bakın ilk yazdıklarımda da defalarca söyledim hatalı olduğumu ama tek bir olaydan böyle bir yargıya varmak sizce sağlıklı mı? ben sevgilimin kendine ait bi hayatı olmasına mani değildim hiç bi zaman bu olayda da sadece ona yatıcağımı haber vermek için aramıştım vay niye hala onunlasın flan demek için değil..eniştesi bi anda bana sert çıkıştı ve neye uğradığımı şaşırdım o sinirle zaten olan oldu..ben durduk yerde kimsenin canını acıtıcak hele ki karakterime yakışmayan kelimeler sarfedicek bi insan değilim asla olmadım da..aileme ve kendime ağır konuşmalar yapılınca herkes gibi tepkilerim ağırlaşır..ben buraya bunu yazdım diye herkes yargılama olayına girişti..kimi sağolsun destek çıktı üzülme geçer dedi kimisi yerden yere vurdu kimisi sanki ben elalemin adamıyla telefonda özel sohbet edicekmişim de numarasını onun için almışım izlenimi yarattı..herkesin fikri kendinedir tabi saygı duyarım orası ayrı..ama ben erkek arkadaşıma ulaşamadığım için,sinirlendiğim için ve bundan dolayı acaba kötü bişey oldu mu aralarında endişesiyle aradım..lütfen bu numara olayını bu şekilde değerlendirin..ben olanı biteni anlattım ve sizden sadece duygularımın ve davranışlarımın ne yönde şekillenmesi gerektiği konusunda yardım istedim..zamane genciyim,baskıcıyım,zor sevgiliyim,küfürbazım,abartıcıyım dediklerinize göre..ama herkes benim yerime koysun kendini ve öyle elekten geçirsin olanları..ben düne kadar eniştesiyle yan yana geldiğimde bile bana laf sokmaya çalıştığında bile sadece saygımdan sessiz kalan bi insandım..buna göre değerlendirme yaparsanız sevinirim..