hayatımda böyle bir şey ilk kez başıma geliyor!

madem bu enışteyı sevmıyorsunuz numarası ne arıyor sızde?
Bırde sevgılısınız ablası haklı hadı nışanlısı olursun eşı olursun bı nebze anlarımda
nasıl bu şekılde hesap sorabılıyorsunuz?
adam meşgule atmış ışte kaç kere demek kı müsaıt değıl ısrarla aramanızı anlayamadım
ılla ıyı geceler mı demesı gerekıyo sızın uyuyabılmenız ıçın?!
küfüre küfürle cevap vererek kendınızı ne yazık kı o adamın sevıyesıne düşürmüssünüz...

sevgılınızınde üstüne gıtmeyın sakınleşsın, belkıde kötü söz eder onada küfür edersınız sınırle olaylar daha da büyür sonra

Yahu numaranın olmasını neden bu kadar büyüttünüz , sanki geceleri konuşup adamla fantazi yapıyor.
Hoşlanmıyor , hoşlanıyor numara neden var , yahu varsa var ne olmuş.
Kız kardeşinden sevgilesine ulaşamayınca aldığını söyledi ya.
Tamam bir yanlış yapmış zaten hatalı olduğunu kabul etmiş.
Sonuçta o da bunları yaşamak istemezdi.
Biri hatalı olunca herkes çullanıyor.
Yaptığın doğru değildi demek yerine resmen ağzına ediliyor kızın.
Yok numara neden vardı ?
Yok sananeydi
Yok şöyleydi böyleydi.
Kız bundan sonra ne yapayım demiş , o da biliyor hatalı.
Snonuç da 4 yılını geçirdiği adam karşısında ki.

Canım insan bazen öfkesini kontrol edemiyor , böyle bişey yaşamışsın.
Ben sadece o adamı muhattap alıp aramanı haksız buldum.
Sen üstüne gitme sevgilinin , muhakkak seni arayacaktır.
Arama ve bekle.
İnşallah yoluna girer herşey.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
cok ayıp hem enısteden hoslanmıosun hem onu arıosun hoslanmadıgın adamın nosu sende ne arar gorusmesın bılmem ne adamın enıstesı nasıl gorusmesın kızkardesı var yanında bır omur artık onlar gorusmek zorunda engelleyemezsınkı o yada bu sekılde mutlakakı goruseceklerdır sevgılın kapamıs sıkıstırdıkca sıkıstırmızsın adam sana ordan dogru bagırmıs cocuk ıs kotuye gıtmesın dıe kapamıs ama sen anlamamıssın ıyımı oldu sımdı zaten pamuk ıplıgıne baglı ılıskılerı sayende bıtmıs ablasına yazık haklı az bıle konusmus valla ben olsam daha beterını yapardım kocası ne kadar kotu olursa olsun kardesıyle yumruk yumruga kavga etmesını ıstermı sımdı sayende omur boyu surebılecek bı duruma gırmısler sen bu aılenın ıcıne gırsen ne olacakkı sımdı abla senı ıstemeyecek sen onları kaynana kızısacak oglunu fıtleyecek oglu sana patlayacak bu ıs bence bıtmıstır

öfkeyle kalkan zararla oturur bunu aynen yaşamışsın eniştesi kötü ve seviyesiz bi insan olabilir ama sende o seviyesiz insanla muhattap olmuşsun çok hatalı davranmışsın hataların birincisi erkek arkadaşını sıkmak bırak istediğini yapsın eniştesiyle görüşmesini engellemeye çalışma aile işlerinede bukadar karışma olan olmuş artık vah tüh demenin faydası yok ikincisi o adamın tlfnununsende bulunması şuandan itibaren yapman gereken şey zamana bırakmak sabahlara kadar uyuyamasanda şu aşamada erkek arkadaşına zaman tanı ve uygun bi dille özür dile ama hemen değil tabi hatalı olduğunu söyle bidaha asla böyle davranmayacağını söyle çok sıkma adamı eniştesinin numarasını tlfnundan sil bidahada muhattap olma o adamla kız kardeşide sana düşman olmuş onunla ilgili kötü şeyler söyleme sakın sinire kapılıpta ondanda uzak durmaya çalış sakinliğini koruman lazım bu saatten sonra bu adamla evlenmek ve mutlu olmak istiyorsan fevri davranma artık...

hala herif diye bahsediyorsun. görümce adayın az bile söylemiş ne demek küfür? bi insanı sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. bu ilişki bitmiş bence. yapacak hiçbir şeyin yok ne yazık ki

Son düzenleme:
hala herif diye bahsediyorsun. görümce adayın az bile söylemiş ne demek küfür? bi insanı sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. bu ilişki bitmiş bence. yapacak hiçbir şeyin yok ne yazık ki

Adam da ona küfür etmiş , sayın mı desin arkadaş ne desin.
O da biran da kaybetmiş işte kendine.

neden karakola düşmüşler orasını anlayamdım..kim kimle kavga etmiş.. bence ondan hoşlanmadığını söylemen yeterli olurdu canım..sonuçta eniştesi ne dersen de mecburen görüşecekler...inşAllah düzelir..

varya öyle bi yargilamissinizki kizcagizi allah kimseyi sizin elinizede dilinizede düsürmesin kiz aciklamasini cok güzel yapmis haala olayi algilayamayanlar var ayni soruyu defalarca sormussunuz kardesim ya adam gibi okuyun anlayin ona göre yorum yapin ya anlamadiniz ozaman laf olsun diye laf ebeligi yapmayin size sadece bu olaydan sora nasil hareket etmesini soruyor siz tutmussunuz yok su yok bu farkindamisiniz yorumlarin bircogu fasa fiso aceba ayni seyi siz yasasaydiniz nasil olurdu o halinizi görmek isterdim dogrusu aceba ozamanda simdiki gibi laga luga edermiydiniz!! el insaf diyorum el insaf zamane kizlari demisler yani yuh artik sizde evlat yetisdiriyosunuz sizinkine birileri bu sekilde dese nolurdu?? sac saca basbasa allah bilir yerdiniz sizin cocugunuza o sözü edeni bizim millet cok acimasizca davraniyor okadar lafi saymisiniz bide dövünde tam olsun!

Herkes hata yapar arkadaşım inşallah aranız düzelirde sende bu hatandan ders alırsın,daha sağlıklı bir ilişkiniz olur

konuyu tam okumayanlar Allah aşkına mesaj yazmasın...

canım ne durumdasın? ben de senin hatalı olduğunu düşündüğümü yazmıştım zaten. hatan olayın üstüne çok fazla gitmen, çok ısrarcı olman.

neyse, artık olan olmuş. şimdi durumunla ilgili bilgi verirsen çok seviniriz.

tama hata etmişsin...

ama enişte sana taaa ilk başta lan demiş sevgilin ses etmemiş...

bu sıkıntının farkındasın...

demekki ailesi sana kötü davransa yıne ses etmeyecek yapıda biri..

ben olsam ayrılırım...adam daha ilk başta enişteye höt demiyor küfüre başlayınca sen gelsene şöyle bir diyor...

Özür dile demiş bazı kişiler Bence hatalı olduğun noktalar var ama özür filan dileme.Özür diledikçe haklı olduğun noktalar da görmezden gelinir.Kendini geri çek ama sevgilin üstüne gelirlerse de savunmaya geç derim çok sert olmadan.Sakin olmaya çalış bundan sonra , hatta biraz uzaklaş sevgilinden.
Son durum ne bu arada?

duygularıma çok iyi tercüman oldun çok teşekkür ederim..ben yargılanmak için yazsaydım emin olun farklı bir şekilde yansıtırdım olayları..ben ne yaşadıysam anlattım samimiyetle ama insanların beni tanımadan bu şekilde yargılamasına bile susuyorum..haksızken konuşamamak bu olsa gerek..herkesin kendi fikridir neticede..ama bu yorumlar emin olun beni daha da üzmeye yetti..yine de destek olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim..anlayışları için ayrıca minnetarım..

şuan hiç bir şekilde iletişimimiz yok o beni aramıyor ben de onu..sadece dün gece iyi misin sadece bunu bilmek istiyorum diye yazdım ama cvp yazmadı..her şerde bi hayır vardır diyenlerdenim..olayı bu şekilde bıraktım rüzgar nereye savurursa oraya gidicek gibi gözüküyo bu ilişki..ailesinin gözünde nasıl bir izlenim yarattığım gerçekten önemli değil merak edenler için söylüyorum..çünkü ailesi o adamı daha kızları onunla flört ederken tokat yediği halde damat olarak kabul ettiyse beni prenses gibi karşılamaları lazım..ayrıca bugüne kadar onlara kötü davrandığı halde kimsenin sesi çıkmadı bu insana..ben sadece vesile olduğum durumdan ve bana yakışmayan bi harekete kalkışmamdan ötürü pişmanım..ben önce kendime değer veririm benim yaşadığım şey önemlidir..o ne demiş bu ne yapmış hakkımda ne düşünmüş önemsemeyenlerdenim..kız kardeşinin bana karşı olan tavrı ise bi gün bi şekilde çıkıcaktı zaten..bu olay ona da vesile oldu..hani bazı olaylar vardır ya yaşandığı için iyi ki de olmuş ben de bu insanların gerçek yüzünü görmüşüm dersiniz..bu da onlardan biri işte benim için..durum budur!

dün gece 2 kere aradım sağlık durumunu merak ettiğim için ama cevap vermedi..hiç bi şekilde dönüş yapmadı..galiba bitti bu ilişki!
anlıcağınız 4 koca sene çöpe gitti..

dün gece 2 kere aradım sağlık durumunu merak ettiğim için ama cevap vermedi..hiç bi şekilde dönüş yapmadı..galiba bitti bu ilişki!

4 koca seneyi bir anda unutmak senin için biraz zor olacaktır ama bence unuttuktan sonrada herşey daha iyi olacaktır.

sen arkadaşlarında söylediği gibi hatalısın, bir gecede uyurken ben uyuyorum demesen bişey kaybetmezdin, üstüne düşmeyecek, bir sonraki gün derdin neyse arkadaşınla paylaşacaktın, hem bu sürede sinirlerinde yatışmış olacaktı.

bence böylesi senin için daha hayırlı olacaktır, çünkü sana küfür eden birisine karşı sevdiğin insan seni savunmaz, sana değer verdiğini göstermezse tabir-i caizse ortalıkta şamar oğlana dönersin.

onların seni affetmesini beklemektense, bence sen onları affetme. çünkü ne olursa olsun, nerede olursa olsun, kim olursa olsun bir erkek asla bir bayanla kavga etmemeli (kaldı ki küfür edilmiş) ben eşimden ve babamdan bunu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…