• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

afiyet olsun

evet güzis bu sefer hepimiz çok iyi gidiyoruz

Rolla Rolla m da , bu gün katılcak bize biliyorum:KK60:
Cnm katılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor bu sabah tartıldım 70.9 geldim :KK57:ibre yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor sabah yine mükemmel bir kahvaltı yaptım
Ekmek Peynir reçel tereyağı yeşillik şekersiz çay hepsi dayana kadar neyse günün kalan kısmını kurtarırım inşallah

Cnm katılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor bu sabah tartıldım 70.9 geldim :KK57:ibre yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor sabah yine mükemmel bir kahvaltı yaptım
Ekmek Peynir reçel tereyağı yeşillik şekersiz çay hepsi dayana kadar neyse günün kalan kısmını kurtarırım inşallah
canım kahvaltını doyana kadar yap zaten, ama ekmeğini tb ekmeği al, doyana kadar ye, bunda sıkıntı olmaz, ama öğlen ve akşamı hafif atlatsan azcık spor yapsan, zaten olacak bu iş...

işin sırrı akşamı hafif geçirmek:KK51:

evvveetttt sonunda tartımı delirtmeyi başardımmm
sabah atletle 69,9 gelen tartımmm
giyindim ayağıma terlik giydimm 68,0 gösterdii
galiba beim tartı biraz tutucu çıplaklığı sevmiyorrr
yarın kabanla tartılacamm daha az çıkacağıma eminimm

canım kahvaltını doyana kadar yap zaten, ama ekmeğini tb ekmeği al, doyana kadar ye, bunda sıkıntı olmaz, ama öğlen ve akşamı hafif atlatsan azcık spor yapsan, zaten olacak bu iş...

işin sırrı akşamı hafif geçirmek:KK51:
Genelde akşamları gözüm dönüyor ne bulursam yiyiyorum ah ah

değiştir sen onu

günaydın canım, nasılsın?

nasıl oldun vefammmmm oğluş nasıllll

iyi değilim kızlar şuan bi terliyorum bi titriyorum oturduğum yerde :KK14::KK14::KK14::KK14:

ilaçları aldım ama akşam 8den beride yatıyorum toparlayamadım

oğlanında ateşi hafif yükseldi kontrol altına aldık oda yavrım bi karın ağrısı oldu akşam buz gibi ter boşalttı yüzü kireç gibi oldu korkuttu beni

çok öksürüyor gece sürekli kalktı

al benden de o kadar eşim akşam çikolata falan yıyo bı lokma al dedı hayır dedım çoookkk mutluyumm
ben hep diyorum yediklerimizden çok yemediklerimiz bizi azimlendiriyor canım insan yemedikçe hayır dedikçe kendine güveni geliyor
rollacım önemli olan çayı şekersiz içmişinnn canımmm:KK70::KK70:

:) süpersin canım bence tartın rahmetli olmuş

Genelde akşamları gözüm dönüyor ne bulursam yiyiyorum ah ah
kilo almamızda en büyük etken akşam fazla yememiz canım, zaten ben 2 aydır sabah öğlen gayet kıvamında yememe rağmen akşamı çok kaçırdığım için kilo aldım:KK51:, şimdi akşamı mümkün olduğunca azaltmak istiyorum, ve bunu her zaman yapmalıyım:KK51:,

iyi değilim kızlar şuan bi terliyorum bi titriyorum oturduğum yerde :KK14::KK14::KK14::KK14:

ilaçları aldım ama akşam 8den beride yatıyorum toparlayamadım

oğlanında ateşi hafif yükseldi kontrol altına aldık oda yavrım bi karın ağrısı oldu akşam buz gibi ter boşalttı yüzü kireç gibi oldu korkuttu beni

çok öksürüyor gece sürekli kalktı
canım çok geçmiş olsun ikinizede, Allah tez zamanda şifa versin:KK60:

rollam sabah kahvaltı zaten güzel sağlam yapıcaz saraycanın da dedığı gibi önemli olan akşam canım akşamı hafuf atlatıcaz kışın akşamlar uzun olduğu ıcın acıkma durumu daha fazla abur cubur falan çayla kaçırıyoz bunlara dıkkat edıcez çok acıkırsak sut yada yoğurtla geçiştircez

Back