Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii canım sizler nasılsınız nasıl gidiyo diyetler tartım bozuldu tartılamıyorum inş düzelir
kilo kayıpları ne alemde
ayyy iyiyiz canımii canım sizler nasılsınız nasıl gidiyo diyetler tartım bozuldu tartılamıyorum inş düzelir
kilo kayıpları ne alemde
ii canım sizler nasılsınız nasıl gidiyo diyetler tartım bozuldu tartılamıyorum inş düzelir
kilo kayıpları ne alemde
ÖĞLE YEMEĞİ
bir kaynıyarıktan azcık bıraktım
bir kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pilav
cacık bir dilim tam b. ekmeği
ayyy iyiyiz canım
bende yeni tailden geldim kiloları alıp
anca düzene giriyoruz elde var sıfır yaniii![]()
HARİKA bir menü valla afiyet olsunBugun sabah işe gelirken pazara uğramıştım
öğle menü :
domates-salatalık-biber-semiz otu salatası yaptım kendime üzerine az peynir ve 1 bardak ayran
HARİKA bir menü valla afiyet olsun
bende yoruldum artık kızlar 200 gr ver 2 kilo al bıktım valla 67 yi daha göremedim inş bu sefer başarılı oluruz kızlar yardım edelim birbirimize![]()
gofret dediğim mini gofret yanış anlaşılmasın![]()
50 kalori yoktur masum diyelimmmbu mahsum mu olyor şimdi anlamadım daaa![]()
50 kalori yoktur masum diyelimmm
şimdi ben işte meyveli yoğurdu nereden bulayımmmkızlar madem birbirmizi motive ediyoruz ciddi ciddi yapmamız gerek canımız tatlı istediğinde meyveli yoğurt falan yapalım kendimize abur cuburları bırakalım küçükte olsa yemeyelim lütfen artık bu kez soooonnnn olsun bitsin artık
ayy kıyamam sana canım haklısın evde olsak hemencecik yapardıkşimdi ben işte meyveli yoğurdu nereden bulayımmm![]()
kızlar madem birbirmizi motive ediyoruz ciddi ciddi yapmamız gerek canımız tatlı istediğinde meyveli yoğurt falan yapalım kendimize abur cuburları bırakalım küçükte olsa yemeyelim lütfen artık bu kez soooonnnn olsun bitsin artık