Hayatım Harcanıyormuş Gibi

Merhaba,

Belki okuyunca seninki de dert mi diyeceksiniz. Ama dert işte şu an beni üzdüğüne göre..

Her günüm birbirinin aynısı. Hep bir rutin şeklinde.
O kadar sıkıldım, o kadar bunaldım ki.
Çok mutsuz hissediyorum kendimi. Hayatımı, gençliğimi böyle boş boş geçiriyor, harcıyormuşum gibi geliyor.

Anneme söylüyorum misal, 'çık bir yürüyüş yap' diyor. Ah evet yürüyüş yapmak o kadar farklı bir aktivite ki hayatıma bir anda renk getirecek.

İstediğim bir şey var. Hem de çok istiyorum. Belki o olsa hayatımda bir şey değişmese de mutlu olacağım.

Neyse işte.

Bu hali üzerimden atmamı sağlayacak ya da hayatımı renklendirecek bir tavsiye, yol, yordamınız varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.

son konularinin hepsine yazdim zaten ama kendine bir eglenceli aktivite bul.
hatirladigima göre öglen 12ye kadar yatakda oluyorsun- ilk bunu degistir.
kizma ama gercekden hayatin bos bos geciyor. aktifles artik.

Sana çalısma arkadaşı olabilirim. Çünkü aynı haldeyiz anladığım kadarıyla. Hem bişey olsun istiyorsun hem kilini kipirdatmiyorsun degilmi

Ahh ahh ayni benn.. calismam gereken asiri onemli bir sinav var. 70 alsam özgürleşicem, kpss puanima ek olarak onu bi alsam atanma şansim çok artacak. Ama hirs yok.. inanc azim bitmis. Bosluktayim.

Allah aşkınıza bir kendinize gelin arkadaşlar noluyor böyle? :super:
Bir kere bu hayata gelmişiz isteyerek veya istemeyerek ...
Yaşamalıyız.
Bir ağaçta olabilirdik şuan da ama değiliz.
Hayatımıza anlam katacak şeyler yapmalıyız.
Durmayıp harekete geçmeliyiz.
Bu kasvetli ruh halinin eline bırakmayın kendinizi, sonra bu zamanları ararsınız

Aynı ben ya çalışmam gereken bi sınav var istek de var aslında ama kalkıp harekete geçemiyorum monotonluktan çok sıkıldım hak ettiğim hayat bu değilmiş gibi bi heyecan bi farklılık istiyorum ama yok güç bulamıyorum hiçbi şeye

Merhaba,

Belki okuyunca seninki de dert mi diyeceksiniz. Ama dert işte şu an beni üzdüğüne göre..

Her günüm birbirinin aynısı. Hep bir rutin şeklinde.
O kadar sıkıldım, o kadar bunaldım ki.
Çok mutsuz hissediyorum kendimi. Hayatımı, gençliğimi böyle boş boş geçiriyor, harcıyormuşum gibi geliyor.

Anneme söylüyorum misal, 'çık bir yürüyüş yap' diyor. Ah evet yürüyüş yapmak o kadar farklı bir aktivite ki hayatıma bir anda renk getirecek.

İstediğim bir şey var. Hem de çok istiyorum. Belki o olsa hayatımda bir şey değişmese de mutlu olacağım.

Neyse işte.

Bu hali üzerimden atmamı sağlayacak ya da hayatımı renklendirecek bir tavsiye, yol, yordamınız varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.
doktora. git depresyona girmissin gerci hepimiz dertliyiz topluca bir piskiyatri tedafaviye. ihtiyacimiz var

Bir kaç konununuza denk geldim. Hayli renkli bir hayatınız var gibi dışarıdan bakınca. Ertelediğiniz,geleceğinizi etkileyecek olan şeyler için çabalayın.Sizi uzun vadede mutlu edecek olan şeyler,zamanınızı almayı hakediyor.

Bir kaç konununuza denk geldim. Hayli renkli bir hayatınız var gibi dışarıdan bakınca. Ertelediğiniz,geleceğinizi etkileyecek olan şeyler için çabalayın.Sizi uzun vadede mutlu edecek olan şeyler,zamanınızı almayı hakediyor.
Sanırım bu sıralar biraz durgunlaştı hayatım. Bu da sıktı beni.
Çıktım dışarı bir şeyler içtim, modum yükseldi yahu oh be..

Hayatın şu an ilerlemiyor olabilir ama bu ilerleyeceği günler için hazırlık yapmaman anlamına gelmez. Hayallerini düşün, listele. Bu illa iş güç olmak zorunda değil, bir sene sonra nerede ne yapıyor olmak istiyorsun onu düşün detaylıca ve kendini o haline hazırlamak için gereken şeyleri yapmaya başla. Bu boşluğu o şekilde fırsata çevirebilirsin.

Dönem dönem hepimizde oluyor o tükenmişlik sanırım, ama hayatın, yaşamanın gerçek bir gayesi olursa, oturmaya mı geldik bu dünyaya diyip bir silkeleniyor insan.

X