• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

çok haklsın canım bizde karatay değil ama herşeyin en doğalından yemeye çalışıyoruz arada kaçırsakta bunların farkındayızz bu sağlıklı beslenmeyi bir türlü yaşam biçmi halıne getiremiyoruzzzz
Nelerde hata yaptığını belirle ve sigarayı bırakmak kadar ani kurtul onlardan.
Mesela ben teflonlardan sürekli rahatsızdım ani bir şekilde 2 tanesini attım. Kaldı 2 tane. Onları da atacağım. Yeniydi halbuki. Dolaplarımı temizledim hazır şeyleri direkt attım çöpe...

Ben de hamur işi canavarıydım. Hatta tatlıydı benim zayıf noktam. Yemek olmasın ama tatlı olsun.
Eve gider gitmez çekmecelere saldırırdım. İnsülin direncinin kırılması lazım senin de.
Baktırabiliyorsan baktır bakalım.
Bu işe başlamadan kolesterolüm 220 iken 1 ay önce 164 tü, trigiliserid değerim 299 du 1 ay önce 111 oldu. Diğer değerlerim de öyle. Bilimsel gidiyorum.

baktırıyorum doktor kontrolünde olduğum için
akdneiz anemi taşıyıcısıyım ve demir depolarım malesef tam olarak dolmuyor
b12 vitaminim yerlerde iğne takviyesi alıyorum
eee kalsiyum desen hepten kıt
diyet yapmasam normalde süt ürünleri tüketemiyorum isteyerek bilerek yani
ama şimdi onu toparlıyorum

yalan mı:rolleyes::rolleyes: öyle gözükmüyor muyummm:KK70:

doğru kesinlikle
kimse inanmaz yaşını söylesen tipinden

çok fitsinn bizim ruhumuz genççççççç

baktırıyorum doktor kontrolünde olduğum için
akdneiz anemi taşıyıcısıyım ve demir depolarım malesef tam olarak dolmuyor
b12 vitaminim yerlerde iğne takviyesi alıyorum
eee kalsiyum desen hepten kıt
diyet yapmasam normalde süt ürünleri tüketemiyorum isteyerek bilerek yani
ama şimdi onu toparlıyorum

doğru kesinlikle
kimse inanmaz yaşını söylesen tipinden

:KK60::KK71:

Onlara vereceğin parayla sen daha güzelini yaparsın.

Bir de ambalaj iyi görünebilir ama hazırlanan ortamları ve kişileri tanımıyorsun. Mutlaka hileleri var.

Geçen bakmıştım 30TL miydi neydi paketi.

Yediklerim şöyle:

Sabah:1 elma+1 Türk Kahvesi ve yanında 3 Kuru kayısı.

Arada bitki çayları içerim ve acıkırsam havuç yerim.

Öğlen: artık fabrikanın yemeklerini yemiyorum. Sınırsız yeşillik+peynir+zeytin+yumurta+ yanında herhangi bir şey. Mesela dün avakado getirdim limonla yedim. Bir önceki gün çiğ kerevizi dilimledim yoğurtla yedim ekmek niyetine. Patlayana kadar yiyebilirsin. İçine GI indeksi yüksek olmayan bir şey karıştırmazsan acıkmazsın. Bu yemek beni akşam 19:30 a kadar götürüyor. Arada ağzım tatlansın diye fındık, kuru üzüm vs atıştırıyorum tamamen alışkanlıktan dolayı.

Sen de atıştırmalıklarını kendin getirebilirsin hem de iyi markalardan gönül rahatlığıyla yersin.
ne zamandır bu düzende besleniyorsun ipek ??

ne zamandır bu düzende besleniyorsun ipek ??

Aslında önceden beri severdim ama yapamazdım.

Tarih tam olarak 30 kasım 2015. Bundan sonra her gün biraz daha düzene girdim. Şu an hiç zorlanmıyorum. Çünkü diyet yapmıyorum. Bir tek yapay ne varsa hayatımdan çıkardım.

Mesela makarna bile işlem görmüş fabrikasyon bir ürün. Ton balığı bile. Ama ton balığını hala yiyorum çünkü sürekli balık yapamıyorum evde.

Aslında önceden beri severdim ama yapamazdım.

Tarih tam olarak 30 kasım 2015. Bundan sonra her gün biraz daha düzene girdim. Şu an hiç zorlanmıyorum. Çünkü diyet yapmıyorum. Bir tek yapay ne varsa hayatımdan çıkardım.

Mesela makarna bile işlem görmüş fabrikasyon bir ürün. Ton balığı bile. Ama ton balığını hala yiyorum çünkü sürekli balık yapamıyorum evde.

senin artık yaşam biçimin olmuş ne güzell

darısı bizim başımıza :KK200:

haydin kızlarrr öğle menüleri alalımm

ara öğün
1 elma
1 hurma
5 badem

öğle

salata (marul-biber-maydonoz limonlu +z.yağ.)
350gr yoğurt
2 etimekkk

ara 15,00 gibi
1 elma
1 hurma
1 cevizzz

hımmm
kalkınca limonlu ılık su
kahvaltı: 2 avuç ıspanak, bir dl ananas, bir portakal suyu, 1 çay bardağı kadar süt blender dan geçirdim içtim

bir kupa çay,yeşilçay, bir fincan türk kahvesi

ara: bir salatalık

öğle: 2 wasa + salata(bir avakado, marul, mor lahana, roka, dereotu, maydonoz limon ve z.yağı ilaveli)

hımmm
kalkınca limonlu ılık su
kahvaltı: 2 avuç ıspanak, bir dl ananas, bir portakal suyu, 1 çay bardağı kadar süt blender dan geçirdim içtim

bir kupa çay,yeşilçay, bir fincan türk kahvesi

ara: bir salatalık

öğle: 2 wasa + salata(bir avakado, marul, mor lahana, roka, dereotu, maydonoz limon ve z.yağı ilaveli)

afiyet olsun

ay ben bu avakoduyu heç yiyemedim

ama brokoliyi az az yemeye başladımmmm hiç yemezdimmm

Back