yapilan yorumlari cokta kaale alma, adama asik ettiler seni nerdeyse. ama tabi bukadar analiz etmis olmandan yola cikmislar. sen benzerliklerini gorunce dahada cok dikkat etmissin, sonundada gerilmene sebeb olmus bu.Nihayet beni anlayan biri yorumun içimi ferahlattı çok teşekkür ederim bunların normal olması, sonra atlatacak olmam içimi rahatlattı
sende kötü anıları canlandıran hocanın olduğu dershaneden ayrılarak direkt çözüm bulabilirsin buna.Eski konularımı bilmeyenler için özet geçeyim. Eşimle sorunlarımız vardı, burada konu açan çoğu hanım gibi eşim beni "küçük" görüyordu genel olarak. Eşime dava açtım, neden dava actigimla ilgili fazla ayrıntıya girmiyorum, isteyenler eski konularimdan bakabilirler.
Ailemin yanına yerleştim,davam devam ediyor. ben ise bayağı bir toparladım moral olarak. davam güzel gidiyor, artık kafamda bitirdim çünkü .ayrıca ehliyet kursuna falan da gittim, ehliyet aldım, araba aldım.biraz arkadaş çevresi de edindim, çıkıp geziyoruz; hem bana moral oluyorlar hem de onların da arabası var, bana yardımcı oluyorlar.
Bir de ayrıca kpss kursuna yazıldim, buraya kadar her şey güzel.
Bu arada bir parantez açayım ben 26 yaşındayım ama yaşımı hiç göstermiyorum.ufak tefek bir yapım var, herkes beni küçük sanıyor. Bu yazıldığım kursta bir hocamız var (Erkek), benden 1 yaş büyük ama aramızda 5-6 yaş var gibi duruyor.malum ben küçük gosteriyorum.
üstelik bu hocayla aynı liseden ve aynı ünv den mezunuz. Bolumlerimiz de birbirine çok yakın olan bölümler.neredeyse ayniyiz. Ama bu hocada deyim yerindeyse hava bir milyon :) ben bildimci, çok entelektüel geçinen biri. Aynı eşim gibi.Dershaneye ilk yazılırken konuşmuştuk, aynı yerlerden mezun olduğumuzu biliyor, beni biliyor, ama geçerken selam vermemeler, başını çevirmeler, ben derste konuşunca sen ne bilirsin tarzı konuşmalar, bir tavırlar...aynı eşim gibi.
Gerçekte 4 kez kpss ye girmesine rağmen atanamamis biri. sabahtan akşama kadar dershanelerde çalışıyor.çok yoğun çalıştırıyorlar, hafta içinde farklı farklı şehirlere dershane şubelerine yolluyorlar. Özelde ben de çalıştım şartları ağırdır, ama bununki daha bir ağır. Çaktırmadan eziliyor. Yani kısacası öyle üstün biri değil.Aynı eşim gibi.
Şimdi asıl sorunum aslında hocanın tavrı değil . Bütün bunlar beni geçmişte (evlilikte) yaşadığım üzüntülere götürdü adeta bir kaç gündür.Sinirlerim bozuk. Geçmiş ruh hali içindeyim, üzüntülüyum.
tam her şey güzeldi derken bunları yaşamak beni yoruyor. flashback etkisi yaşıyorum adeta ve nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.derdim işte böyle. Okuduğunuz için de teşekkür ederim.
yapilan yorumlari cokta kaale alma, adama asik ettiler seni nerdeyse. ama tabi bukadar analiz etmis olmandan yola cikmislar. sen benzerliklerini gorunce dahada cok dikkat etmissin, sonundada gerilmene sebeb olmus bu.
ayni duzeninde devam et. hayat guzel. emin ol, onunla uzaktan yakindan alakasi olmayan okadar hos erkekler var ki, sadece onlarida gorebilmek icin kendine izin vermen yeterli:)
Ayrılırsam kaçmış olurum, yarın ahmet karşıma çıkar öbür gün mehmet karşıma çıkar.malum bu tür insanlar her yerde var.bu sorunu çözüme kavustursam daha iyi gibi.sende kötü anıları canlandıran hocanın olduğu dershaneden ayrılarak direkt çözüm bulabilirsin buna.
Yazdım ya eşimi hatırladım kötü günleri hatırladım vs.amann dershane hocasını nıe bu kadar gözünüzde büyüttünüz sorun ettiniz anlamadım...
Onların ne dedikleri önemli değil ki benim ne hissettigim önemli. Evet o yüzden dikkat etmiştim, ama bu aşamada böyle olması normalmis, insallah zamanla atlatirimyapilan yorumlari cokta kaale alma, adama asik ettiler seni nerdeyse. ama tabi bukadar analiz etmis olmandan yola cikmislar. sen benzerliklerini gorunce dahada cok dikkat etmissin, sonundada gerilmene sebeb olmus bu.
ayni duzeninde devam et. hayat guzel. emin ol, onunla uzaktan yakindan alakasi olmayan okadar hos erkekler var ki, sadece onlarida gorebilmek icin kendine izin vermen yeterli:)
onu anladım eşini hatırlatıyor ama onemsemeseniz o adamı inanın o davranışları görmezsiniz ve eşinizi anımsatmaz....Yazdım ya eşimi hatırladım kötü günleri hatırladım vs.
Evet doğru, teşekkür ederimonu anladım eşini hatırlatıyor ama onemsemeseniz o adamı inanın o davranışları görmezsiniz ve eşinizi anımsatmaz....
Hayır. Sen böyle insanları buluyorsun. Neden böyle adamları bulduğunu analiz edip kendini düzeltmezsen ilerleyemezsin hayatta. Bu adamı yenersen kendi zaafını yenersin. Bu adamı takma hiç. Kendine bu adamı yendiğini ispat etYok ya, bilmiyorum.beni de hep böyle insanlar buluyor galiba
Evet, çok teşekkür ederim.bazıları dershaneyi bırak demiş ama bence de yenmem lazım.belki de eşimle yaşadıklarım beynimde yer etti.Hayır. Sen böyle insanları buluyorsun. Neden böyle adamları bulduğunu analiz edip kendini düzeltmezsen ilerleyemezsin hayatta. Bu adamı yenersen kendi zaafını yenersin. Bu adamı takma hiç. Kendine bu adamı yendiğini ispat et
Valla ben birilerinin kafamı karıştırmasindan korkmuyorum, benim derdim başka.o yüzden de karıştırabilecegini sanmıyoruminsan Bazen sinirine giden insanlara karşı daha fazla ilgi duyar zamanla ben niyetse öyle hissettim sizin için şimdi sevmediğiniz bu insan umarım kafanızı karıştırmaz ilerde
Tamam çok iyi kazanıyor da o zaman neden ısrarla devlete atanmaya çalışıyor?Eğer bir kpss hocası farklı şehirlere gidiyorsa bilin ki çok iyi kazandığı için gidiyordur hocayı aşağı görüp ezildiğini düsünmeyin bence.
Ben dershanede çalışırken en sevmediğimiz hocalar genelde kpss eğitim bilimleri hocaları olurdu biz 1 alırken onlar 5-6 alırdı çünkü.
Ego konusunda ise evet genelde fazla egolu oluyorlar.
Muhatap olmayın,selam verip vermemesine takılmayın,sizi rahatsiz edecek hareketlerde bulunursa ikaz edin olmazsa da kurum değiştirin .
Elimde mesleğim olmadığını nereden çıkardın canım? ben istanbulda öğretmenlik yaptım, gerek devlette gerekse özel kurumlarda çalıştım.gerektiği zaman uzak yere de gittim, yakın yere de gittim kaldı ki burası istanbul gibi büyük değil ince eleyip sık dokumuyorlar istesem burada da iş bulur çalışırdım , ancak ben devlete girmek istiyorum çünkü özeli gayet iyi tecrübe ettim, şartlarını biliyorum yani.benim birini aşağı gördüğümü söylemişsin ama söylerken de sen beni aşağı görmüşsün.Sürekli eşim gibi diye belirtmenize takıldım ne alaka eşinizle kıyaslıyorsunuz ki. O sizi başka anlamda küçük görmüş aşağılamış ama hocanız bakın arkadaş değil hocanız diyorum çünkü o şu anda sizi hocanız siz orada bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsanız yanlış olduğunu dile getirebilir.
Sonuçta atanamasa da o öğretmen ama sizin elinizde mesleğiniz bile yok. Atanamamış olması onun kusuru değil ülkenin şartlarının kusuru. Bu insan işini layığıyla yapmak için gece gündüz haftasonu çalışıyorsa bir emek veriyor değil mi herkese birşeyler öğretiyor yok aslında eziliyor yok alsında şöyle böyle demeniz de onu sizin küçük görmeniz olmuyor mu valla bence gayette övünülesi bir iş yapıyor kolay değil eğitimci olmak!! karakterini analiz etmeniz için duygusal bir bağ kurmanız lazım öyle bir bağ mı kurdunuz?
Yok, ben zaten etkilenme olmadığını biliyorum da senin de dediğin gibi eski hisleri yaşamak zor oldu.ama normalmis, geçmiş öyle bir çırpıda silinmiyor..inşallah zamanla unutup böyle insanlara dediğin gibi yaparım. hatta bir de senin yerine de yaparım:)etkilenme ,metkilenme yok tatlım üzme kendini..adaman sana selam vermeyişi,görmezlikten gelmesinden dolayı daha önce yaşadığın duygularını hatırlanıyor bence...ADAMIN ENERJİSİ senin enerjini alıyor..en güzel adamı görünce sende ona ,sana yaptığının aynının 10 katın yap,sinir oluyorum öyle insanlara,,,,,gülüyorsan onu görünce suratını as,git başka insanlar ile konuş gül sohbet et.senin enerjini almasına izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?