• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

http://alyaberke.mutfaksirlari.com/2012/12/12/tekirdag-koftesi/

G guziss35 canım bak buradaki tarifi yapıyorum ama benim kıymalar hep 500 gramlık paketli tadında bir değişiklik olmuyor bir de kıymayı 2 defa çekmiyorum. hatta bazen dinlendirmeden yapıyorum hemencecik ve hep fırın da yapıyorum ben kesinlikle tavsiye ettiğim ve tarifi herhalde 1 yıl önce buldum hep bunu yapıyorum

afiyet olsun canım şimdiden

krizantem3 krizantem3 cnm
_SARAYCA_ bizim gibi oldu ne yapacağını şaştı diyet olarakkk

ben yeme işine takılmıyom artık sporumu yapıyorum inceleğim yeterrrr

yemek işi bir türlü olmuyorrr bu hafta hepe düzensiz beslendimmmm
hayır şaşmadım canım, sadece düşündüm, her zaman nasıl beslenmem gerektiğini, diyeti bıraktıktan sonra ne olacağını vs. ve bir karar aldım...

örneğin öğlen iş yerinde yemem lazım, sabah karnımı iyi doyurmam lazım, bana düşen akşamı hafif geçirmek, tek yapacağım bu olacak...hafif derken, sebzem de salatam da, yoğurdum da ve bir por. protein de olacak, yani diyet yapmıyorum, böyle beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi,

sabah istersem simit poğaça yani istediğim her şeyden yeme özgürlüğüm var, yeter ki akşamı hafif geçireyim...

ayrıca akşamları hep spor yapamıyacağıma göre, öğlenleri 2 gün 3 gün bazen 5 gün yürüyüş yaparım, canım kaç gün yapmak isterse, kendimi kasmadan :)) bir nevi koruma, ama ben böyle de güzel kilo vereceğime inanıyorum, bu sistemi 1-2 hafta oturtayım, daha sonra ayda bir tartılmayı düşünüyorum zaten

genel olarak söyleyebilirim ki ben artık diyette değilim!:KK76::KK49::cool:

hayır şaşmadım canım, sadece düşündüm, her zaman nasıl beslenmem gerektiğini, diyeti bıraktıktan sonra ne olacağını vs. ve bir karar aldım...

örneğin öğlen iş yerinde yemem lazım, sabah karnımı iyi doyurmam lazım, bana düşen akşamı hafif geçirmek, tek yapacağım bu olacak...hafif derken, sebzem de salatam da, yoğurdum da ve bir por. protein de olacak, yani diyet yapmıyorum, böyle beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi,

sabah istersem simit poğaça yani istediğim her şeyden yeme özgürlüğüm var, yeter ki akşamı hafif geçireyim...

ayrıca akşamları hep spor yapamıyacağıma göre, öğlenleri 2 gün 3 gün bazen 5 gün yürüyüş yaparım, canım kaç gün yapmak isterse, kendimi kasmadan :)) bir nevi koruma, ama ben böyle de güzel kilo vereceğime inanıyorum, bu sistemi 1-2 hafta oturtayım, daha sonra ayda bir tartılmayı düşünüyorum zaten

genel olarak söyleyebilirim ki ben artık diyette değilim!:KK76::KK49::cool:

DİYET DEĞİL YAŞAM BİÇİM

İŞTE TAMDA BEN BUNU YAPMAK İSTİYOMMMMMMMMMMMMMMMMM

bir not. ben zaten öğlen ve sabah her zaman böyle besleniyorum

simit poğaça çok nadir yerim sağlıksız çünkü...

tek sıkıntım akşam:KK23:buna da çözüm olarak, çiğ sebze ve protein, evde et balık tavuk varsa ne ala yoksa, yumurta, ton balığı ile çiğ sebze ve yoğurt/ lor/ayran

Back