Çözüm yok değil. Çözüm var.hayir, simdi herkes saniyor ki, biz boyle dusuk maasla calismak istiyoruz. koyun gibi, kit kanaat yasamak istiyoruz.
hayir. Aslinda sadece "suan icin" baska cozum yok. ama bence cozum de olacak.
onlar dua etsinler, cozumu Akparti bulmasin da, baska onlarin liderleri bulsun. benim basim ustune. sapka cikaririm.
emekli milletvekilerine ne zam verdi aynı bakan biliyormusun 750 tl bize yıllık 60 tl..60 liraya bir buçık kilo et alamazssın amahe, katiliyorum, melih Gokcek gitsin. hic sevmiyorum.
Tmm yolsuzluk diyosun amennaonu tartismiycam.
Ama sarayin sucu gunahi ne, sarayi yuhalayanlar RTE'den sonra cumhurbaskani yada baskan secildiklerinde orada konaklamayacaklarmi ??
Yada RTE sarayi sirtlanip goturecekmi mezarına??.
Zaman gosterecek herseyi :)
Özür dilerimde , benden birçok isim aldı altında vergi alıcak , ek ödemeler cıkacak.. sonra devlet sağolsun mu dicem kusura bakmayın.. ha bu arada ötv neden hala kalkmadı ?siz kendi durdugunuz yerden haklisiniz. Ama bu durum
siz simdi, devlet cebinden odemeyip, patronlara yukleniyor diye mi kiziyorsunuz? devlet isyerlerinden vergi almasin, turlu turlu masraflari da cebinden karsilasin, o zaman maaslar yukselebilir mi diyorsunuz? hic sanmiyorum, yada yanlis anladim.
İşverenler ihtiyaç olmadığı halde engelli çalışan alıyor denilmiş, ihtiyaç olmadığı halde alır tabii, zira devlet teşviki alıyorlar, bugün bir engelli 2500 maaş+sgk+diğer giderlerle özel sektörde iş başlasa, o çalışanın işverene maliyeti 700-800 lirayı geçmez, işveren iflas etmez merak etmeyin, primlerden, şirkete alınan tuvalet kağıdına kadar vergiden düşüyorlar.
Hükümet elbette iyi şeylerde yapmış olabilir ama sağlıklıyken sağlığınızın kıymetini bilin çünkü artık birçok kalem sağlık hizmetleri sgk kapsamından çıkarıldı, hepatit b-c olduysanız ve buna bağlı siroz gelişmişse alacağınız ilacı devlet karşılamıyor mesela, mesela kanserseniz ilacınızı devlet karşılamıyor, felçseniz, kalp hastasıysanız.
Aylık 400-450 lira prim ödediğiniz halde reçeteden ücret kesiliyor, ilaçlardan da.
Engelliyseniz ve evdeki aile fertlerinin geliri devletin belirlediği gelir seviyesinin(400-500 liranın) üstündeyse engelli maaşınız kesiliyor ve o güne kadar aldığınız engelli maaşı faiziyle geri isteniyor.
Siz %90 engelliyken devlet bir anda sizin %50 engelli olduğunuza hükmederse de yandınız.
2008'den sonra emekli olacaklardansanız müjde emekli maaşınız 450 tl.
Bu yazdıklarımın hepsini google'da rahatça bulabilirsiniz, sallama değil gerçek.
Oncaaa binalar dikilmeseydi de devlet halktan direkt ya da dolaylı vergilerle topladığı paraları sağlık hizmetlerine aktaraydı, sizlerde bugün ilacınızı ücretsiz alsaydınız, sgk'm var çok şükür hastalığımda devletim arkamda diyebilseydiniz.
Bu konu asgari gelirliler ölmez ama surunur kıvamına gelmez ise mune de beni banlasino emekli maaşı çok iyi ya, bence iyi para darda kalınırsa geçinilir bile müdürüm
bu yapılan harcamalar,hepsi dmek oluyorki fakir halka maal ediliyor bunun bedelini dar gelirli bizler ödemek zorundayız..ama mübarek kandil gününde gözlerim yaşlıhayir, simdi herkes saniyor ki, biz boyle dusuk maasla calismak istiyoruz. koyun gibi, kit kanaat yasamak istiyoruz.
hayir. Aslinda sadece "suan icin" baska cozum yok. ama bence cozum de olacak.
onlar dua etsinler, cozumu Akparti bulmasin da, baska onlarin liderleri bulsun. benim basim ustune. sapka cikaririm.
Bu konu asgari gelirliler ölmez ama surunur kıvamına gelmez ise mune de beni banlasin
yok ya geçen arkadaaş konu açtı asgari ücretli 100 tl ayıramıyormuş kendine 1 ay çalış,evde herşeyini ihmal et 100 lira kendine harcayama içim sızladı..dur daha asgari ücret yeter üstüne para bile biriktiririm diyenler gelecek
yok ya geçen arkadaaş konu açtı asgari ücretli 100 tl ayıramıyormuş kendine 1 ay çalış,evde herşeyini ihmal et 100 lira kendine harcayama içim sızladı..
E dediler ya tamam çok güzel yasamaz ama ölmezler de dediler o anda katil olacağğdımya sen bilmiyormusuuuun aaa çok ayıp, kış günü doğalgazı 25tl gelen arkadaşlar var bu sitedebiraz daha ıkınsalardı bedava hayat bile diyebilirlerdi
25 tlmi çocuk bile inanmaz buna:)ya geçen gün dogaal gazı kesik evinde sadece zeytin olan arkadaşta memnunum diyor..hangi parti olursaa olsun,emekliye 60 tl milletvekiline 750 tl zam yapıyorsa benim için bitmiştir partizanlıkla hiç bir ilgisi yok..60 liraya kendileri muhtac olurlar inşallah kötü konuşmak istemiyorum mübarek gündeya sen bilmiyormusuuuun aaa çok ayıp, kış günü doğalgazı 25tl gelen arkadaşlar var bu sitedebiraz daha ıkınsalardı bedava hayat bile diyebilirlerdi
E dediler ya tamam çok güzel yasamaz ama ölmezler de dediler o anda katil olacağğdım
25 tlmi çocuk bile inanmaz buna:)ya geçen gün dogaal gazı kesik evinde sadece zeytin olan arkadaşta memnunum diyor..hangi parti olursaa olsun,emekliye 60 tl milletvekiline 750 tl zam yapıyorsa benim için bitmiştir partizanlıkla hiç bir ilgisi yok..60 liraya kendileri muhtac olurlar inşallah kötü konuşmak istemiyorum mübarek günde
o emekli maaşı çok iyi ya, bence iyi para darda kalınırsa geçinilir bile müdürüm
Bu konu asgari gelirliler ölmez ama surunur kıvamına gelmez ise mune de beni banlasin
Abov sen orjinal parfüm mu kullanıyorsunbir de bana atar yapıyor senin gibi orjinal parfüm kullanırsak tabi yetişmez diye.. her şeyin sahtesini kullanıp, yiyerek normalin bu olduğuna inandık millet olarak artık.. insanca yaşamak sadece ütopik bir hayal, hedef ölmemek..
senin ve tüm ailenin,bu vesile ile tüm kk ninde kandili mübarek olsun..bizde dediklerini yapıyoruz ciddi söylüyorum:))Evet bu muhteşem emekli maaşı bedeli sebebiyle de BES doğdu, BES yaptıracaksın ki senin maaş en azından 100 lira falandaha artsında 450 değil 550 lira al, sonraa sağlığım tamam sistemi geldi, kanser manser olursan ki o tamam sigortasını yaptırırken zaten hastaysan yandında neyseee sağlığım tamam sigortası yaptırıp zaten her ay ödediğin 450 tl gibi sgk primi dışında bir primcik daha ödeyip sağlığını satın alacaksın, sonraaa efendim senin maaşa yüzde 3 zam yapılırken benzinden domatese toplamda yüzde otuzcukkk bir zam olunca cepteki maaş yetmiyor ama ağlama duble yolda çekirdek çitleyip gezersin, çekirdek pahalı deme kardeş o zaman sende nohut kavur, anaaa nohut 8 lira mı olmuş aboooovvv, sende yürürken su iç be hemşerim herşeyi devletten bekleme
İş güvenliği mecburiymiş, Soma'da ölen 301 kişiye, asansör kazasında ölenlere de dedik o kadar yaşam odasına girin, baret takın falan diye ama dinlemediler, takdir-i ilahi işte.
Nerde kalmıştık, OECD'ye göre gelir dağılımında bozuk 3., yokslulluğun en yoğun olduğu 5. ülkesiyiz amannn boşvergit avmye iki vitrin seyret gel, yol paran yok mu, yollar kaymak gibi yürürsün, yürü de gözün yol görsün heheheeyyy
Hepiniz öpüldünüz, bu vesileyle hepinizin kandilini kutlar, sağlıklı refah içersinde bir ömür dilerim.
Abov sen orjinal parfüm mu kullanıyorsun
Bende can ciğer arkadaş diye bağrıma bastıydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?