hayatımda böyle bir şey ilk kez başıma geliyor!

kendisiyle bu olaylardan sonra ayrıldık..bana dönüş yapmadığı için önemsenmediğimi düşündüm ve bitirdim..o da çok çabalamadı zaten..tam 5. senemizin yıldönümünde bitirdim ilişkiyi..evt başlarda çok ağladım üzüldüm ama şuan gayet iyiyim..hatta başkasıyla görüşmeye başladım..

2-3 sene önce birlikte kullandığımız ama daha sonra benim dondurduğum feysbuk adresini tekrar açmış ve abonem olmuş..ama ben hiç bi şekilde aramıyorum o da aynı şekilde beni aramıyo..ama ne yaptığımı çok merak ettiğini biliyorum..29 mayısta şöyle bire ileti yazmış,"aslında nedir mutlulugu engelleyen kim bilir . alsan yanına atsan sırtına kaderin bohcasını vursan kendini yola kim ne diyebilir canının içi ne istese onu yapsan oraya gitsen tutsan kaderin elinden bırakmasan hiç ama aile kadere sen git ben geliyorum dedirtiyo.."

yeni biriyle tanışma aşamasındayız..şimdilik frekanslar tuttu..ama yarın bi gün nolur bilemem..
çok acı çektim çok yıprandım ama en son şunu düşündüm,hayata bir kere geliyorum ve kimse için kendimi üzemem.. :19:
gelişmeler bu yönde anlıcağınız :16:

beni ilişkinin son 1 senesinde aldatmış(ki bu adam ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi hayatta bi başkasına yapmam diyen, 3 kızkardeşim var bi kıza yan gözle bakamam diyen biriydi) bi çok kişiyle(iş yerindeki kızlarla,mahallesinden dul çocuklu biriyle)..ve bunu bana kız kardeşleri söyledi..hep söylemek istemişler ama nereye varacağını bilemedikleri için yapamamışlar..iki kız kardeşi de abimden kurtuldun sen iyilerini hakediyosun dedi..kurban bayramında ardarda öğrendiklerim tokat gibi çarptı yüzüme ama şuan o kadar huzurluyum ki anlatamam.. :36:

aldattıkları haricinde kendi iş yerinden kardeşim dediği ve en küçük kardeşinden bile ufak olan bi kızla 1 kasımda(kasımda aşk başkadır =)) evlenmiş..Allah mesut bahtiyar etsin..kardeşi bile bayramda gelip beni ziyaret ettiyse ve onun gibi bi karaktersizden kurtuldun dediyse benim için hayırlısı buymuş derim..kendimi kuş gibi hafif ve özgür hissediyorum ve çok şanslı :21:

ona, 4 sene boyunca sadık kaldığım için de alnım açık ve dimdik yürüyorum..
herkes hakettiğini yaşar..Allah herkesin gönlüne göre versin..:34:

beni ilişkinin son 1 senesinde aldatmış(ki bu adam ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi hayatta bi başkasına yapmam diyen, 3 kızkardeşim var bi kıza yan gözle bakamam diyen biriydi) bi çok kişiyle(iş yerindeki kızlarla,mahallesinden dul çocuklu biriyle)..ve bunu bana kız kardeşleri söyledi..hep söylemek istemişler ama nereye varacağını bilemedikleri için yapamamışlar..iki kız kardeşi de abimden kurtuldun sen iyilerini hakediyosun dedi..kurban bayramında ardarda öğrendiklerim tokat gibi çarptı yüzüme ama şuan o kadar huzurluyum ki anlatamam.. :36:

aldattıkları haricinde kendi iş yerinden kardeşim dediği ve en küçük kardeşinden bile ufak olan bi kızla 1 kasımda(kasımda aşk başkadır =)) evlenmiş..Allah mesut bahtiyar etsin..kardeşi bile bayramda gelip beni ziyaret ettiyse ve onun gibi bi karaktersizden kurtuldun dediyse benim için hayırlısı buymuş derim..kendimi kuş gibi hafif ve özgür hissediyorum ve çok şanslı :21:

ona, 4 sene boyunca sadık kaldığım için de alnım açık ve dimdik yürüyorum..
herkes hakettiğini yaşar..Allah herkesin gönlüne göre versin..:34:

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları ya. Bir de üstüne sana bağırıp seni haksız gösterip suçlu hissettirmiyor mu seviyesiz. Etmez canım Allah mesut bahtiyar falan onları, bu kafadaki bir adamla evlenen kıza acırım ben :50:

aylar önce yazılan ilk mesasjı okudum ve tam da senin onun damarına bastığını söyleyecektim kiiii

son sayfaya geldim okuduktan sonra da böyle oldum:53::53::53::53::53::53::53:

mayası bozukmuş demek, o kötü görülen olayın da hayrı büyükmüş.

Allah kurtarmış ne diyeyim.

ben de kıza acıyorum çünkü nasıl biri olduğunu bilmeden evlenmiş..hayatımı ondan sıyırdığıma o kadar şükrediyorum ki..inanın artık hiç bişey acıtmıyo içimi..artık daha sağlam basıyo ayaklarım yere..bu arada şuna inanın kızlar eğer şüphelenmeye başladıysanız altından bişey çıkıyo muhakkak..benim şüphelendiğim çok şey olmuştu(en son yanıma gelmeden önce hattını değiştirmişti neden diye sorduğumda bazı ..müptelası arkadaşlarının ona ulaşmasını istemiyomuş beyefendi ben de yanıma geldiğinde değiştir ve son dökümanını göster bana demiştim,hem dökümanı göstermedi hem de yanıma gelmeden 2 gün önce değiştirdi numarasını 1001 bahaneyle)..

bu tabi sadece bi tanesi..sakın hayatta birine körü körüne inanmayın benimki yapmaz şöle böyle demeyin kızlar..siz siz olun hep bi olasılık barındırın içinizde..

gerçekten bu olaydan bu kadar hayırlı bi sonuç çıkacağına inanmazdım bunları öğrenmeseydim..hayat bi şekilde bu gerçekleri gösteriyomuş..tecrübelerimi bu şekilde yaşamış olmaktan da hiç gocunmuyorum..her ne yaşarsam yaşayayım hepsi ders hepsi deneyim oldu bana..Allah herkes hakkında hayırlısını versin ;)

aylar önce yazılan ilk mesasjı okudum ve tam da senin onun damarına bastığını söyleyecektim kiiii

son sayfaya geldim okuduktan sonra da böyle oldum:53::53::53::53::53::53::53:

mayası bozukmuş demek, o kötü görülen olayın da hayrı büyükmüş.

Allah kurtarmış ne diyeyim.

Allah'ın şanslı kullarındanmışsın gerçekten öbür evlendiği kıza acıdım. Zor geçmiştir o günler evet ama sonunda güzel olmuş layığın değilmiş besbelli daha da güzel olur dilerim her şey gönlünce :)

evet Allah'a her gün şükrediyorum böyle birinden beni çekip aldığı için..ona beddua etmek için bile ağzımı kirletmeye değmez..artık içim ferah huzurum ve keyfim yerinde..doya doya hayatımın tadını çıkarıyorum kimseye hesap vermeden..ayrıldıktan ve bunları öğrendikten sonra onunla yaşadığım şeyleri daha iyi analiz etmeye başladım ve çıkan sonuç cidden gözlerimin kör olduğuydu..şimdi çok iyi ve mutluyum :32:

Allah'ın şanslı kullarındanmışsın gerçekten öbür evlendiği kıza acıdım. Zor geçmiştir o günler evet ama sonunda güzel olmuş layığın değilmiş besbelli daha da güzel olur dilerim her şey gönlünce :)

Bazen normalde yapmayacağın şeyleri yapacağın tutar..Elinde değildir..Engel olamazsın..Yapıverirsin..
Derler ya her şerde bir hayır vardır diye.. İşte örnek.

Allah korumuş canım..Bundan sonra mutlu olacağın kişilerle olursun inş.

Son düzenleme:
Bazen normalde yapmayacağın şeyleri yapacağın tutar..Elinde değildir..Engel olamazsın..Yapıverirsin..
Derler ya her şerde bir hayır vardır diye.. İşte örnek.

Allah korumuş canım..Bundan sonra mutlu olacağın kişilerle olursun inş.

aynen karşımıza hayırlısını çıkarsın Rabbim..
bu yaşananları gerçekten tecrübe tmem gerektiğine inanıyorum..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Allah hepimizin karşısına mutlu olabileceği hayırlı ve iyi insanlar çıkarsın..

Back