğinde biz anladık kız nerede ortam p.... Denilecek tip var onlara ilgi duyuyor
Hani şeytan tüylu ortamda direkt ilgi ceken ağzı iyi laf yapan tiplerden
Eee çoğu çapkın olan tipler zaten
Kendi halinde sessiz sakin efendi tipler kızın ilgisini asla çekmiyor
Bir başkası nişanlısindan kaynanasi yüzünden ayrildi daha sonra evlendiği başka adamla kaynana yüzünden ayrıldı ama yine seçtiği adamlar tam ana kuzusu tipler
Ben etkilenmedim üzgünüm.Bende böyle düşündüm konu sahibi etkilenmiş adamdan
Alt tarafı bir dershane hocasından böyle nefrete varacak kadar güçlü duygular hissetmek normal değil
Ayrıca yine eşi gibi bir adamdan etkilenmiş egolu burnu düşse eğilip almayacak birinden demek ki erkek seçimlerini yanlış yapıyorsun
Adamdan fazlasıyla etkilenmişsiniz ve karşılık vermiyor diye düşünüp moraliniz bozuluyor. Anlattıklarınızdan çıkan bu.Eski konularımı bilmeyenler için özet geçeyim. Eşimle sorunlarımız vardı, burada konu açan çoğu hanım gibi eşim beni "küçük" görüyordu genel olarak. Eşime dava açtım, neden dava actigimla ilgili fazla ayrıntıya girmiyorum, isteyenler eski konularimdan bakabilirler.
Ailemin yanına yerleştim,davam devam ediyor. ben ise bayağı bir toparladım moral olarak. davam güzel gidiyor, artık kafamda bitirdim çünkü .ayrıca ehliyet kursuna falan da gittim, ehliyet aldım, araba aldım.biraz arkadaş çevresi de edindim, çıkıp geziyoruz; hem bana moral oluyorlar hem de onların da arabası var, bana yardımcı oluyorlar.
Bu arada bir parantez açayım ben 26 yaşındayım ama yaşımı hiç göstermiyorum.ufak tefek bir yapım var, herkes beni küçük sanıyor. Bu yazıldığım kursta bir hocamız var (Erkek), benden 1 yaş büyük ama aramızda 5-6 yaş var gibi duruyor.malum ben küçük gosteriyorum.
üstelik bu hocayla aynı liseden ve aynı ünv den mezunuz. Bolumlerimiz de birbirine çok yakın olan bölümler.neredeyse ayniyiz. Ama bu hocada deyim yerindeyse hava bir milyon :) ben bildimci, çok entelektüel geçinen biri. Aynı eşim gibi.Dershaneye ilk yazılırken konuşmuştuk, aynı yerlerden mezun olduğumuzu biliyor, beni biliyor, ama geçerken selam vermemeler, başını çevirmeler, ben derste konuşunca sen ne bilirsin tarzı konuşmalar, bir tavırlar...aynı eşim gibi.
Gerçekte 4 kez kpss ye girmesine rağmen atanamamis biri. sabahtan akşama kadar dershanelerde çalışıyor.çok yoğun çalıştırıyorlar, hafta içinde farklı farklı şehirlere dershane şubelerine yolluyorlar. Özelde ben de çalıştım şartları ağırdır, ama bununki daha bir ağır. Çaktırmadan eziliyor. Yani kısacası öyle üstün biri değil.Aynı eşim gibi.
Şimdi asıl sorunum aslında hocanın tavrı değil . Bütün bunlar beni geçmişte (evlilikte) yaşadığım üzüntülere götürdü adeta bir kaç gündür.Sinirlerim bozuk. Geçmiş ruh hali içindeyim, üzüntülüyum.
tam her şey güzeldi derken bunları yaşamak beni yoruyor. flashback etkisi yaşıyorum adeta ve nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.derdim işte böyle. Okuduğunuz için de teşekkür ederim.
Demek ki yalnız değilmişim.Bazrn hayat sinar insani. Birini cikarir hayatindan, sinra ona benzeyenleri sokar. Birkac kez ayni yerden sinav eder, dersini almis mi diye. Onemseme. Ben de bosandigimda ona huy olarak benzeyenler cikiyordu karsima sanki hep. Ne cok varmis bunlarsan diyordum. Onemsemeyince ona benzemeyenler oldugunu da gordum.
EvetBeynimizde bir kere yer edince hep benzer adamlara bakılıyor demek ki. Ama benimki farklı.hoş duygular hissetmiyorum. Sinirlenip geriliyorum eski yaşadıklarım aklıma geliyor.
Adamdan size ne ki her sözünü kafaya takmalar, gereksiz muhabbetler kendini kıyaslamalar. Bence psikolojik yardım almalısınız.Eski konularımı bilmeyenler için özet geçeyim. Eşimle sorunlarımız vardı, burada konu açan çoğu hanım gibi eşim beni "küçük" görüyordu genel olarak. Eşime dava açtım, neden dava actigimla ilgili fazla ayrıntıya girmiyorum, isteyenler eski konularimdan bakabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?