Hayatımda flashback etkisi yaratan lanet olası dershane hocası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nihayet beni anlayan biri yorumun içimi ferahlattı çok teşekkür ederim bunların normal olması, sonra atlatacak olmam içimi rahatlattı
yapilan yorumlari cokta kaale alma, adama asik ettiler seni nerdeyse. ama tabi bukadar analiz etmis olmandan yola cikmislar. sen benzerliklerini gorunce dahada cok dikkat etmissin, sonundada gerilmene sebeb olmus bu.
ayni duzeninde devam et. hayat guzel. emin ol, onunla uzaktan yakindan alakasi olmayan okadar hos erkekler var ki, sadece onlarida gorebilmek icin kendine izin vermen yeterli:)

Reactions: Den
sende kötü anıları canlandıran hocanın olduğu dershaneden ayrılarak direkt çözüm bulabilirsin buna.

İnsanı genelde belli özellikteki tipler çeker ya arkadaş da her şeyini eşine benzetince
Neyse ki sadece olumsuz şeyler hatırlıyomuş görünce

amann dershane hocasını nıe bu kadar gözünüzde büyüttünüz sorun ettiniz anlamadım...

sende kötü anıları canlandıran hocanın olduğu dershaneden ayrılarak direkt çözüm bulabilirsin buna.
Ayrılırsam kaçmış olurum, yarın ahmet karşıma çıkar öbür gün mehmet karşıma çıkar.malum bu tür insanlar her yerde var.bu sorunu çözüme kavustursam daha iyi gibi.

Onların ne dedikleri önemli değil ki benim ne hissettigim önemli. Evet o yüzden dikkat etmiştim, ama bu aşamada böyle olması normalmis, insallah zamanla atlatirim

Yok ya, bilmiyorum.beni de hep böyle insanlar buluyor galiba
Hayır. Sen böyle insanları buluyorsun. Neden böyle adamları bulduğunu analiz edip kendini düzeltmezsen ilerleyemezsin hayatta. Bu adamı yenersen kendi zaafını yenersin. Bu adamı takma hiç. Kendine bu adamı yendiğini ispat et

size selam bile vermeyen bir x kişisini konu olarak buraya taşımanız , sebep olarak eşinize benzetmeniz oldukça normal. Herne kadar herşey yolunda olsa da sizin bir geçmişiniz var ve ne yazık ki geçmiş insanın yakasını bir anda bırakmaz . bu aralar selamsız hoca benzer yarın bir gün başka biri bunlar çok normal . çok fazla takılmayın. Geçmişin izleri zamanla yeni insan lar yeni hayatlar ile zamanla geçer.

Evet, çok teşekkür ederim.bazıları dershaneyi bırak demiş ama bence de yenmem lazım.belki de eşimle yaşadıklarım beynimde yer etti.

insan Bazen sinirine giden insanlara karşı daha fazla ilgi duyar zamanla ben niyetse öyle hissettim sizin için şimdi sevmediğiniz bu insan umarım kafanızı karıştırmaz ilerde

Eğer bir kpss hocası farklı şehirlere gidiyorsa bilin ki çok iyi kazandığı için gidiyordur hocayı aşağı görüp ezildiğini düsünmeyin bence.
Ben dershanede çalışırken en sevmediğimiz hocalar genelde kpss eğitim bilimleri hocaları olurdu biz 1 alırken onlar 5-6 alırdı çünkü.
Ego konusunda ise evet genelde fazla egolu oluyorlar.
Muhatap olmayın,selam verip vermemesine takılmayın,sizi rahatsiz edecek hareketlerde bulunursa ikaz edin olmazsa da kurum değiştirin .

insan Bazen sinirine giden insanlara karşı daha fazla ilgi duyar zamanla ben niyetse öyle hissettim sizin için şimdi sevmediğiniz bu insan umarım kafanızı karıştırmaz ilerde
Valla ben birilerinin kafamı karıştırmasindan korkmuyorum, benim derdim başka.o yüzden de karıştırabilecegini sanmıyorum

Tamam çok iyi kazanıyor da o zaman neden ısrarla devlete atanmaya çalışıyor?
Özel sektör hiçbir zaman çok iyi olamaz, olabildiğinin en azını sana verir ne kadar yüksek verse de.

Sürekli eşim gibi diye belirtmenize takıldım ne alaka eşinizle kıyaslıyorsunuz ki. O sizi başka anlamda küçük görmüş aşağılamış ama hocanız bakın arkadaş değil hocanız diyorum çünkü o şu anda sizi hocanız siz orada bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsanız yanlış olduğunu dile getirebilir.

Sonuçta atanamasa da o öğretmen ama sizin elinizde mesleğiniz bile yok. Atanamamış olması onun kusuru değil ülkenin şartlarının kusuru. Bu insan işini layığıyla yapmak için gece gündüz haftasonu çalışıyorsa bir emek veriyor değil mi herkese birşeyler öğretiyor yok aslında eziliyor yok alsında şöyle böyle demeniz de onu sizin küçük görmeniz olmuyor mu valla bence gayette övünülesi bir iş yapıyor kolay değil eğitimci olmak!! karakterini analiz etmeniz için duygusal bir bağ kurmanız lazım öyle bir bağ mı kurdunuz?

Elimde mesleğim olmadığını nereden çıkardın canım? ben istanbulda öğretmenlik yaptım, gerek devlette gerekse özel kurumlarda çalıştım.gerektiği zaman uzak yere de gittim, yakın yere de gittim kaldı ki burası istanbul gibi büyük değil ince eleyip sık dokumuyorlar istesem burada da iş bulur çalışırdım , ancak ben devlete girmek istiyorum çünkü özeli gayet iyi tecrübe ettim, şartlarını biliyorum yani.benim birini aşağı gördüğümü söylemişsin ama söylerken de sen beni aşağı görmüşsün.

etkilenme ,metkilenme yok tatlım üzme kendini..adaman sana selam vermeyişi,görmezlikten gelmesinden dolayı daha önce yaşadığın duygularını hatırlanıyor bence...ADAMIN ENERJİSİ senin enerjini alıyor..en güzel adamı görünce sende ona ,sana yaptığının aynının 10 katın yap,sinir oluyorum öyle insanlara,,,,,gülüyorsan onu görünce suratını as,git başka insanlar ile konuş gül sohbet et.senin enerjini almasına izin verme

Yok, ben zaten etkilenme olmadığını biliyorum da senin de dediğin gibi eski hisleri yaşamak zor oldu.ama normalmis, geçmiş öyle bir çırpıda silinmiyor..inşallah zamanla unutup böyle insanlara dediğin gibi yaparım. hatta bir de senin yerine de yaparım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…