Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin
gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir
hoşbulduk canım tabi tabi nedemessin istanbuldan dönünce söz vermiştim 2gün iyiydi 3.gün bozdum
buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, ama genic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz
hoşgeldin aramıza:)
slmmm hoşgeldinn 85 den 66 ya geldiysennn 6 kilo senin için zor olmamalı
hoşbulduk arkadaşlar inşallah ama toparlanmak biraz uzun sürecek gibi birazda sımardım galibahoşgeldin uğra mutlaka arkadaşım
motive olalım toparlanalım
ben korumaya razıyım şuan
zaten istesem de 60 altını göremem
of şımarma sakın, bak ben şımardım hala aynı kilolarda dönüp duruyorum, her bir günüm diyet yapcam diye geçiyor ve sonu hüsran oluyor..hoşbulduk arkadaşlar inşallah ama toparlanmak biraz uzun sürecek gibi birazda sımardım galiba
canım bildiğimiz şeyler
öncvelikle kahvaltı şart diyor
sonra lokmanızı iyi çiğneyin diyor
sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kaloriyi aşmayın ve ara öğün en fazla 100 kalori olsun diyor
sonra öğün saatlerinizi her gün aynı saatlerde yemelisiniz diyor
spor şart ve su içmek
zeki mürende bizi görecek miiii
eve gidince saldırmaaa
yok yok geçti şimdi, saldırmıycam , bu sefer olacakkkk!
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar, yarın cıs yapmadım derim (öyle umuyorum)
arkadaşlar ben cevize saldırıyorum atıştırma olsun diye ceviz çok mu kalorilidir
kırılmış şekilde yediğim için kaç adet yedim bilemiyorum ama 10 tane yesem gün içinde 300 kalori yeter buda çok fazla1 adet ceviz ortalama 30 kalori kaç tane yiyorsun günlük ona göre hesapla istersen
afiyet olsun olcak bu sefergünaydın kızlar
kahvaltım
peynir süzme 1 dilim
marul
3 dl ekmek tb ekmeği
4 kuru kayısı
bol su
çay
afiyet olsungünaydın kızlar
kahvaltım 1 kuru kayısı 1 bardak su
1kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalık 1 yumurta
evet canım rollama güveniyorum yapıcak başarıcaz hep beraber inşşafiyet olsun
evet güzis bu sefer hepimiz çok iyi gidiyoruz
Rolla m da , bu gün katılcak bize biliyorum
günaydın canım, nasılsın?günaydın kızlarr
dünü atlattım ya, kendimi çok hafif hissediyorumevet canım rollama güveniyorum yapıcak başarıcaz hep beraber inşş