hayatım mahvoldu bu hastalık yüzünden :(

Enişteniz tuvalete girdi, tuvaletini yaparken bir de Ramazan Ramazan bi mastürbasyon yapayım iyi gelir dedi, yaptı, her yere bulaştırdı, elini yıkamadan kapıyı elledi, çıktı gitti.

Siz de tuvalete oturdunuz, kapıyı ellediniz. owwww siz hamilesiniz.

Amacım dalga geçmek değil sizin aslında ne kadar saçma birşeye inandığınızı göstermek.

Bence sizi küçükken birileri korkutmuş. Böyle saçma birşeye inanmış olmanıza mı yanayım bu kadar korkmanıza mı? Böyle şeylerle hamile kalınacağını düşünmenize mi, her tuvalette, bacada, kapıda sperm olduğunu düşünmenize mi????
Sorun oraya masturbasyon yapmış olmak değil. Çok arastirarastirdim erkeğin
Enişteniz tuvalete girdi, tuvaletini yaparken bir de Ramazan Ramazan bi mastürbasyon yapayım iyi gelir dedi, yaptı, her yere bulaştırdı, elini yıkamadan kapıyı elledi, çıktı gitti.

Siz de tuvalete oturdunuz, kapıyı ellediniz. owwww siz hamilesiniz.

Amacım dalga geçmek değil sizin aslında ne kadar saçma birşeye inandığınızı göstermek.

Bence sizi küçükken birileri korkutmuş. Böyle saçma birşeye inanmış olmanıza mı yanayım bu kadar korkmanıza mı? Böyle şeylerle hamile kalınacağını düşünmenize mi, her tuvalette, bacada, kapıda sperm olduğunu düşünmenize mi????
Mastürbasyon yapmayacağını bende az çok biliyorum ama ok araştırdım erkeerkegin idrarında sperm olabiliyormus bunlar beni korkutan

Şehir efsanelerini sallama. Yok hamama gitmiş hamile kalmış, yok derede yüzmüş kurbağa doğurmuş. Mantık yürüt, araştır, tıbbı kontrol et, biyolojiye bak. Eğer tek bir ihtimal bulursan inan tamam ama yoksa inanmaya sebep de yok. Kapının arkasına gömlek asmışlar, hayalet snaıp korkmuşsun. Kimse üstüne ceket atılınca hamile kalmıyor. Bunu zaten ileride evlilik hayatında tecrübe edersin.
Ayrıca da korkun neden kaynaklı, hamile kalsan birini inandıramamaktan mı? Tuvalette kaldım desen insanlar inanmayacak diye mi? Normal bir zamanda da hamile olmaya mı tepkilisin. Bunlar hep senin kendine sorup cevap alabileceğin konular. Bu saplantı ötekini, o diğerini tetikler hayat o zaman mahvolur. Aklının süzgecinden geçir kafi. Geçmiş olsun.[/QTesekkurderim aynen dediğiniz gibi ailemi inandiramamaktan çok korkuyorum başlıca sıkıntım da bu korkum bu birilerini inandiramamak

Hani insanda takinti olurda boylesini ilk kez duydum..

her şey beyninde bitiyor ayca.
tuvalete gittiğinde kendince aldığın önlemleri yapmamaya çalış.
göreceksin ki bu önlemleri almasan da hamile kalmıyorsun.
zamanla rahatlayacaksın.
takıntılarımıza fazla tepki verdiğimizde daha da büyüyorlar.
o yüzden onlara yüz vermememiz lazım.
takıntını istenmeyen bir misafir gibi düşün.
geliyor kapını çalıyor.
kapıyı açacaksın sonra davet edeceksin içeri.
ve kesinlikle ilgilenmeyeceksin onunla çay kahve hiçbir şey sunmayacaksın.
o seninle konuştukça yav he he diyeceksin başka şeylere odaklanacaksın.
bakacak burada kimse benimle ilgilenmiyor terk edip gidecek seni.

her şey beyninde bitiyor ayca.
tuvalete gittiğinde kendince aldığın önlemleri yapmamaya çalış.
göreceksin ki bu önlemleri almasan da hamile kalmıyorsun.
zamanla rahatlayacaksın.
takıntılarımıza fazla tepki verdiğimizde daha da büyüyorlar.
o yüzden onlara yüz vermememiz lazım.
takıntını istenmeyen bir misafir gibi düşün.
geliyor kapını çalıyor.
kapıyı açacaksın sonra davet edeceksin içeri.
ve kesinlikle ilgilenmeyeceksin onunla çay kahve hiçbir şey sunmayacaksın.
o seninle konuştukça yav he he diyeceksin başka şeylere odaklanacaksın.
bakacak burada kimse benimle ilgilenmiyor terk edip gidecek seni.
Doğru diyorsunuz da bazen sadece takıntı olduğunu dusunuyorum bazen böyle biseyin olabileceğine inandırıyorum kendimi. Çünkü dusununce oluru var gibi hissediyorum. Tamam erkekler belki her yerde o işi yapmıyor ama idrarından sperm gelen var bilmem ney var. Ve ben oraya oturduğum da acaba demeden edemiyorum . yanı mantıklı olduğuna inandırıyorum kendimi bu düşüncelerin. O zaman canım daha fazla yaniyor

öncelikle vajina(aslında vulva) asidik yapılı bir organ ve spermin yaşaması için asla uygun olmayan ortam. Bu nedenle için rahat olsun vulvana özellikle milyonlerca sperm gelse bile hamile kalma olasılığın asla yok. En basitinden böyle bir şey olsa ortalıkta babasız çocuk doğurdum diyen bir sürü insan olurdu. Kulağa ne kadar mantıksız geliyor değil mi? Hatta (haşa) Hz. Meryem spermle temas etmiş o yüzden hamile kalmış denirdi. Bu anlattığın korku bilime hatta İslama o kadar ters ki. Allah zaten insanların soyunun belli olmasına çok önem verip bu konuda bir sürü emir vermiş. Yaratıcının böyle önemsediği bir konuda başka bir erkeğin spermiyle temasta soyun devam edeceği gibi bir doğa kuralı koyması ise mantıksızlığın dibi olurdu. senin şu an yaşadığın durum hem Allah ın kurallarına hem de bilime tamamiyle ters bir durum. İrade sahibi akıl sahibi insanlarız bu korkudan mantığınla kurtulabileceğine inanıyorum geçmiş olsun

Biz küçükken böyle sacma sapan hikayeler anlatırlardı yok dusta tabureye oturmus hamıle kalmıs falan resmen beyınlere ıslettıler sacma sapan..
Sadece buda degıl yok bısıklete bınmıs bekaretı gıtmıs, yok bacagını cok acmıs gıtmıs, yok su olmus yok bu olmus..
Ama inan hic bırının ıhtımalı yok..
Bu sekılde hamıle kalma ıhtımalın %1 bıle degıl dusun 0 ıhtımalı dahı yok..
Bu konuda asla dalga gecılmez sende bu durumdan sıkayetcısın zaten..
Cok bılgım yok hastalıkla ama takıntı herkeste var onemlı olan boyutu sanırım.
Doktora gıdıp yardım almalısın evet ama once hersey sende bıtıyor doktorda bıle sen bırakmak ıcın ugrasmazsan sonuc alamazsın..
Bu mesajlarımızı okudugun an hemen basla korksanda korkularının ustune git..
Kapı kolunu tutamıyorsun gıt tut vs vs
Seytanın vesveselerı bunlar.. Bu sacma dusuncelerın senı alıp goturmesıne ızın verme
Tekrar soyluyorum bırlıktelık olmadan hamıle olma ıhtımalın yok dokunarak oturarak hıc yok :KK66:

Doğru diyorsunuz da bazen sadece takıntı olduğunu dusunuyorum bazen böyle biseyin olabileceğine inandırıyorum kendimi. Çünkü dusununce oluru var gibi hissediyorum. Tamam erkekler belki her yerde o işi yapmıyor ama idrarından sperm gelen var bilmem ney var. Ve ben oraya oturduğum da acaba demeden edemiyorum . yanı mantıklı olduğuna inandırıyorum kendimi bu düşüncelerin. O zaman canım daha fazla yaniyor

hamilelik için belli bir sperm sayısına ihtiyaç var canım.
idrarda olan sperm bir insanı hamile bırakmaya yetmez.
milyonlarca sperm gerekiyor hamilelik için.
sıçramayla sperm vücudunun içine giremez.
spermin vücudun içinde ilerleyebilmesi için daha ilerilere bırakılmış olması lazım.

öncelikle vajina(aslında vulva) asidik yapılı bir organ ve spermin yaşaması için asla uygun olmayan ortam. Bu nedenle için rahat olsun vulvana özellikle milyonlerca sperm gelse bile hamile kalma olasılığın asla yok. En basitinden böyle bir şey olsa ortalıkta babasız çocuk doğurdum diyen bir sürü insan olurdu. Kulağa ne kadar mantıksız geliyor değil mi? Hatta (haşa) Hz. Meryem spermle temas etmiş o yüzden hamile kalmış denirdi. Bu anlattığın korku bilime hatta İslama o kadar ters ki. Allah zaten insanların soyunun belli olmasına çok önem verip bu konuda bir sürü emir vermiş. Yaratıcının böyle önemsediği bir konuda başka bir erkeğin spermiyle temasta soyun devam edeceği gibi bir doğa kuralı koyması ise mantıksızlığın dibi olurdu. senin şu an yaşadığın durum hem Allah ın kurallarına hem de bilime tamamiyle ters bir durum. İrade sahibi akıl sahibi insanlarız bu korkudan mantığınla kurtulabileceğine inanıyorum geçmiş olsun
O kadar içimi rahatlattiniz ki çok ama çok tesekkur ederim size .haklisiniz ama hastalığın verdigi bu olsa gerek . kendimi sizin dediklerinize inandırıyorum rahatliyorum 1saat sonra yine ayniyim maalesef

Biz küçükken böyle sacma sapan hikayeler anlatırlardı yok dusta tabureye oturmus hamıle kalmıs falan resmen beyınlere ıslettıler sacma sapan..
Sadece buda degıl yok bısıklete bınmıs bekaretı gıtmıs, yok bacagını cok acmıs gıtmıs, yok su olmus yok bu olmus..
Ama inan hic bırının ıhtımalı yok..
Bu sekılde hamıle kalma ıhtımalın %1 bıle degıl dusun 0 ıhtımalı dahı yok..
Bu konuda asla dalga gecılmez sende bu durumdan sıkayetcısın zaten..
Cok bılgım yok hastalıkla ama takıntı herkeste var onemlı olan boyutu sanırım.
Doktora gıdıp yardım almalısın evet ama once hersey sende bıtıyor doktorda bıle sen bırakmak ıcın ugrasmazsan sonuc alamazsın..
Bu mesajlarımızı okudugun an hemen basla korksanda korkularının ustune git..
Kapı kolunu tutamıyorsun gıt tut vs vs
Seytanın vesveselerı bunlar.. Bu sacma dusuncelerın senı alıp goturmesıne ızın verme
Tekrar soyluyorum bırlıktelık olmadan hamıle olma ıhtımalın yok dokunarak oturarak hıc yok :KK66:
Anlıyorum tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için çok sağolun

Doğru soyl
hamilelik için belli bir sperm sayısına ihtiyaç var canım.
idrarda olan sperm bir insanı hamile bırakmaya yetmez.
milyonlarca sperm gerekiyor hamilelik için.
sıçramayla sperm vücudunun içine giremez.
spermin vücudun içinde ilerleyebilmesi için daha ilerilere bırakılmış olması lazım.
Doğru söylüyosunuz tesekkur ederim

O kadar içimi rahatlattiniz ki çok ama çok tesekkur ederim size .haklisiniz ama hastalığın verdigi bu olsa gerek . kendimi sizin dediklerinize inandırıyorum rahatliyorum 1saat sonra yine ayniyim maalesef
rica ederim nedemek ama bunlar tamamen vesvese gerçek bir temele dayanmadığını aslında biliyorsun ama kabullenemiyorsun madem ki durum hayatını bu kadar etkilemeye başladı psikolojik destek alman kesinlikle gerekli. hiç vakit kaybetmemelisin ve utanılacak bir şey yok içiniz rahat bir şekilde doktorla konuşmalısınz

Diğer tarafa demiştim ama burda da varmış konu ; Kopyala+yapıştır yapayım ;

Size yardımcı olacak buradakiler değil bir uzmandır.Bütün takıntılılar bir araya gelip konuşarak ancak hastalığınızı daha kötüye götürürsünüz iyi olacağı yerde.Devlete gideceksiniz ; Psikiyatriden randevu alın ve psikolog ile görüşmek istediğinizi söyleyin , yönlendirsin sizi. Uzaktan tavsiyelerle kimse yardım edemez , hele bu şekilde .
Yaşadığınız bir olay ya da bir olaya şahit olmuşsunuz etkilenmişsiniz , travma sonrası stres bozukluğu var ise bu takıntıya neden olabilir ve bunun öncelikle bir aşılması gerekir. Geçmiş olsun.

O neydii gızzzz :KK37:herseyı duydumda sperm takıntısını ılk defa duyuyorum canım onlar hayvan değilki dışarda yaşasın :KK67:korkma hamile kalmazsın ayrıca o iş öyle kolay değil:KK35:

Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
OKB teşhisi burada koyamayız ama takıntınız olduğu kesin. Bu kadar ciddi bir takıntıyı kendi kendinize telkin yaparak aşmanız zor. Mutlaka doktora başvurun, gerekirse ilaç tedavisi görün. Hayatınızı cehenneme çevirmiş. Geçmiş olsun.

Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamilekalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri.
okb ile ilgisi var mıdır bilemem de ramazan ramazan bizimle eğlenmediğine eminsin değil mi:KK53:

Yazılabilecek en yanlış yere yazdın derdini arkadaşım. Uzman olmayan, fikir sahibi bile olmayan insanlarla.
Ciddi bir OKB ihtimali taşıyorsun, çok acil psikiyatriste gidip tedavine başlamalısın.

Burada kim olursa olsun, hangi mantıklı açıklama yapılırsa yapılsın senin takıntılarını gidermez.

OKB insanı mutsuz eder, hastalık sahibi kişinin hayatını çekilmez hale getirir ve bir ömür acı verir. Buradaki yorumları okuyarak hastalığını ancak tetiklersin, lütfen bir an önce doktora git.

Kimseyi inandırmak zorunda değilsin. :) İsteyerek biriyle birlikte olup hamile kalsan bile değilsin. Sen 3 gün lavaboda otur yine çocuğun olmaz o şekilde. Korkma.. Ailenin zihnindeki baskısını azalt biraz..

X