• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfkelendigimde Hep Onu Kırıyorum :(

Canım neticede küçük yaştan beri ordada olsan aile kültürümüz bizi etkiliyor..gece dışarı çıkamaman gibi..

Bence erkek arkadaşın gerçekten sana çok değer veriyor zaten ağlaması gerçekten çok üzüldüğü anlamına gelir..

Buarada hangi eyalettensin merak ettim ? Allah hepimizn gönlüne göre versin banada yabancı kültürler çok daha yakın..

Indianadayim ben :)

Aradi telefonda. 10 dk falan konusabildik, calisiyor bugun. Neyse, neden boyle oluyor? Nasil onleyebiliriz? gibi bir konusmaydi. O gun, gun icerisinde onun yaptigi bazi yanlis davranislar vardi, (Bana sinemaya gittigimizde, arkadaslarimla bulusmak istemiyorum, butun zamanimi seninle gecirmek istiyorum demisti. Ben de ona gore biraz rahat davraniyordum. Sonra arkadasi aradi ve hemen fikri degisti. Bende biseylerle ilgileniyordum o sirada "hadi hadi, simdi bakamazsin, hadi gidiyoruz" diye tutturdu) benden bunlar icin ozur diledi. "Ben sana tum zamanimi seninle gecirmek istiyorum deyip sonrasinda seni oraya surukledim, hic gitmemem gerekiyordu" falan dedi. "Gec saatte cikmam mi sorun oluyor?" diye sordu. Ben de "Gec saatte cikmandan cok, icmen sorun oluyor. Surekli senin icin endiseleniyorum" dedim. O da bana "her ictigimde sarhos olup, dagitacak kadar icmiyorum. Evet bu konuda bir cok kez guvenini kirdim ama kazanicam" dedi. Cok uzun konusamadik, ise geri donmesi gerekti. Yarin ogle tatiline gelecek sanirim. O zaman biraz gorusuruz bakalim.

Bu diyalog bana cok tanidik geldi :)
Sorunu cozdugunuzde rica etsem bizi de bilgilendirir misiniz?
Belki benzerliklerden yola cikarak ofkeyi kontrol etmeyi, susmayi tercih etmedigim zamanlarda da agir soz soylememeyi ogrenirim ben de. Eskiden boyle degildim, fakat o kadar sey ustuste geldi ki... gun icinde tuttuklarim sonra cok agir kelimelerle patliyor, belki kafamizda kurup buyuttuklerimizle degil de ilk o anda "beni surukleme lutfen birden bire degisip ark.larinin pesine kosuyorsun" diye elestiri yapsaydiniz ne siz bu kadar uzulecektiniz ne de onu uzecektiniz.
Anladigim kadariyla o heyecanli ve duygusal biri, zaten bu iki duygunun bence ortak noktalari cok fazla... onun sempatikligini kaybetmeden bu konuda destek olsaniz biraz sogukkanli ve kontrollu davranmaya calisarak sizi uzdugu seyleri tekrarlamaz belki.

Bir de bu ofke ve sevdigimiz insanlari kirmanin nedenin kendi ic huzursuzlugumuz oldugunu dusunmeye basladim son zamanlarda.
Hayatinizda sizi cok rahatsiz eden birsey var da o ofkeyi olur olmadik anlarda ortaya cikariyor olabilir misiniz diye dusundum okurken. Cunku ben boyle dusunup bir uzmana gitmeyi sectim. Yazinizin sonunda da zaten ev ortaminizdan bahsetmissiniz, belki iliskinizde kizdiginiz seylerin cok emek verip tekrarlandigini gordukce hem onyargi ile yaklasiyor hem de ofkenizin uzuntunuzun kaynagi olan hayatinizdaki baska sorunlari surekli iletisim halinde oldugunuz kisiye yoneltiyor olabilirsiniz (?)

Back