• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

canım hoşgeldin

gece derken, sen öyle bir şey yapmazdın, bence yinede kontrollü yiyosundur, en azından benim gibi değilsindir
hoşbulduk canım tabi tabi nedemessin istanbuldan dönünce söz vermiştim 2gün iyiydi 3.gün bozdum
buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı kilolarımız, 65-70 arası takılıyoruz, ama genic genic ve F frenzy80 hariç diğerlerimiz istikrar sağlayamadık, yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, hepimiz 60 kg ın altına inmeye çalışıyoruz:KK22:

hoşgeldin aramıza:)

slmmm hoşgeldinn 85 den 66 ya geldiysennn 6 kilo senin için zor olmamalı En Büyük TÜRKİYE

hoşgeldin uğra mutlaka arkadaşım
motive olalım toparlanalım

ben korumaya razıyım şuan
zaten istesem de 60 altını göremem :KK60::KK60::KK60:
hoşbulduk arkadaşlar inşallah ama toparlanmak biraz uzun sürecek gibi birazda sımardım galiba:KK15:

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar, yarın cıs yapmadım derim (öyle umuyorum):KK30::eek:

hoşbulduk arkadaşlar inşallah ama toparlanmak biraz uzun sürecek gibi birazda sımardım galiba:KK15:
of şımarma sakın, bak ben şımardım hala aynı kilolarda dönüp duruyorum, her bir günüm diyet yapcam diye geçiyor ve sonu hüsran oluyor..:110:

ben çıktım iyi akşamlar canım:KK60:

canım bildiğimiz şeyler

öncvelikle kahvaltı şart diyor
sonra lokmanızı iyi çiğneyin diyor

sabah 400 öğlen 500 akşam 300 kaloriyi aşmayın ve ara öğün en fazla 100 kalori olsun diyor

sonra öğün saatlerinizi her gün aynı saatlerde yemelisiniz diyor

:KK17:

spor şart ve su içmek:KK51:

hımmmm tamam ben bunları yapıyom sıkıntı yok bende

zeki mürende bizi görecek miiii

bizi değil ama seni kesin görecek :-):-):-)

günaydın kızlar
kahvaltım 1 kuru kayısı 1 bardak su
1kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalık 1 yumurta

Back