yani demek istedim ki, şimdi verdiniz verdiniz, vermezseniz yaza şişko girersiniz dedim, yanlış mıyımofff 57 olamam ben
62 fitim ama o da zor olur
bu arada ellerine sağlık
kız asıl ondan sonra yapmak lazım diyet
malum yaz
malum bayram
malum gezmeler
biraz kg verdikten sonra yani 2 kg kadar ver sonra başla mekiğe
şimdi göbeğin vardır
yağlar kasa dönüşüyor ya göbek kalmasın diye dedim
ya onun açıklaması var bilimsel
Sağolun kızlar ii en azından ateşi düşmüş
bademciği zaten yok geniz akıntısı varmış ilaç yazmış
kulağındaki bi tane tüp vardı düşmesini bekliyorduk oda düşmüş kanala çok şükür
kendi doktoru yokmuş başka doktora muayene oldu
müsait zamanda kendi kbb doktoruna götüreceğim kulağındaki tedavi işi bitti mi diye
süpersin canım, şimdi patates de yeme nişasta var içinde , glisemik indeksi yüksek demeyelim, kız iyice kıl olursun bizeöglen
tarhana çorba
patates yemeği
cacık
sıfır ekmek sıfır tatlı
süpersin canım, şimdi patates de yeme nişasta var içinde , glisemik indeksi yüksek demeyelim, kız iyice kıl olursun bize
vanım ben mecburen yiyorum her öğlen patates illa oluyor@vefa84 duymasınnnn
biliyorum canım ama ölçülü yedimsüpersin canım, şimdi patates de yeme nişasta var içinde , glisemik indeksi yüksek demeyelim, kız iyice kıl olursun bize
vefa84 geçmiş olsun canım
Kilo bildirimi ne zaman yarın mı
BAŞLANGIÇ 26.02 29.02 FARK 07.03 FARK 14.03 FARK 21.03 FARK 28.03 FARK 04.04 FARK 11.04 FARK 18.04 FARK 25.04 FARK 02.05 FARK HDF KİLO F frenzy80 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @genic . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62.0 Sarayca . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57.0 Rolla . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63 krizantem3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . G guziss35 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . vefa84 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57.0 L LiLyaNa_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
yok canım şaka dedim, bende dikkat edemiyorum, öğlen ne çıkarsa yiyorum,biliyorum canım ama ölçülü yedim
başka yemek veya alternatif yoktu
ipek belliki doğru olanı yapıyor en sağlıklısı ama ben onun gibi yapamam
herşey ölçü ve tadında yenilebilir
ben mesela diyette pilav ve makarnadan vazgeçerim ama makarna ton balık ve soslar benim en sevdiğim yemektir
ama hayatımdan makarnayı çıkaramam
biraz porsiyon ve ölçülü yeme ile alakalı
maşallah diyeyim kepek ekmeğine başlayalı insülin direncim faketti kesinlikle
yarın bildircez lilyana, yarından sonra pazartesileri bildircez bundan sonraKilo bildirimi ne zaman yarın mı
pazartesiii hmmmmyarın bildircez lilyana, yarından sonra pazartesileri bildircez bundan sonra
Kilo bildirimi ne zaman yarın mı
yarın bildircez lilyana, yarından sonra pazartesileri bildircez bundan sonra
Çok fenasınnnnn leynnevet yarnnn bugün ye yiyebildiğin kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?