M Meredith Grey Su’nun Annesi 🤰🏼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 5.233 6.047 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #41 eflatun88 .!.: İş, ev, çocuklar her gün birbiriyle aynı Birde havalar soğuk olunca çocuklarla dışarıda çıkılmıyor. Biz ne yapalım Genişletmek için tıkla... Galiba ben evlenip çocuk yapsam kesin bunalıma girerim ya. Hele yemek, temizlik yükünü de hesaba katmıyorum yani..
eflatun88 .!.: İş, ev, çocuklar her gün birbiriyle aynı Birde havalar soğuk olunca çocuklarla dışarıda çıkılmıyor. Biz ne yapalım Genişletmek için tıkla... Galiba ben evlenip çocuk yapsam kesin bunalıma girerim ya. Hele yemek, temizlik yükünü de hesaba katmıyorum yani..
eflatun88 💙🙏 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2011 2.169 4.233 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #42 annaboleyna .!.: Galiba ben evlenip çocuk yapsam kesin bunalıma girerim ya. Hele yemek, temizlik yükünü de hesaba katmıyorum yani.. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle kışın çok güzel bunalıma giriliyor :)
annaboleyna .!.: Galiba ben evlenip çocuk yapsam kesin bunalıma girerim ya. Hele yemek, temizlik yükünü de hesaba katmıyorum yani.. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle kışın çok güzel bunalıma giriliyor :)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.802 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #43 annaboleyna .!.: Unuttun beni yakışmadı sana tontriko Genişletmek için tıkla... Gel o zaman :)
M Meredith Grey Su’nun Annesi 🤰🏼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 5.233 6.047 19 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #44 tontriko .!.: Gel o zaman :) Genişletmek için tıkla... Ben hep geliyorum da sen dönüş yapmıyorsun be kuzum :)
tontriko .!.: Gel o zaman :) Genişletmek için tıkla... Ben hep geliyorum da sen dönüş yapmıyorsun be kuzum :)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.802 20 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #45 annaboleyna .!.: Ben hep geliyorum da sen dönüş yapmıyorsun be kuzum :) Genişletmek için tıkla... Tamam gel yapcam:)
annaboleyna .!.: Ben hep geliyorum da sen dönüş yapmıyorsun be kuzum :) Genişletmek için tıkla... Tamam gel yapcam:)
G greengirll yok başlık falan Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 9.036 9.554 20 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #46 Boleyn Kizi .!.: Kitap oku. Kanaviçe işle. Huzurevlerini ve yetimhaneleri ziyaret et. Sıkılmayi basari olarak kabul ediyorum. Çünkü gün bana yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin gibi insanları çok takdir ediyorum. Ben de çok motive bir insanım ama yorulduğum an tıkanıyorum. İşim yorucu, romatizmam var, haftasonu olunca deli gibi gezebilenlere imreniyorum mesela.
Boleyn Kizi .!.: Kitap oku. Kanaviçe işle. Huzurevlerini ve yetimhaneleri ziyaret et. Sıkılmayi basari olarak kabul ediyorum. Çünkü gün bana yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin gibi insanları çok takdir ediyorum. Ben de çok motive bir insanım ama yorulduğum an tıkanıyorum. İşim yorucu, romatizmam var, haftasonu olunca deli gibi gezebilenlere imreniyorum mesela.
G greengirll yok başlık falan Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 9.036 9.554 20 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #47 annaboleyna .!.: O'nu. Genişletmek için tıkla... Senin derdin o bence zaten:)
M Meredith Grey Su’nun Annesi 🤰🏼 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 5.233 6.047 20 Şubat 2019 Konu Sahibi Meredith Grey #48 greengirll .!.: Senin derdin o bence zaten:) Genişletmek için tıkla... Belki de :)