- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aslında çalışmam gereken bir sınav var. Ama o kadar bedbaht bir haldeyim ki hırslı yapımdan eser bile kalmadı.Yoğun bir iş bulursan sıkılmaya vakit bulamazsın bence.
Sana çalısma arkadaşı olabilirim. Çünkü aynı haldeyiz anladığım kadarıyla. Hem bişey olsun istiyorsun hem kilini kipirdatmiyorsun degilmiAslında çalışmam gereken bir sınav var. Ama o kadar bedbaht bir haldeyim ki hırslı yapımdan eser bile kalmadı.
Bedbaht mı?Aslında çalışmam gereken bir sınav var. Ama o kadar bedbaht bir haldeyim ki hırslı yapımdan eser bile kalmadı.
İyi olur aslında.Sana çalısma arkadaşı olabilirim. Çünkü aynı haldeyiz anladığım kadarıyla. Hem bişey olsun istiyorsun hem kilini kipirdatmiyorsun degilmi
Psikolojik olarak çok tükendim. Ailesel mevzular, yenilen kazıklar, ilişkisel durumlar, enerji emen insanlar.Bedbaht mı?
Hayırdır inşallah?
Bu genç yaşta neyin nesi?
Şoyle düşün bu zamanlar akip gidiyor ve bidaha geri gelmeyecek sen evde surekli bunalim halindeyken insanlar surekli gelişme halinde. Hayat dışarda devam ediyor.bu yaslar bu rahatlik bidaha gelmez. Ben boyle düşünerek evde kendi kendimi geliştirmeye çalışıyorumİyi olur aslında.
Oluyor maalesef hepimizin hayatında.Psikolojik olarak çok tükendim. Ailesel mevzular, yenilen kazıklar, ilişkisel durumlar, enerji emen insanlar.
Şimdi hazırlanıyorum. Dışarı çıkıp güzel bir pizzayla akşam yemeğimi yiyip, sonrasında bir drink alacağımBen de aynı durumdayım . Artık hayattan nefret ediyorum . Hiçbir şey yoluna falan da girmeyecek .
Benim için böyle . Umarım sen kurtarırsın kendini .
Hala drink alınıyor mu ayol?Şimdi hazırlanıyorum. Dışarı çıkıp güzel bir pizzayla akşam yemeğimi yiyip, sonrasında bir drink alacağım
Töbe ya Rabbi, ne oldu ya? Hem avatarın altına yazdığınız mesajdan sonra bu tutum oldu mu şimdi?Ben de aynı durumdayım . Artık hayattan nefret ediyorum . Hiçbir şey yoluna falan da girmeyecek .
Ben de aynı durumdayım . Artık hayattan nefret ediyorum . Hiçbir şey yoluna falan da girmeyecek .