• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

selam kızlar

krizantem3 krizantem3 geçmiş olsun cnm

Sabah kalkınca bir bardak su

kahvaltı
Yarım fincan süt+4yk yulaf ezmesi +1 er tane kuru kaysı ve incir doğradım içine

ara : etiform kraker

öğle
5 yk göğrülce salatası
6 yk kadar yoğurt
1 dilim ekmek
1 armut

ama ben hala açım çok yoğunumm

şimdi kahve içiyommm

bende yoğunum ya, yıl sonu hesaplar kapanıyor, normalde ocak ayında yapacağımız işleri, son 3-5 günde bitirmeye çalışıyoruz

günaydın kızlarrr

oy oy benim karın kaslarım bir acıyor anlatamam tartı herzaman ki gibi bir ileri bir geri gitsede inan belim be kalçalarım bariz incelme mevcur artık tartıyı kafama bile takmamamaya karar verdim

yenil yıl için planları bozmayı düşünüyorum fakar o sporu yaparken çektiğim acıları görünce gözüm yemek görmek istemiyorrrr :KK53::KK53: dimi genic genic

günaydın kızlarrr

oy oy benim karın kaslarım bir acıyor anlatamam tartı herzaman ki gibi bir ileri bir geri gitsede inan belim be kalçalarım bariz incelme mevcur artık tartıyı kafama bile takmamamaya karar verdim

yenil yıl için planları bozmayı düşünüyorum fakar o sporu yaparken çektiğim acıları görünce gözüm yemek görmek istemiyorrrr :KK53::KK53: dimi genic genic

aynen yasemin akşam hissettim yaptığım sporları
ama bugün bariz daha belli valla
dur bakalım yılbaşına daha var olmadı biz yine hafif atlatırız
hayır gündüz ben erken çıksam akşamdan önce spor yapmayı planlıyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:
akşamdan önce

günaydın kılzar

günaydın canım

günaydın kızlar bu arada hepinize

cnm malasef oturarak birşey olmuyormuşş

bende bende aynısını yapıyommmm:KK45::KK45:

yasemin oturduğun yerde nefes al ver karnını içine çek (ayyyy ebru şallı geldim kendimden tiksindim yeminle :63::63:)
sonra biraz uzanır pozisyonda ayaklarınla bisiklet çevir yat yere ayaklar yukarı aşağıya daha yazayım mı :confused::confused::confused:

Back