Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim bu aralar iyi değilim midem rahatsız kendimi bir türlü adapte edemiyorum diyete ve durmadan kilo alıyorum sabah tartıda gördüğüm kilo moralimi sıfıra indirdi neyapıcam ben
öglen
2-3 kaşık kuru fasulye
bir kase şehriye çorba
bir kepçe yoğurt
bir dilim ekmek
offfffffff vefa beni burda resmen sınıyorlar
ben tatlıyı niye bu kadar çok seviyom
şu an inatla tatlı yemicem diye kendimle savaşıyorumm
yudum yudum kahve içiyommmm
söylediklerinin hepsi doğru cnm bir yerden başlıyorum diğer taraftan bırakıyorum nasıl olacak anlamadımhoşgeldin cnm
bir yerden başlamam lazım
kafana taktıkça hep tartı seni üzecek
önce sakin ol ve kendine güven
evet bu son kilolar gerçekten zor veriliyor
muhtemelen seni vucudda ödem tuttu biraz da hareketlerini artırrrr
önce tartılmayı bırak bir hafta sonra tartıl
sonra cnm birşey istedimi yavaş yavaş su iç
yavaşta olsa bu kiolar gidecekkkk silkelen artık kendine gelll
söylediklerinin hepsi doğru cnm bir yerden başlıyorum diğer taraftan bırakıyorum nasıl olacak anlamadım
sağol cnm tavsiyelerin içincanım bende aynı durumdayım
günlerdir tek öğün yiyerek duran ben iki gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama gel gör ki sürekli aklım ne yesem ne içsem derdindeyyim cnm birşey istedikçe yaz buraya yazarken unutursun inş. şu an inan canım müthiş tatlı-dondurma-çikolata istiyor ama yemicen tatlarını biliyorum nasıl olsaaa
şimdi açlığımı bastırmak için 1 armut yedimmm
bende kek yedimmcanım bende aynı durumdayım
günlerdir tek öğün yiyerek duran ben iki gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama gel gör ki sürekli aklım ne yesem ne içsem derdindeyyim cnm birşey istedikçe yaz buraya yazarken unutursun inş. şu an inan canım müthiş tatlı-dondurma-çikolata istiyor ama yemicen tatlarını biliyorum nasıl olsaaa
şimdi açlığımı bastırmak için 1 armut yedimmm
bende kek yedimm![]()
banda 1 mil az geldi bende 3 mil yapayım bari
anammmm beni de ekleyin cezaya ve tartıya kesinliklebencede canım gözüm üzerinde
hadi artık düşelim şu 60 kg bir daha da almayalımmmm![]()