Hayatım Diyet

bana mı dedinn

lahmacun yediğin zaman akşam hafif besleneceksin böyle böyle yemek yemesini öğrenecez

1 lahmacun yanında ayran

cnm ben akşam biraz ebru şallını hareketlerini yaptım

karın kaslarım baya ağrıdı
ben hiç spor yapamıyorum zamanım yok iş ve ev arasına sıkışmış vaziyetteyim ama leslie bir mil yapmayı düşünüyorum hem kısa hem eğlenceli işe yararmı acaba

ben hiç spor yapamıyorum zamanım yok iş ve ev arasına sıkışmış vaziyetteyim ama leslie bir mil yapmayı düşünüyorum hem kısa hem eğlenceli işe yararmı acaba

cnm bende işten eve evden işe yürüyorum şimdilik

ama hafta en az 3 gün 45-60 dk arası tempolu yürüş yapıyorum

fakat bölgesel hareket yapamam lazımmm

eve limitsiz net aldık değerlendireyim onu

bencede değerlendirrrr

öğle yemeğim
2015-10-09 12.47.36.webp
dolmalar çok gibi gözüksede çok miniklerdi ama

Rolla verirsin tekrar. Sabah hiç musli yemedim nasil bir sey tv lerde gormusumdur. Bizim guzel kahvaltilarimiz yemeklerimiz varken o tarz işlenmiş yiyeceklerin yeri olmasin menumuzde

Vefa pazartesi benden daha az cikman dilegiyle

Kizlar bir karar aldim bu hafta cumaya kadar tartilmiycam bu nedenle ptesi bu ilomu baz aliriz

Rolla verirsin tekrar. Sabah hiç musli yemedim nasil bir sey tv lerde gormusumdur. Bizim guzel kahvaltilarimiz yemeklerimiz varken o tarz işlenmiş yiyeceklerin yeri olmasin menumuzde

Kizlar bir karar aldim bu hafta cumaya kadar tartilmiycam bu nedenle ptesi bu ilomu baz aliriz
zaten bir daha yemeyi düşünmüyorum en azından kahvaltı olarak ara öğün de yerim belki aldığım bitene kadar

CANIM sende koruma geç artıkk yaaa

ben 60kg göremicem hiççççç artıkk

zaten bir daha yemeyi düşünmüyorum en azından kahvaltı olarak ara öğün de yerim belki aldığım bitene kadar

bence ikindi ara öğün yapabilirsin cnmmm

Back
X