• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

hayir, simdi herkes saniyor ki, biz boyle dusuk maasla calismak istiyoruz. koyun gibi, kit kanaat yasamak istiyoruz.
hayir. Aslinda sadece "suan icin" baska cozum yok. ama bence cozum de olacak.
onlar dua etsinler, cozumu Akparti bulmasin da, baska onlarin liderleri bulsun. benim basim ustune. sapka cikaririm.
Çözüm yok değil. Çözüm var.
Ekonomi kader kısmet işi değildir.

Herkes birgün mezara girecek, bitmez denilen bitecek gitmez denilen gidecek yapmaz denen yapacak...

Oyuzde bu sacma duzen için kimsenin kalbini kirmak istemiyorum,biz birbirimizi yeriz siyasilee sefasini surer. Ben sadecw gordugim ve dusundugum seyleri paylastim sizlerde oyle... Burdaki tartistigim insanlarla da baska bi topic te zıt düşeceğimin garantisi yok. Burda ayrı düşünürüz başka biyerde hemfikir oluruz.
Sunu bilmenizi isterim mesajimi alintilayan kisilere cevap yazmamamin sebebi kaçtığım yada fikrinizi onemsememem degil; suan birbieimizi yediğimizi gormeyen en az 15.000 tl maas alan ve bizim tartismamiza yorum dahi yazmaya tenezzul etmeyecek insanlar icin Ellerimi gozlerimi yoramayacagimi dusunmem. Ve sizleri kirmak istememem. Herkese hayirli gunler,hakkimizda hayirlisi neyse o olsu.Saglicakla...

Tmm yolsuzluk diyosun amenna :KK66: onu tartismiycam.

Ama sarayin sucu gunahi ne, sarayi yuhalayanlar RTE'den sonra cumhurbaskani yada baskan secildiklerinde orada konaklamayacaklarmi ??
Yada RTE sarayi sirtlanip goturecekmi mezarına??.
Zaman gosterecek herseyi :)

Konaklamasınlar onlar da beni ilgilendirmiyo. Rteden sonra gelenin benm gözmde rteden farkı yok ki. Hangi parti olursa olsun. Hepsinin derdi aynı. Koltuk sevdası.

İşverenler ihtiyaç olmadığı halde engelli çalışan alıyor denilmiş, ihtiyaç olmadığı halde alır tabii, zira devlet teşviki alıyorlar, bugün bir engelli 2500 maaş+sgk+diğer giderlerle özel sektörde iş başlasa, o çalışanın işverene maliyeti 700-800 lirayı geçmez, işveren iflas etmez merak etmeyin, primlerden, şirkete alınan tuvalet kağıdına kadar vergiden düşüyorlar.

Hükümet elbette iyi şeylerde yapmış olabilir ama sağlıklıyken sağlığınızın kıymetini bilin çünkü artık birçok kalem sağlık hizmetleri sgk kapsamından çıkarıldı, hepatit b-c olduysanız ve buna bağlı siroz gelişmişse alacağınız ilacı devlet karşılamıyor mesela, mesela kanserseniz ilacınızı devlet karşılamıyor, felçseniz, kalp hastasıysanız.
Aylık 400-450 lira prim ödediğiniz halde reçeteden ücret kesiliyor, ilaçlardan da.

Engelliyseniz ve evdeki aile fertlerinin geliri devletin belirlediği gelir seviyesinin(400-500 liranın) üstündeyse engelli maaşınız kesiliyor ve o güne kadar aldığınız engelli maaşı faiziyle geri isteniyor.
Siz %90 engelliyken devlet bir anda sizin %50 engelli olduğunuza hükmederse de yandınız.

2008'den sonra emekli olacaklardansanız müjde emekli maaşınız 450 tl.
Bu yazdıklarımın hepsini google'da rahatça bulabilirsiniz, sallama değil gerçek.

Oncaaa binalar dikilmeseydi de devlet halktan direkt ya da dolaylı vergilerle topladığı paraları sağlık hizmetlerine aktaraydı, sizlerde bugün ilacınızı ücretsiz alsaydınız, sgk'm var çok şükür hastalığımda devletim arkamda diyebilseydiniz.

siz kendi durdugunuz yerden haklisiniz. Ama bu durum

siz simdi, devlet cebinden odemeyip, patronlara yukleniyor diye mi kiziyorsunuz? devlet isyerlerinden vergi almasin, turlu turlu masraflari da cebinden karsilasin, o zaman maaslar yukselebilir mi diyorsunuz? hic sanmiyorum, yada yanlis anladim.
Özür dilerimde , benden birçok isim aldı altında vergi alıcak , ek ödemeler cıkacak.. sonra devlet sağolsun mu dicem kusura bakmayın.. ha bu arada ötv neden hala kalkmadı ?

İşverenler ihtiyaç olmadığı halde engelli çalışan alıyor denilmiş, ihtiyaç olmadığı halde alır tabii, zira devlet teşviki alıyorlar, bugün bir engelli 2500 maaş+sgk+diğer giderlerle özel sektörde iş başlasa, o çalışanın işverene maliyeti 700-800 lirayı geçmez, işveren iflas etmez merak etmeyin, primlerden, şirkete alınan tuvalet kağıdına kadar vergiden düşüyorlar.

Hükümet elbette iyi şeylerde yapmış olabilir ama sağlıklıyken sağlığınızın kıymetini bilin çünkü artık birçok kalem sağlık hizmetleri sgk kapsamından çıkarıldı, hepatit b-c olduysanız ve buna bağlı siroz gelişmişse alacağınız ilacı devlet karşılamıyor mesela, mesela kanserseniz ilacınızı devlet karşılamıyor, felçseniz, kalp hastasıysanız.
Aylık 400-450 lira prim ödediğiniz halde reçeteden ücret kesiliyor, ilaçlardan da.

Engelliyseniz ve evdeki aile fertlerinin geliri devletin belirlediği gelir seviyesinin(400-500 liranın) üstündeyse engelli maaşınız kesiliyor ve o güne kadar aldığınız engelli maaşı faiziyle geri isteniyor.
Siz %90 engelliyken devlet bir anda sizin %50 engelli olduğunuza hükmederse de yandınız.

2008'den sonra emekli olacaklardansanız müjde emekli maaşınız 450 tl.
Bu yazdıklarımın hepsini google'da rahatça bulabilirsiniz, sallama değil gerçek.

Oncaaa binalar dikilmeseydi de devlet halktan direkt ya da dolaylı vergilerle topladığı paraları sağlık hizmetlerine aktaraydı, sizlerde bugün ilacınızı ücretsiz alsaydınız, sgk'm var çok şükür hastalığımda devletim arkamda diyebilseydiniz.

o emekli maaşı çok iyi ya, bence iyi para darda kalınırsa geçinilir bile müdürüm :27:

hayir, simdi herkes saniyor ki, biz boyle dusuk maasla calismak istiyoruz. koyun gibi, kit kanaat yasamak istiyoruz.
hayir. Aslinda sadece "suan icin" baska cozum yok. ama bence cozum de olacak.
onlar dua etsinler, cozumu Akparti bulmasin da, baska onlarin liderleri bulsun. benim basim ustune. sapka cikaririm.
bu yapılan harcamalar,hepsi dmek oluyorki fakir halka maal ediliyor bunun bedelini dar gelirli bizler ödemek zorundayız..ama mübarek kandil gününde gözlerim yaşlı:(bunu her ne nedenden olursa haalka maal edenlere hakkımı helal etmiyorum:(

Merhaba arkadaşlar. Ben oyumu akp ye verenlerdenim. Akp liyim demiyorum sadece oyumu veriyordum şimdiye kadar. Bundan sonra ne olur bilemem. Gelelim meseleye oturduğum ilçeyi de ili de akp yönetiyor ve beş seneden beri kapımızın önüne asfalt atılmıyor. Diğer yandan aynı ilin chp tarafından yönetilen ilçesi de akp ye oy çıkan mahallelerin asfalt ya da park bahçe gibi işlerini yapmıyor. Ama bencil olmaya gerek yok. Memleketime giderken artık zahmet çekmiyorum, artık diyorum çünkü eski yolları da hatırlıyorum. Hastanelerdeki kuyrukları hatırlıyorum, eczane eczane dolaşıp ssk anlaşması olan yerleri aradığımı hatırlıyorum. Şimdi alınan muayene ücretlerine karşı çıkanları hiç anlamıyorum, eski sistem daha mı güzeldi, ilaç kuyruklarında beklemek daha mı kolaydı? Ben belki hayatımda hiç marmaray a binemicem yada yeni hava alanını hiç kullanamıcam, bunların benim hayatımda hiç önemi yok. Benim için önemli değil diye güzel ülkem bunlardan mahrum mu kalsın. Türkiye'nin hiç mi prestiji olmasın. Tamam işçilere, emekliye iki milyar verilsin verilsin bu benim de işime gelir ama hatırlayın, bir zamanlar dedelerimiz, babalarımız en güzel ve verimli çağlarında 40 lı yaşlara gelmeden emekli oldular ama bunun cezasını bizler çekmedik mi? Bir gecede ya bir gecede bu ülke batmadı mı? Bu ülkeyi yönetenler birbirine kitap fırlatmadı mı? Ya ülke yönetiyosun sen, şaka gibi. Geçen oğlumun okuluna gittim ve kapalı bir bayan öğretmen gördüm gurur duydum. Sanki o eşarp kafada olmayınca zihniyet değişiyor mu? Yıllarca kızlarımızın hakkı yendi sırf başı kapalı diye. Peki "gerici"! zihniyet kızlara özgü bir şey miydi sadece. Erkeklerin fikirleri siyasi görüşleri yok muydu ama mesele siyesi değil! Kimin özgürlüğü kısıtlandı 13 senede? Hey sen mini etek giyme, sen dekolteni kapat, diyen mi oldu? Kimsenin avukatlığını yapmaya niyetim yok. Çalmıştır, çalmamıştır bunu bilemem ama medyadaki haberlere güvenmiyorum. Aynı şey Deniz Baykal için de geçerli benim için. Ha akp masum mu derseniz, bence de değil çok hataları var ama bunlar güzellikleri görmeme de engel değil. Neden birbirimize saygı duymuyoruz. Benim chp ye yada mhp ye oy verenlere, yada diğer partilere, saygım sonsuz. Kimseye dememişimdir niye oy veriyosun diye demokrasi bunu gerektirmiyor mu? Peki akp seçmenine sadece demokratik hakkını kullanıyor diye türlü türlü yakıştımalar yapılıyor, yoksa sizin için demokrasi sadece aynı zihniyete sahip olmak mı? NOT... yazdıkça yazasım geldi valla, kimseye hakaret etmiyorum bunlar sadece benim düşüncelerim. Demokratik bir ülkede yaşıyorsam düşüncelerime saygı gösterilmeli, benim yaptığım gibi.:KK52:

yok ya geçen arkadaaş konu açtı asgari ücretli 100 tl ayıramıyormuş kendine 1 ay çalış,evde herşeyini ihmal et 100 lira kendine harcayama içim sızladı..

ya sen bilmiyormusuuuun aaa çok ayıp, kış günü doğalgazı 25tl gelen arkadaşlar var bu sitede :27: biraz daha ıkınsalardı bedava hayat bile diyebilirlerdi :27:

ya sen bilmiyormusuuuun aaa çok ayıp, kış günü doğalgazı 25tl gelen arkadaşlar var bu sitede :KK53: biraz daha ıkınsalardı bedava hayat bile diyebilirlerdi :KK53:
25 tlmi çocuk bile inanmaz buna:)ya geçen gün dogaal gazı kesik evinde sadece zeytin olan arkadaşta memnunum diyor..hangi parti olursaa olsun,emekliye 60 tl milletvekiline 750 tl zam yapıyorsa benim için bitmiştir partizanlıkla hiç bir ilgisi yok..60 liraya kendileri muhtac olurlar inşallah kötü konuşmak istemiyorum mübarek günde:(

E dediler ya tamam çok güzel yasamaz ama ölmezler de dediler o anda katil olacağğdım

25 tlmi çocuk bile inanmaz buna:)ya geçen gün dogaal gazı kesik evinde sadece zeytin olan arkadaşta memnunum diyor..hangi parti olursaa olsun,emekliye 60 tl milletvekiline 750 tl zam yapıyorsa benim için bitmiştir partizanlıkla hiç bir ilgisi yok..60 liraya kendileri muhtac olurlar inşallah kötü konuşmak istemiyorum mübarek günde:KK43:

bir de bana atar yapıyor senin gibi orjinal parfüm kullanırsak tabi yetişmez diye.. her şeyin sahtesini kullanıp, yiyerek normalin bu olduğuna inandık millet olarak artık.. insanca yaşamak sadece ütopik bir hayal, hedef ölmemek..

o emekli maaşı çok iyi ya, bence iyi para darda kalınırsa geçinilir bile müdürüm :KK53:

Bu konu asgari gelirliler ölmez ama surunur kıvamına gelmez ise mune de beni banlasin:KK45:

Evet bu muhteşem emekli maaşı bedeli sebebiyle de BES doğdu, BES yaptıracaksın ki senin maaş en azından 100 lira falan daha artsında 450 değil 550 lira al, sonraa sağlığım tamam sistemi geldi, kanser manser olursan ki o tamam sigortasını yaptırırken zaten hastaysan yandında neyseee sağlığım tamam sigortası yaptırıp zaten her ay ödediğin 450 tl gibi sgk primi dışında bir primcik daha ödeyip sağlığını satın alacaksın, sonraaa efendim senin maaşa yüzde 3 zam yapılırken benzinden domatese toplamda yüzde otuzcukkk bir zam olunca cepteki maaş yetmiyor ama ağlama duble yolda çekirdek çitleyip gezersin, çekirdek pahalı deme kardeş o zaman sende nohut kavur, anaaa nohut 8 lira mı olmuş aboooovvv, sende yürürken su iç be hemşerim herşeyi devletten bekleme:KK59:

İş güvenliği mecburiymiş, Soma'da ölen 301 kişiye, asansör kazasında ölenlere de dedik o kadar yaşam odasına girin, baret takın falan diye ama dinlemediler, takdir-i ilahi işte.

Nerde kalmıştık, OECD'ye göre gelir dağılımında bozuk 3., yoksulluğun en yoğun olduğu 5. ülkesiyiz amannn boşver :KK71: git avmye iki vitrin seyret gel, yol paran yok mu, yollar kaymak gibi yürürsün, yürü de gözün yol görsün heheheeyyy:rolleyes:

Hepiniz öpüldünüz, bu vesileyle hepinizin kandilini kutlar, sağlıklı refah içersinde bir ömür dilerim.

bir de bana atar yapıyor senin gibi orjinal parfüm kullanırsak tabi yetişmez diye.. her şeyin sahtesini kullanıp, yiyerek normalin bu olduğuna inandık millet olarak artık.. insanca yaşamak sadece ütopik bir hayal, hedef ölmemek..
Abov sen orjinal parfüm mu kullanıyorsun:KK70:

Bende can ciğer arkadaş diye bağrıma bastıydim :cry:

Evet bu muhteşem emekli maaşı bedeli sebebiyle de BES doğdu, BES yaptıracaksın ki senin maaş en azından 100 lira falandaha artsında 450 değil 550 lira al, sonraa sağlığım tamam sistemi geldi, kanser manser olursan ki o tamam sigortasını yaptırırken zaten hastaysan yandında neyseee sağlığım tamam sigortası yaptırıp zaten her ay ödediğin 450 tl gibi sgk primi dışında bir primcik daha ödeyip sağlığını satın alacaksın, sonraaa efendim senin maaşa yüzde 3 zam yapılırken benzinden domatese toplamda yüzde otuzcukkk bir zam olunca cepteki maaş yetmiyor ama ağlama duble yolda çekirdek çitleyip gezersin, çekirdek pahalı deme kardeş o zaman sende nohut kavur, anaaa nohut 8 lira mı olmuş aboooovvv, sende yürürken su iç be hemşerim herşeyi devletten bekleme:KK59:

İş güvenliği mecburiymiş, Soma'da ölen 301 kişiye, asansör kazasında ölenlere de dedik o kadar yaşam odasına girin, baret takın falan diye ama dinlemediler, takdir-i ilahi işte.

Nerde kalmıştık, OECD'ye göre gelir dağılımında bozuk 3., yokslulluğun en yoğun olduğu 5. ülkesiyiz amannn boşver :KK71: git avmye iki vitrin seyret gel, yol paran yok mu, yollar kaymak gibi yürürsün, yürü de gözün yol görsün heheheeyyy:rolleyes:

Hepiniz öpüldünüz, bu vesileyle hepinizin kandilini kutlar, sağlıklı refah içersinde bir ömür dilerim.
senin ve tüm ailenin,bu vesile ile tüm kk ninde kandili mübarek olsun..bizde dediklerini yapıyoruz ciddi söylüyorum:))

Abov sen orjinal parfüm mu kullanıyorsun:KK70:

Bende can ciğer arkadaş diye bağrıma bastıydim :cry:

yıllaaaar yıllar önce bir konu açmıştım onu bulmuş zaar :27: bas beni bağrına kadişim :KK30:

Müdürüm yoksulluk kimin umurunda alım gücümüz yüksekmiş.. o kredi kartlarıyla alınan ve "alım gücümüzü yükselten" ürünler yüzünden borçlar elimizde patlayacak bir gün.. dün haberlerde kart borcu olanları söylüyordu resmen korkunç bir tırmanış var son 3 yılda.. her şey balon, ama hayaller on numara..

hepinizin kandilini kutlarım bende bu arada :KK60:

Back