• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

bende yılabaşı tatil vs derken evde hiç bişi kalmadı akşam biraz alışveriş yaptım yarında pazar içini görürsem işlem tamamdırrr

kızlar şöyle yapsak haftanın 6 gün diyete kaçamaksız düzenli devam etsek hafta bir serbest etsek nasıl olur acepp
Çok güzel fikir

bende yılabaşı tatil vs derken evde hiç bişi kalmadı akşam biraz alışveriş yaptım yarında pazar içini görürsem işlem tamamdırrr

kızlar şöyle yapsak haftanın 6 gün diyete kaçamaksız düzenli devam etsek hafta bir serbest etsek nasıl olur acepp
isteyen yapsın canım ben zaten haftada 1-2 cıs ın kilo aldırdığını düşünmüyorum ama kıvamında olmalı...

günaydın kızlar işler yoğun geçmişi okudum her şey yolunda herkes tam gaz devam ediyor diyete
aferin diyorum hepiciğinize.......

bende devam ediyorum işte etmeye çalışıyorum
amannnn bilmiyorummmm kafam bir milyon :confused::confused::confused::confused::confused:

kahvaltıdan sonra duzenlı çıkmaya başladım inşş böyle devam eder
kuzummm yemeye yemeye bağırsaklarımız kurumuşş bak yemeye başlayınca ....
yiQUOTE="_SARAYCA_, post: 44475819, member: 641964"]ama bu havada sıcak sütlü türk kahvesi iyi gider rollam:KK50:
Yanında da baklava yiyemmi :KK53:[/QUOTE]
yanında baklava ye ama kahve şekersiz olsun:KK30:

yasminim biz kaçamağın tadını kaçırırız inan kiii
haahhhaaaa alıntı yapmayı öğrendimm bide neden alıntıladığımı unutmasam

Back