- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
al benden de o kadar eşim akşam çikolata falan yıyo bı lokma al dedı hayır dedım çoookkk mutluyummdünü atlattım ya, kendimi çok hafif hissediyorum
Cnm katılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor bu sabah tartıldım 70.9 geldimafiyet olsun
evet güzis bu sefer hepimiz çok iyi gidiyoruz
Rolla m da , bu gün katılcak bize biliyorum
hep beraber başaracağız canım, sizlerin desteğiyle olacak inşallahsaraycamm guzişimmmm allahım hepimize bol azimmm gayrett versin canlarımm gurur duyacam sizlerleee
canım kahvaltını doyana kadar yap zaten, ama ekmeğini tb ekmeği al, doyana kadar ye, bunda sıkıntı olmaz, ama öğlen ve akşamı hafif atlatsan azcık spor yapsan, zaten olacak bu iş...Cnm katılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor bu sabah tartıldım 70.9 geldimibre yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor sabah yine mükemmel bir kahvaltı yaptım
Ekmek Peynir reçel tereyağı yeşillik şekersiz çay hepsi dayana kadar neyse günün kalan kısmını kurtarırım inşallah
Genelde akşamları gözüm dönüyor ne bulursam yiyiyorum ah ahcanım kahvaltını doyana kadar yap zaten, ama ekmeğini tb ekmeği al, doyana kadar ye, bunda sıkıntı olmaz, ama öğlen ve akşamı hafif atlatsan azcık spor yapsan, zaten olacak bu iş...
işin sırrı akşamı hafif geçirmek
değiştir sen onuevvveetttt sonunda tartımı delirtmeyi başardımmm
sabah atletle 69,9 gelen tartımmm
giyindim ayağıma terlik giydimm 68,0 gösterdii
galiba beim tartı biraz tutucu çıplaklığı sevmiyorrr
yarın kabanla tartılacamm daha az çıkacağıma eminimm
günaydın canım, nasılsın?
nasıl oldun vefammmmm oğluş nasıllll
ben hep diyorum yediklerimizden çok yemediklerimiz bizi azimlendiriyor canım insan yemedikçe hayır dedikçe kendine güveni geliyoral benden de o kadar eşim akşam çikolata falan yıyo bı lokma al dedı hayır dedım çoookkk mutluyumm
rollacım önemli olan çayı şekersiz içmişinnn canımmmCnm katılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor bu sabah tartıldım 70.9 geldimibre yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor sabah yine mükemmel bir kahvaltı yaptım
Ekmek Peynir reçel tereyağı yeşillik şekersiz çay hepsi dayana kadar neyse günün kalan kısmını kurtarırım inşallah
:) süpersin canım bence tartın rahmetli olmuşevvveetttt sonunda tartımı delirtmeyi başardımmm
sabah atletle 69,9 gelen tartımmm
giyindim ayağıma terlik giydimm 68,0 gösterdii
galiba beim tartı biraz tutucu çıplaklığı sevmiyorrr
yarın kabanla tartılacamm daha az çıkacağıma eminimm
kilo almamızda en büyük etken akşam fazla yememiz canım, zaten ben 2 aydır sabah öğlen gayet kıvamında yememe rağmen akşamı çok kaçırdığım için kilo aldımGenelde akşamları gözüm dönüyor ne bulursam yiyiyorum ah ah
canım çok geçmiş olsun ikinizede, Allah tez zamanda şifa versiniyi değilim kızlar şuan bi terliyorum bi titriyorum oturduğum yerde
ilaçları aldım ama akşam 8den beride yatıyorum toparlayamadım
oğlanında ateşi hafif yükseldi kontrol altına aldık oda yavrım bi karın ağrısı oldu akşam buz gibi ter boşalttı yüzü kireç gibi oldu korkuttu beni
çok öksürüyor gece sürekli kalktı
ben hemen bi helva yapayım tartının ardından:) süpersin canım bence tartın rahmetli olmuş
Ne gülüyon kızben hep diyorum yediklerimizden çok yemediklerimiz bizi azimlendiriyor canım insan yemedikçe hayır dedikçe kendine güveni geliyor
rollacım önemli olan çayı şekersiz içmişinnn canımmm
helvayı yap dağıt ama SAKINNNNN SEN YEME TAMAM MI CANIMMMben hemen bi helva yapayım tartının ardından
kız alıntı yapmışsın, hemde çokluuusundanben hep diyorum yediklerimizden çok yemediklerimiz bizi azimlendiriyor canım insan yemedikçe hayır dedikçe kendine güveni geliyor
rollacım önemli olan çayı şekersiz içmişinnn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?