Sağolun kızlar ii en azından ateşi düşmüş
bademciği zaten yok geniz akıntısı varmış ilaç yazmış
kulağındaki bi tane tüp vardı düşmesini bekliyorduk oda düşmüş kanala çok şükür
kendi doktoru yokmuş başka doktora muayene oldu
müsait zamanda kendi kbb doktoruna götüreceğim kulağındaki tedavi işi bitti mi diye
öglen
tarhana çorba
patates yemeği
cacık
sıfır ekmek sıfır tatlı
Sağolun kızlar ii en azından ateşi düşmüş
bademciği zaten yok geniz akıntısı varmış ilaç yazmış
kulağındaki bi tane tüp vardı düşmesini bekliyorduk oda düşmüş kanala çok şükür
kendi doktoru yokmuş başka doktora muayene oldu
müsait zamanda kendi kbb doktoruna götüreceğim kulağındaki tedavi işi bitti mi diye
öglen
tarhana çorba
patates yemeği
cacık
sıfır ekmek sıfır tatlı
bize doktor 3 ay sonra gelin dedi oda nisanda canımcanm sen doktor gel demeden 4 ile 6 ay arası götür
bak biz 5 yaşında amaliyat olduk hala yılda 2 kere gideriz kontrol amaçlııı
bize doktor 3 ay sonra gelin dedi oda nisanda canım
normalde bizde 2 ayda bir gidiyoruz
bu sefer hasta olunca kendi doktoru görsün dedim oda yokmuş başka kbb doktor bakmış
bende nisanı beklemeyeyim götüreyim yine doktoruna diyorumm canım
bencede götürrrr
aklında duracanaaaa
bencede götürrrr
aklında duracanaaaa
midende de durmasın ama
ayyy aklıma bu geldi ne yapayım
kızlar akşamları 30-50 arası ip atlıyorum egzersiz yapıyorum 10-15 mekik çekiiyorum yavaş yavaş hareketleri uzatacağım gün geçtikçe
bu sabah karnımda gelime hissettim iki güne bile çok şey değişiyorrr
kızlar akşamları 30-50 arası ip atlıyorum egzersiz yapıyorum 10-15 mekik çekiiyorum yavaş yavaş hareketleri uzatacağım gün geçtikçe
bu sabah karnımda gelime hissettim iki güne bile çok şey değişiyorrr
genic bizim beyin mide odaklı çalışıyor
BAŞLANGIÇ | 26.02 | 29.02 | FARK | 07.03 | FARK | 14.03 | FARK | 21.03 | FARK | 28.03 | FARK | 04.04 | FARK | 11.04 | FARK | 18.04 | FARK | 25.04 | FARK | 02.05 | FARK | HDF KİLO |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
F frenzy80 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | 62.0 |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | 57.0 |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | 63 |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | 57.0 |
L LiLyaNa_ | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
neden canımmm mekik hemen başlama yapmimmip atlama tamam ama bence mekik hemen başlama derim ip atlamanın sayısını arttır
süpersinnnnnn elllerine sağlıkk
BAŞLANGIÇ 26.02 29.02 FARK 07.03 FARK 14.03 FARK 21.03 FARK 28.03 FARK 04.04 FARK 11.04 FARK 18.04 FARK 25.04 FARK 02.05 FARK HDF KİLO F frenzy80 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . genic . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sarayca . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57 Rolla . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . krizantem3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . G guziss35 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . vefa84 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . L LiLyaNa_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
seni mi kıracağımmm bende 57 diyorum kendimeeekızlar herkes 2 mayıs a kadar hedefini yazsın, zaten ondan sonra yaz gelcek, diyet yapmanıza gerek yok, ona göre bir hedef belirleyin bakalım ben 57 diyorum
kızlar herkes 2 mayıs a kadar hedefini yazsın, zaten ondan sonra yaz gelcek, diyet yapmanıza gerek yok, ona göre bir hedef belirleyin bakalım ben 57 diyorum
biraz kg verdikten sonra yani 2 kg kadar ver sonra başla mekiğeneden canımmm mekik hemen başlama yapmimm
seni mi kıracağımmm bende 57 diyorum kendimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?