hayatımda böyle bir şey ilk kez başıma geliyor!

Tamam küfür etmemen gerekirdi ama sevgilin nasıl eniştesi bile olsa bir erkeğin seninle lanlı konuşmasına izin verir ya? Aile olmak sana hakaret edebilecekleri anlamına mı geliyor? Tamam adamın uslubu o olabilir ama sen onun ne karısısın nede akrabası. Uslubunu yerim o adamın. Düzgün konuşacak karşısındaki bayanla. Valla barışırsanız ne olacağını bilmam ama, dediklerimi bi düşün derim. Bence arabada laf söylerken eniştesine cevabını vermeliydi diye düşünüyorum ben.

zaten ilk noktada beni sinirlendiren de üslubuydu ve erkek arkadaşımın bişey dememesiydi..ısrarlı bi şekilde aramamın sebebi de ona bunun hesabını sormaktı..

Özür dilemelisiniz.
Bazen ipin ucunu kaçırdığımızı düşünüyorum.
İşi gücü elinde koca koca adamlar gem vurup, kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar vermek hakkını kendimizde görüyoruz.
Böyle bir şey kadın erkek fark etmeksizin, karşımızdakinin zekasına, algısına hakarettir.
Evli bile olsanız, kiminle ne sınırda görüşeceğine kişiler karar verir.
Aynı şey bana yapılsa, çok kızar ve ciddi anlamda ilişkimi, geleceğimi sorgulardım.
Zor durumdasınız, öfkeyle kalkıp zararla oturmuşsunuz.
Tavsiyem, düzeltmeye çalıştığınızda savunmaya geçmeyin. Hatanızı kabul edin. Sinirlenmemeye çalışın.

Sende hata olduğu kadar sevgilindede var neden sana o şekilde hitap ettiriyor ,hiç sevdiğini düşünmedim erkek arkadaşının ciddi bir atmayı düşünmeyin bile..

başından sonuna kadar hatalısın. sevgilinin eniştesi görüşecek tabiki. daha ortada resmi birşey yokken bu kadar hepsiyle yüz göz olmuş olman üstelik ayrı şehirlerde olmanıza rağmen. çok kötü olmuş. başından sonuna kadar siz hatalısınız. tüm aile birbirlerine birşekilde katlanıyorken sizin ortalığı bu denli karıştırmış olmanız üstelik tabiri caizse dış kapının mandalı olarak, fena olmuş...

açıkçası artık bu saatten sonra bu ilişkiden sana hayır gelmez. sevgilin zamanla sineye çekip unutsada ailesi unutmayacaktır. çünkü haklı veya haksızı aramak dışında ailesi sizi kızın dayak yemesinden işlerin bu kadar büyümesinden tamamen sorumlu tutacaktır. siz ciddi anlamda ortalığı karıştırmışsınız. üstelik içtiklerini bildiğin halde sarhoş insanla tartışmışsın... çok hatalısın çooook.

Sen istediğin kadar özür dile. onlar tamam affettik desinler. yinede en küçük bir olayda bu senin önüne gelecek. enişte o kadar kötü biriyse o kadın onunla hala evli kalmazdı buna en başta erkek kardeşi (sevgiliniz) izin vermezdi. demekki onlarda da var biraz dengesizlik. siz sınırı sonuna kadar zorlamışsınız. bütün aileyi karşınıza almışsınız. bundan sonra pek yapacağınız bişey kalmamış. bence artık kendi yolunuza bakın. bu ilişkiden kimseye hayır gelmez....

kusura bakma ama ben senı hatalı gordum karsıdakı adam nekadar kotu nekadar pıs bır adam olsada sen onu aramamalıydın ikide bırdede araya gırerek yanlıs yapmıssın bende ole adamlardan nefret ederım ama aslada nefret ettıgım adamla muhattap olmam sevdıgın adamı zorlamı tutuyorkı orda sen onu arayıp duruyorsun?adam sole kotu bole patavatsız dıyorsun e bole manyak adamın ne dıye uzerıne gıdıyorsun sen adamın napıcagı bellı e karsısındakıde bır erkek sevdıgıne laf soletırmı al ıste bırbırlerıne dusmusler hatalısın...

Son düzenleme:
Ben sevgilimi arayacağım,arkadan bi kendini bilmez ne arıyorsun lan diye çemkirecek ve o sevgili bi müdahelede bulunmayacak ve Ben o müsvetteyi ısrarla arıcam.. Ne çirkin bir tablo.. Ayrıca siz müsvetteyi aramakla kalmayıp kendini bilmezi de arıyorsunuz bana daha çok hakaret et dercesine. Üstelikte evlenmeyi düşünüyorsunuz çok şaşırdım. Bu adamla aynı aileye girmek istemeniz değişik bir davranış gerçekten.

Sizin ortada hiç birşey yokken bir resmiyetten bahsediyorum.. Aileyle bu kadar iç içe olma hatanızı saymıyorum bile.. Baştan aşağıya olumsuzluklar

Geçmiş olsun, bence bu kadar üzülmeyin, normalde yapmadığı şey diyorsunuz, endişelenmiş bence de bir süre geri çekin kendinizi ve bekleyin. Konulunca da özellikle, endişelendiğinizi, na değer verdiğiniz için aradığınızı açıklayın. Erkek bu, kavgaya bile gitmiş olabilir, tanımadan konuşmak istemem ama endişelenmeyin diye yalan söylemiş o an başka birşeyden gergin olabilir, konuşmak istememiştir ama bu kadar yakınsanız aile vs de tanışıyorsanız merak edince arama hakkınız var bence aileden birinide.

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=24280177&noquote=1

keşke o adamı aramasaydın :S hanı yanlış ne olursa olsun aramamalıydın cnm yah :S pislik bir heriff oldugunu bile bile kötü olmuş hiç bişiy deme suanda biraz bekle durulsun ortalık sonra aararsınnnn çok üzüldümmm ne dengesiz insanlar varyah :S ilerde olurda evlenirseniz mesafelı ol kızkardeşı ve eşiyle muhatap olmamaya bak zor bır durum

Sewgilinin eniştesinin teli sende neden var çok anlamsızz
ayrıca haksızsın
inşallah toparlanır

ofkeyle kalkan zararla oturur a en guzel orneklerden bırısın sanırım.enıstenın ozellıklerını bılıyorsun madem nıye arıyorsun.onlar bır aıle.ne kadar sevmese de kızkardesının mutlulugu ıcın gorusmesı sart.olan olmus su durumda sevgılınden guzel bır ozur dıle.maıl at.mesaj at.ama cok sıkıstırma.hersey olacagına varır.hakkında hayırlısı olsun.aılesının ılerıde sana yasatabılecegı problemlerı goze alırsan ılıskın ıcın ufak adımlar at.

öfkeni kontrol etmeliydin...

enişteyi araman büyük hata bence...

biraz arama sorma...araya zaman girsin. üstelersen daha da kötü olacak.

zaten ilk noktada beni sinirlendiren de üslubuydu ve erkek arkadaşımın bişey dememesiydi..ısrarlı bi şekilde aramamın sebebi de ona bunun hesabını sormaktı..

Valla arkadaşım ben bu yüzden 7 senelik sevgilimden ayrılma kararı aldım. Tamam ben kendimi elbette savunabilirim ama erkek dediğin koruyacak ya. Bugün eniştesine lan dedirten adam evlenince sana neler dedirtir. Düşün derim ben. Ben 2 sene kendimle savaştım aman düzelir değişir ailedir carttır curttur diye. Gördüm sonra dökme suyla değirmen dönmüyor.

biran şaka yaptığını düşündüm.

hang sıfatla?
ağzı bozuk olan ?
içmeye giden?
sizinle hiç bir alakası olmayan?
birde üstüne küfür ederek konuşursunuz.

özgüveninizi tebrik ediyorum.

Sewgilinin eniştesinin teli sende neden var çok anlamsızz
ayrıca haksızsın
inşallah toparlanır

çok güzel bi noktaya değinmişsiniz..hakikaten hem sevmem etmem iğrenç biri diyo hem de daha resmiyet bile olmadan eniştenin telini aramış oluyor.. en başta hatalı olan taraf sensin... benim görümcemin kocası neler neler yaptı da eşimler 4 erkek kardeş oldukları halde ses çıkaramadılar..ablamın huzuru bizim yüzümüzden kaçmasın diye.. böyleleri mutsuzluğunu sana bile mal edebilirler. ki ben onunla bununla görüşme gibisinden kısıtlamalara karşıyım..yaşadıklarınızı hiç hoş değil ama ablası size o kadar laf saydığına göre tekin biri değil.. sonunuz pek iyi gibi gelmedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…