Sorun oraya masturbasyon yapmış olmak değil. Çok arastirarastirdim erkeğinEnişteniz tuvalete girdi, tuvaletini yaparken bir de Ramazan Ramazan bi mastürbasyon yapayım iyi gelir dedi, yaptı, her yere bulaştırdı, elini yıkamadan kapıyı elledi, çıktı gitti.
Siz de tuvalete oturdunuz, kapıyı ellediniz. owwww siz hamilesiniz.
Amacım dalga geçmek değil sizin aslında ne kadar saçma birşeye inandığınızı göstermek.
Bence sizi küçükken birileri korkutmuş. Böyle saçma birşeye inanmış olmanıza mı yanayım bu kadar korkmanıza mı? Böyle şeylerle hamile kalınacağını düşünmenize mi, her tuvalette, bacada, kapıda sperm olduğunu düşünmenize mi????
Mastürbasyon yapmayacağını bende az çok biliyorum ama ok araştırdım erkeerkegin idrarında sperm olabiliyormus bunlar beni korkutanEnişteniz tuvalete girdi, tuvaletini yaparken bir de Ramazan Ramazan bi mastürbasyon yapayım iyi gelir dedi, yaptı, her yere bulaştırdı, elini yıkamadan kapıyı elledi, çıktı gitti.
Siz de tuvalete oturdunuz, kapıyı ellediniz. owwww siz hamilesiniz.
Amacım dalga geçmek değil sizin aslında ne kadar saçma birşeye inandığınızı göstermek.
Bence sizi küçükken birileri korkutmuş. Böyle saçma birşeye inanmış olmanıza mı yanayım bu kadar korkmanıza mı? Böyle şeylerle hamile kalınacağını düşünmenize mi, her tuvalette, bacada, kapıda sperm olduğunu düşünmenize mi????