Fenayım fenagünaydın kızlarrr
ben bugunlerde oldukça yoğunum sanırım ay sonuna kadar böyle gider müsait oldukça geliyom zati gelmezsem sapıtırım kesinnnn
sizler nasılsınızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fenayım fenagünaydın kızlarrr
ben bugunlerde oldukça yoğunum sanırım ay sonuna kadar böyle gider müsait oldukça geliyom zati gelmezsem sapıtırım kesinnnn
sizler nasılsınızzz
sütlü türk kahvesinin yanında bir şey yemesende olur rollam
Çok güzel fikirbende yılabaşı tatil vs derken evde hiç bişi kalmadı akşam biraz alışveriş yaptım yarında pazar içini görürsem işlem tamamdırrr
kızlar şöyle yapsak haftanın 6 gün diyete kaçamaksız düzenli devam etsek hafta bir serbest etsek nasıl olur acepp
Fenayım fena
isteyen yapsın canım ben zaten haftada 1-2 cıs ın kilo aldırdığını düşünmüyorum ama kıvamında olmalı...bende yılabaşı tatil vs derken evde hiç bişi kalmadı akşam biraz alışveriş yaptım yarında pazar içini görürsem işlem tamamdırrr
kızlar şöyle yapsak haftanın 6 gün diyete kaçamaksız düzenli devam etsek hafta bir serbest etsek nasıl olur acepp
ne ara kalkıp yapıyonuzbencede oldukça tok tutar bende sabah kahvaltıda sütlü kahve içmiştimmmmm
tuvalete canım :)nereye düzenli çıktın kız anlamadım
Günaydın cnm hoşgeldinGunaydın kızlar nasılsınız
Çok güzel fikir
ne ara kalkıp yapıyonuz
Gunaydın kızlar nasılsınız
Bıraz daha iyi cnm o iyi oldukca bende iyi oluyorumcanım 6,40 kalkıyomm oğlana kahvaltı hazırlıyom oğlana ballı süt bana sütlü kahve oldukça tok tuttuğu için içiyomm
günaydın cnm biz iyi sen nasılsın çocuğun nasıl olduuu
Bıraz daha iyi cnm o iyi oldukca bende iyi oluyorum
Sagol cnmevet onlar iyi olsun ki biz daha iyi oluruz
tekrar geçmiş olsunnn
kuzummm yemeye yemeye bağırsaklarımız kurumuşş bak yemeye başlayınca ....kahvaltıdan sonra duzenlı çıkmaya başladım inşş böyle devam eder
Yanında da baklava yiyemmi [/QUOTE]yiQUOTE="_SARAYCA_, post: 44475819, member: 641964"]ama bu havada sıcak sütlü türk kahvesi iyi gider rollam
yasminim biz kaçamağın tadını kaçırırız inan kiiibende yılabaşı tatil vs derken evde hiç bişi kalmadı akşam biraz alışveriş yaptım yarında pazar içini görürsem işlem tamamdırrr
Günaydın cmngünaydın kızlar işler yoğun geçmişi okudum her şey yolunda herkes tam gaz devam ediyor diyete
aferin diyorum hepiciğinize.......
bende devam ediyorum işte etmeye çalışıyorum
amannnn bilmiyorummmm kafam bir milyon