Hayatım Diyet

Cnm bu ara kendimi çok kastim her halde sohbete ugrarim ama diyete biraz ara sizi seviyorum

şimdilik ara vericem cnm 31 aralıktan sonra bakarız desteğin için teşekkür ederim

rica ederim ama bak rollacım sen yine ara vereceksen ver sıkıntı yok
ama gün çinde gel muhabbet sohbet edelim sende bu arada uzaklaşırsın o psikolojiden sonra tam gaz devam ederiz hep beraber

rica ederim ama bak rollacım sen yine ara vereceksen ver sıkıntı yok
ama gün çinde gel muhabbet sohbet edelim sende bu arada uzaklaşırsın o psikolojiden sonra tam gaz devam ederiz hep beraber

bizde bahane bakıyozzzz

acaba yeni yılda ne yesem ne içsem ne alsam planları yapıyom

ee tartı beni 65 gözterirse değmeyin keyfime göstermezse o tartını çekeceği var elimdennnn

bizde bahane bakıyozzzz

acaba yeni yılda ne yesem ne içsem ne alsam planları yapıyom

ee tartı beni 65 gözterirse değmeyin keyfime göstermezse o tartını çekeceği var elimdennnn

gösterecek de sen şimdi c.tesi pazar suyunu yeşilliğini yoğurdunu sakın ihmal etme
sonra kabızlık çekiyorsun üstüne şişkinlik ve + kilo oluyor hatırlatayım sana
offf offf sorma bende yeme değilde alma derdindeyim desem

sabah
yulaf ezmesi
süt

mandalina
sütlü türk kahvesi şekersiz

yeşil çay

öğlen

nohut
salata
yoğurt

40 dk yürüyüş

2 küçük mandalina

birazdan sütlü türk kahvesi

daha sonra
yeşil çay

akşam
tavuk haşlama
salata
yoğurt olacak

su 2,5 lt geçiyor

daha önce neden öğlen yürümemişim, çok kızıyorum kendime, oh be kendime geldim, hem vücudum rahatladı, hem beynim, en azından 40 dk. da olsa kendime zaman ayırdım, ve bunu spor yapıp zayıflayacağım diye değil, kendime zaman ayırıp, ruhumu ve bedenimi dinlendireceğim gözüyle bakıyorum...

sanırım, sağlığım elverdiği ve burada çalıştığım müddetçe, ayrıca başka bir aksilik olmazsa hafta içi öğlen 30-40 dk yürümeyi düşünüyorum...

cnm yürümek herzaman iyidir yürüş yaparken ayağımız altında mutluluk hormanları devreye girermiş

bende fırsat buldukça her yere yürürümmmmmmm

B
Cnm bende yıl başından sonra b fit te yeniden başlamayı düşünüyorum o zaman çok faydasını görmüştün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…