- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
akşam kereviz( daha bıtmedı bu akşam yersem bıtıcek ) eşim biz senle etçiyiz dıyo bı daha yapmıcam zaten dedım oğlan bıle yemedı
meze gibi sarımsaklı yoğurtlu yap canım
yemeği çok bol oluyor onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam kereviz( daha bıtmedı bu akşam yersem bıtıcek ) eşim biz senle etçiyiz dıyo bı daha yapmıcam zaten dedım oğlan bıle yemedı
bı dahakıneoyle yapıcam zaten yemeğinş yapmıcam bu akşam yıyeyım de bıtsın artıkmeze gibi sarımsaklı yoğurtlu yap canım
yemeği çok bol oluyor onun
ayy linkk versene ne iimişşcanım bir sitede hesaplattım :)
verdimayy linkk versene ne iimişş
bende önceden kalori hesabı çok yapardım
hayır şaşmadım canım, sadece düşündüm, her zaman nasıl beslenmem gerektiğini, diyeti bıraktıktan sonra ne olacağını vs. ve bir karar aldım...krizantem3 cnm
_SARAYCA_ bizim gibi oldu ne yapacağını şaştı diyet olarakkk
ben yeme işine takılmıyom artık sporumu yapıyorum inceleğim yeterrrr
yemek işi bir türlü olmuyorrr bu hafta hepe düzensiz beslendimmmm
hayır şaşmadım canım, sadece düşündüm, her zaman nasıl beslenmem gerektiğini, diyeti bıraktıktan sonra ne olacağını vs. ve bir karar aldım...
örneğin öğlen iş yerinde yemem lazım, sabah karnımı iyi doyurmam lazım, bana düşen akşamı hafif geçirmek, tek yapacağım bu olacak...hafif derken, sebzem de salatam da, yoğurdum da ve bir por. protein de olacak, yani diyet yapmıyorum, böyle beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi,
sabah istersem simit poğaça yani istediğim her şeyden yeme özgürlüğüm var, yeter ki akşamı hafif geçireyim...
ayrıca akşamları hep spor yapamıyacağıma göre, öğlenleri 2 gün 3 gün bazen 5 gün yürüyüş yaparım, canım kaç gün yapmak isterse, kendimi kasmadan :)) bir nevi koruma, ama ben böyle de güzel kilo vereceğime inanıyorum, bu sistemi 1-2 hafta oturtayım, daha sonra ayda bir tartılmayı düşünüyorum zaten
genel olarak söyleyebilirim ki ben artık diyette değilim!
benim kvalidem çok acıktığında yemek yedikten sonra şu meşhur lafı söyler ''gözümün önü ışıdı''
bende biraz önce kahvaltı bittikten sonra aynı lafı tekrarlarken yakaladım kendimi,
yarım simit bi de
afiyet olsun yasmin, yoğun musun halaGünaydın kızlarr hadi bende yazayım
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirrrrr-çay
afiyet olsun yasmin, yoğun musun hala